Kime Ne Hediye Alsam? Ailenize ve Arkadaşlarınıza Alabileceğiniz Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı Hediyeleri

Her yerde yılbaşı ağaçlarını, özellikle kırmızı ve beyaz kombinini görüyor ve neşeli sokaklara, alanlara şahitlik ediyorsanız yeni yıla “Merhaba!” dememize çok az kalmış demektir. Eski yılı uğurlamaya artık sayılı günler kaldı! Peki, sizin yeni yıl hazırlıklarınız tamam mı? Eğer henüz hazır değilseniz merak etmeyin; yeterli zamanınız var. Bu konuda biz de size yardımcı olacağız. Mesela “Hazırlıklar Başlasın! Tarzınıza En Uygun Yılbaşı Dekorasyonunu Bulun” testimiz sayesinde, zevkinize uygun yılbaşı süslemesi önerilerini alabilirsiniz!

İyi dileklerin, güzel hayallerin pozitif bir atmosfer yarattığı yeni yıl öncesinde elbette sevdiklerinize hediye almadan olmaz! Ee, haliyle “Yılbaşı hediyesi ne alınır?” sorusu da son günlerde oldukça çok sorduğunuz, hatta duyduğunuz sorulardan biri oluyor. Eğer siz de “Kime ne alsam?” diye düşünenlerdenseniz bize kulak verebilirsiniz. Çünkü şimdi, “Yılbaşı hediyesi ne alabilirim?” sorusuna yanıt olabilecek en iyi yılbaşı hediyeleri önerilerini sıralamaya başlıyoruz!

Küçüklük Fotoğraflarınızı Misafirlere Gösteren Anneye Yılbaşı Hediyesi: Çerçeve

Size gözü gibi baktı, sizi kendinden daha çok düşündü. Siz onun bir nevi eserisiniz ve anneniz sizi çevresindeki herkese anlatmak, göstermek istiyor. Fotoğraf albümlerini çıkarıp gelen misafirlere bebekliğinizden bugüne, kronolojik sırayla fotoğraflarınızı göstermesi bu yüzden! İşte, tam da bu nedenle annenize yılbaşı hediyesi olarak güzel bir çerçeve alabilir ve hatta içerisine ailenizin bir fotoğrafını koyabilirsiniz. Bu güzel yeni yıl hediyesini çok seveceğine emin olabilirsiniz! Hatta dilerseniz birkaç yılbaşı çerçevesi yardımıyla ve “Çerçeveler ile Anı Köşesi Nasıl Yapılır?” yazımızdaki adımları izleyerek şık bir alana bile kavuşabilirsiniz.

Tabii birbirinden güzel çerçevelerin sadece anneler için değerlendirilebilecek hediye seçeneği olmadığını da belirtelim. İçerisinde güzel bir fotoğrafa yer vereceğiniz çerçeveleri eşe yılbaşı hediyesi, arkadaşa yılbaşı hediyesi fikirleri arasında da değerlendirebilirsiniz.

Anneye Yılbaşı Hediyesi

Evin Ustası Olan Babaya Yılbaşı Hediyesi: Elektrikli El Aleti

Monte edilmesi gereken dolap, boyanması gereken duvarlar, hatta gıcırdayan kapı… Evde yapılması gereken monte, tadilat ya da onarım işleri babanın kontrolündedir. Eğer yapabilirse kendi yapar, yapamazsa işi güvendiği bir ustaya emanet eder. Ama çoğu baba, bu tarz işlerden büyük bir zevk alır. Sizin babanız da bahsettiğimiz gibiyse ona alabileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biri kesinlikle elektrikli el aletleri! Babanıza, en çok ihtiyaç duyduğu el aletini hediye edebilir ve böylece yeni yıl hediyelerini kullanarak işini kolaylaştırabilirsiniz. Bu arada elektrikli el aletleri, erkek için yılbaşı hediyesi olarak akıllara gelse de evinin ustası olmayı sevenler ya da kendin yap fikirlerini hayata geçirenler için de güzel yılbaşı hediyesi kadın seçeneklerinden biri olabilir.

Rahatsız Edilmek İstemeyen Kardeşe Yılbaşı Hediyesi: Kamp Malzemeleri

İster sizden büyük olsun ister küçük, kardeşinizin bazen odasına geçip müzik dinlediğine, yalnız başına film izlediğine şahit olmuşsunuzdur. Evet, yalnız kalmak da bir ihtiyaç; ama yalnız kalmak yerine kardeşinizi doğaya yönlendirebilir ve daha keyifli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Daha önce kamp yapmamış olabilir, hiç sorun değil. Yeni yılda taze bir başlangıç yapmaya karar versin yeter! Havalar biraz ısındığında, hediye ettiğiniz kamp malzemeleri ile kampa gidebilir.

Okumayı Sevdirmek İstediğiniz Çocuğa Yılbaşı Hediyesi: Masa Lambası, Sallanan Koltuk

Okumanın olduğu gibi okuma alışkanlığı kazanmanın da yaşı yok. Okumak bir ihtiyaç ve bu ihtiyacı karşılamak için alışkanlık kazanmak şart. Çocuğunuza güzel bir okuma alanı yaratarak bu alışkanlığı kazanması için onu motive edebilirsiniz. Mesela çalışma masasına koyabileceği ve rahat bir şekilde okuma yapabileceği masa lambası, okuma köşesi oluşturmak için yardım alabileceğiniz sallanan koltuk ya da bir oyuncu koltuğu, yılbaşı için güzel hediyeler arasında! Bu arada çocuk odası dekorasyonunu daha özel kılmak isterseniz yeni yılda “Kendin Yap Kitaplık Fikirleri” yazımızdaki önerileri de hayata geçirebilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi Önerileri

“Misafirsiz Asla” Diyen Teyze ve Halaya Yılbaşı Hediyesi: Çay ya da Kahve Makinesi

Arkadaşları ile yaptığı ev buluşmaları, altın günleri… Teyzeleriniz, halalarınız, yengeleriniz ya da kuzenleriniz… Eğer sıklıkla misafir ağırlayan bir yakınınız varsa içecek ikramını rahatlıkla  yapabilmesi için ona çay ya da kahve makinesi alabilirsiniz. Bu arada bu hediye annenizi de çok sevindirebilir, bizden söylemesi!

Detaylara Önem Veren Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi: Duvar Panosu

Yaşadığınız çoğu anı hatırlıyor ve size de hatırlatıyorsa, küçük bir geziye çıkacağınız zaman bile her anı planlıyorsa, size önerilerde bulunuyorsa sevgilinizin detaylara önem verdiğini söyleyebiliriz. Peki, ona odasına şıklık katacak bir hediye almak ister misiniz? Kulağa güzel geliyor, değil mi? O halde sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri arasında yer alan birbirinden güzel duvar panolarını kız/erkek arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Bu arada erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız erkeğe yılbaşı hediyesi önerileri için “Erkek Arkadaşa veya Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Önerileri” yazımızı da okumanızı öneririz.

Poster Meraklısı Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi: Tablo

Hayali karakterlere ya da güzel resimlere duvarda yer vermek neredeyse herkesin dekorasyon amacıyla yardım aldığı bir şey. Siz de “Arkadaşıma yılbaşı hediyesi olarak ne alabilirim?” sorusuna yanıt arıyorsanız size önerimiz güzel bir tablo hediye etmeniz olabilir. Bu sayede arkadaşınızın evinin ya da odasının şıklığına katkı sağlayarak sevdiklerinizin mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca tabloların sevgili için yeni yıl hediyeleri arasında da yer alabileceğini not düşelim.

Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır

Evinin Kapılarını Açan Misafirseverlere

Yılbaşını kendi evinizde geçirmiyorsanız ve ailenizden birinin ya da bir arkadaşınızın evine gidiyorsanız ona bir hediye alabilirsiniz. Alacağınız hediyeyi, ev sahibinin ihtiyaçlarına göre belirleyebilir ya da yukarıdaki hediye önerilerimizden yararlanabilirsiniz. Mesela yılbaşına evinde gireceğiniz kişi lezzetli içecekler yapmayı seviyorsa kişisel blender ya da ev dekorasyonuna önem veriyorsa dekoratif ayna alabilirsiniz! Tamamen sizin zevkinize ve ev sahibinin ihtiyacına kalmış! Bu arada “Misafirliğe Giderken Alınacak Hediyeler” ve Dekorasyon Ürünü Seven Sevdiklerinize: Yılbaşında Hediye Alınabilecek Ev Dekorasyonu Ürünleri” yazılarımız da bu konuda size yardımcı olabilir, hatırlatmadan geçmeyelim.

Verdiği Hediyeyi Daha Özel Kılmak İsteyenlere: El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri

Hediye vermek ve sizin için değerli olan insanları mutlu etmek mükemmel! Peki, sevdiklerinizi daha özel hissettirmeye ne dersiniz? El yapımı hediyelerle kişiye özel hediye yapabilir ve sevdiklerinizin evlerinde yer verecekleri hediyeler oluşturabilirsiniz. Mesela boyanabilir ahşap objeleri hobi boyaları ile boyayıp hediye etmek güzel fikir! Eğer daha kişisel bir yeni yıl hediyesi vermek isterseniz “Ev Dekorasyonuna Katkı Sağlayacak 5 Kendin Yap Fikri” yazımızda önerdiğimiz “ahşap üzerine fotoğraf basımı” fikrimizi de uygulayabilirsiniz. Buna ek olarak “Yeni Yıla Mutlu Başlangıç: Kendin Yap Yılbaşı Hediye Fikirleri” yazımızdaki önerilerimiz sayesinde çocuklara yılbaşı hediyesi alternatiflerinden yakın arkadaşa yılbaşı hediyesine, hatta öğretmene yılbaşı hediyesine kadar pek çok kişiye özel yılbaşı hediyesi yapabilirsiniz. Ayrıca Koçtaş YouTube kanalımızda önerdiğimiz el yapımı hediye fikirleri de yeni yıla özel, güzel yılbaşı hediyelerini hayata geçirebilmeniz için size ilham verebilir!

Sokaktaki Küçük Dostlarımıza da Yeni Yıl Hediyesi Vermeye Ne Dersiniz?

Malum havalar soğuk ve sokakta yaşayan küçük dostlarımızın bu dönemlerde daha çok yardımımıza ihtiyaçları var. Onlar için verebileceğiniz en güzel hediye ise küçük bir barınak! Merak etmeyin; sokak hayvanları için el yapımı barınak yapımı oldukça kolay! Kış mevsiminin zorlu koşullarından onları koruyacak barınağın yanı sıra, kapımızın önüne bir kap mama ve bir kap su koymak da oldukça önemli!

Peki, kendin yap kedi-köpek evi nasıl yapılır? Cevabı videomuzda:

Sevdiklerinizle Yeni Yıl Ruhunu Yaşayın!

“Yeni yıla nasıl girersen öyle gider.” derler. Eğer siz de tam da bu nedenle yılbaşı akşamı sevdikleriniz ile güzel bir sofranın etrafında güzel vakit geçirmek için evinizde buluşacaksanız “Fark Yaratın! Yılbaşı Sofrası Dekorasyon Önerileri ve Örnek Yılbaşı Menüleri” yazımız tam size göre. Tabii ki yeni yıl atmosferini oluşturan yılbaşı süsleri ile evinizi renklendirmeyi de unutmamalısınız! Yeni yıl süslemelerinin olmazsa olmazı olan yılbaşı ağacı için dilerseniz “Evdeki Malzemelerle Kendin Yap Yılbaşı Ağaçları” yazımızdan yardım alabilir ve uygun fiyatlı bir şekilde yeni yıl ruhunu oluşturabilirsiniz!

Yılbaşı ruhunu evinize taşıyacak yılbaşı aksesuarları Koçtaş’ta sizi bekliyor!

Kime Ne Hediye Alsam? Ailenize ve Arkadaşlarınıza Alabileceğiniz Yılbaşı Hediyeleri

Aileye alınabilecek yılbaşı hediyeleri, erkeklere yılbaşı hediyesi, kadına yılbaşı hediyesi, çocuklara yılbaşı hediyesi, hatta iş arkadaşına yılbaşı hediyesi… Yılbaşına özel hediyeler ve yaratıcı yılbaşı hediyeleri önerileri için “Yılbaşı Hediye Rehberi” sayfamıza da göz atmayı ihmal etmeyin.

Güzel bir sene olsun!