“Anneler Günü Hediyesi Ne Alabilirim?” Diyenlere Hediye Alma Rehberi

Anneler günü hediye alma rehberi

Hiç kuşkusuz ki anneniz, dünyadaki en kıymetli varlıklarınızdan biri. Ona özel olduğunu hissettirmek için belli bir zamana ya da güne ihtiyacınız yok, biliyoruz. Ama yine de Anneler Günü’nde bir şeyler yapmadan olmaz. Yoksa siz de “Anneler Günü hediyesi ne alınır?” diye düşünenlerden misiniz? Hiç merak etmeyin bu içerikte yer verdiğimiz tüyolar sayesinde Anneler Günü’nde ne hediye alacağınızı kolayca bulabilirsiniz!

Anneni Anlat, Alman Gereken Hediyeyi Söyleyelim adlı testimizi buradan çözebilirsiniz.

Anneler Günü Ne Zaman?

Aslına bakarsanız “Anneler Günü hangi gün?” sorusunun net bir cevabı yok. Çünkü bu özel gün, her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanıyor; dolayısıyla Anneler Günü tarihi değişiklik gösteriyor. Peki, 2019 yılında Anneler Günü ne zaman kutlanacak?

Anneler Günü, 2019 yılında 12 Mayıs Pazar gününe denk geliyor.

Anneler Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?

Annenize hediye almak istiyorsunuz ama ne hediye alacağınızı bilmiyorsunuz… Zaman da gitgide daralıyor, stres artıyor… Şimdi arkanıza yaslanın ve rahat bir nefes alın. Çünkü en güzel Anneler Günü hediyesinin ne olduğunu anneniz aslında söylüyor. Sizi daha fazla bekletmeyelim; bu özel günde kişiye özel hediye nasıl seçilir, annelerin sık kurdukları cümleler üzerinden anlatalım.

Anneler günü ne zaman?

“Yavrum Evde Aynısını Yaparım, Dışarıda Yeme” Diyen Annelere Hediye Seçimi

Kabul edelim, bu hemen hemen hepimizin duyduğu bir söz. Ayrıca çoğu zaman haklılık payı olduğunu da söyleyebiliriz. Dışarıda yediğimiz hangi yemek annelerimizin yemeklerinden güzel olabilir ki! Tamam, itiraf edelim, bazen dışarıda yediklerimiz daha güzel olabilir ama bunun nedeni ne biliyor musunuz? İmkânsızlıklar! O halde annenizin ihtiyacı olan ürünü hemen hediye olarak almaya ne dersiniz?

Profesyonel mutfak robotu, elektrikli ızgara, mikser, hatta belki de kıyma makinesi… Annenize alabileceğiniz birbirinden kullanışlı küçük ev aletleri arasından seçim yaparken, evdeki gizli küçük ev aletleri hazinesini kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Ne de olsa olan bir hediyeyi almak istemezsiniz, değil mi?

Anneler günü hediyeleri

“Bunlar Sağlıksız, Hepsi Hormonlu” Diyen Annelere Hediye Seçimi

Bazen annelerimizin bazı konularda hassasiyetinin fazla olduğunu düşünsek de söz konusu sebze ve meyveler olduğunda sonuna kadar haklı olduklarını biliyoruz. O halde daha fazla düşünmeyin; annenize, üretip birbirinden lezzetli yemekler yapabileceği bir hediye verin. Elbette ki sebze ve meyve tohumlarından bahsediyoruz. Güzel bir saksıya diktiğiniz bu tohumların büyüyüp sebze-meyve olması kesinlikle annenizi çok mutlu edecektir. Bu arada eğer bir bahçeniz varsa bahçeye de ekim yapabilirsiniz.

Dilerseniz bu hediye için “Kendi Yiyeceğinizi Üretmek Güzel Fikir: Hangi Sebze ve Meyve Ne Zaman Ekilir?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Eğer tohumları saksıya ekecekseniz, annenize özel hazırlayacağınız el yapımı bir saksı yapmak da kesinlikle #güzelfikir. Bu konuda da “Bahar Geldi: 5 Kendin Yap Saksı Fikri” yazımızdan yardım alabilirsiniz. Ne de olsa Anneler Günü hediyesi, kendin yap fikirleri ile hayata geçince daha anlamlı!

Anneler günü hediyesi ne alınabilir?

“Sıkıldım Bu Evden, Biraz Farklılık Lazım” Diyen Annelere Hediye Seçimi

Evimiz, kendimizi en rahat hissettiğimiz mekân. Ev dekorasyonunun bizi yansıtması ise evde geçirdiğimiz zamanın daha keyifli geçmesini sağlıyor. Eğer anneniz evinin dekorasyonundan hoşnut değilse, biraz mutsuz hissetme ihtimali var demektir. Yani şimdi, evde küçük değişiklikler yapıp annenizi mutlu etmenin tam zamanı!

Anneler Günü hediyesi önerileri genelde bir ürün alıp hediye etmek üzerine olsa da bu konuda belirli bir sınır yok! İmkânlarınız dâhilinde, annenizi mutlu edebilecek her şeyi yapabilirsiniz. Mesela, evin görünümünü değiştirme konusunda oldukça başarılı olan duvarlarda farklılığa gitmeye ne dersiniz? Ev dekorasyonuna uygun bir desene sahip duvar kâğıdı alarak ve yeni alacağınız çerçevelerin içerisine aile fotoğraflarını koyarak yaşam alanının atmosferini anında değiştirebilirsiniz. Bu arada, bu değişimi yapmak için ailenizin desteğini almanız şart. Örneğin abiniz ya da ablanız annenizi dışarı çıkarabilir ve siz de bu sürede değişiklikleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Dilerseniz “Duvarlarınızın Havası Değişsin: 2019 Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazısı havalı bir duvar dekorasyonu yapma konusunda size yardımcı olabilir!

Anneler günü hediye önerileri

“Evde Otur, Otur Sıkıldım” Diyen Annelere Hediye Seçimi

İster ev hanımı olsun ister bir şirkette çalışsın, bazen kapalı alanlar sıkıcı olabiliyor. Bu nedenle hem güzel zaman geçirmek hem de annenizi mutlu etmek için ailenizle sinemaya, pikniğe gidebilir ya da yeni şehirleri gezmek için tatil planları yapabilirsiniz.

Fakat bunun yanı sıra annenizin evdeyken de sıkılmaması için bir çözüm bulmak #güzelfikir! Eğer balkon, teras ya da bahçeniz varsa şanslısınız! Birbirinden güzel bahçe mobilyaları sayesinde annenizin mevsimin ve açık havanın tadını çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Bu arada “Evin Keyif Alanı: Bahçe Dekorasyonu Nasıl Yapılır?” ve “Huzura Yer Açın: Balkon Dekorasyonu Nasıl Yapılır?” yazılarımızda kullanışlı ve tatlı alanlar yaratmanız konusunda size yardım etmeye hazır!

Anneler günü hediyesi

“Of Sıcak Basıyor” Diyen Annelere Hediye Seçimi

Yaz ayları keyifli olsa da hepimiz çoğu zaman sıcaklardan yaka silkebiliyoruz. Peki, annenizin, evde konforlu bir şekilde zaman geçirmesine ne dersiniz? Sizin de bu fikre sıcak baktığınızı biliyoruz! Kısacası, Anneler Günü hediye fikirleri arasında klima da var! Eğer maddi durumunuzun bu hediye için yeterli olmadığını düşünüyorsanız ve kardeşleriniz varsa ortak hediye olarak klima alabilirsiniz. Ayrıca “İster Sıcak İster Soğuk: Klima Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler” içeriğimizin, bu hediyeyi alırken size yol haritası olabileceğini de belirtelim.

Anneler günü hediye seçimi

“Her Yer, Her Yerde” Diyen Annelere Hediye Seçimi

Oldukça ilginç bir söz olmasına rağmen, ülkemizde yaşayan neredeyse herkesin benimsediği bir serzeniş bu! Üstelik biliyoruz ki dağınıklık, annelerin hiç hoşlanmadığı bir şey! O halde evin düzenli olmasına katkı sağlayacak bir hediye hoş olabilir…

Takı dolabı, şık bir ahşap kutu, ev dekorasyonuna katkı sağlayacak hoş sepetler, mutfak rafları hatta bütçeniz varsa belki bir şifonyer… Hangi hediyeyi alacağınıza annenizin ihtiyacı ve bütçeniz doğrultusunda karar verebilirsiniz!

anneler-gunu-hediyesi-ne-alinir

Varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutlarız!

İyi ki varlar!