Görev, Banyo Dekorasyonu! Banyonuzu Güzelleştiren ve Yer Kazandıran 6 Çözüm

Görev, Banyo Dekorasyonu! Banyonuzu Güzelleştiren ve Yer Kazandıran 6 Çözüm

Ev dekorasyonu konusunda olumsuzluk içeren hiçbir cümleyi kabul etmiyoruz, edemiyoruz. Çünkü biliyoruz ki bir güzel fikirle her şey mümkün ve biz de Koçtaş olarak hem sizin güzel fikirleriniz için ilham olma hem de onları hayata geçirme konusunda yardımcı oluyoruz. Örneğin bizim için evin dar bir odasında yeni alanlar oluşturmak ya da size ekstra yer sunacak çözümler üretmek hayal değil. O halde şimdi, ekstra alana en çok ihtiyaç duyulan noktalardan biri olan banyonuz için, dekorasyona da katkı sağlayacak 6 çözümümüzü sıralayalım.

1. Aynalı ve Lavabo Uyumlu Dolaplar

Sadece ayna, depolama alanının eksikliği anlamına gelebilir; aynasız bir dolaba sahipseniz de banyoda bir aynaya ihtiyacınız var demektir. İki ihtiyacı bir arada sunan aynalı banyo dolabı seçerek yerden tasarruf edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra son yıllarda ayaklı lavaboların popülerlik kaybettiğini fark etmiş olabilirsiniz. Ayaklı lavabolar yerine etajerli ya da tezgâh üstü lavabo seçeneklerini değerlendirerek banyoda yer kazandıran çözümlerden birini hayata geçirmiş olabilirsiniz. 

Aynalı Banyo Dolabı

2. Banyo Rafları

Evlerin her alanında kullanılan raflar elbette banyo mobilyaları arasında da olmazsa olmaz. Üstelik sadece duvarlara monte edilen raflardan bahsetmiyoruz. Son yılların dikkat çeken ürünlerinden olan merdiven raflar da bu konuda size yardımcı olabilir. Banyonuzu güzelleştiren banyo raflarının üzerine dilerseniz kişisel bakım ya da ev temizlik ürünlerini yerleştirebilirsiniz. Ayrıca bu ürünleri metal ya da hasır sepetlere koyup rafa yerleştirirseniz daha düzenli bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Tabii banyo rafları sayesinde alanın dekorasyonuna katkı sağlayabilecek uygulamalar da yapabileceğinizi belirtelim. Mesela aslında depolama alanı olarak kullandığınız bu rafların bir bölümüne, banyoda yetiştirmeye uygun hava bitkisi ve sukulent gibi bitkiler yerleştirebilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Ürünleri

3. Duş Rafları

Duvara monte ettiğiniz güzel herhangi bir şey mekanın havasını anında değiştirebilir. İşte, düzeni sağlayan duş rafları da bu ürünlerden! Duş rafları, siz duş aldığınız sırada ihtiyacınız olan şampuan, saç kremi, duş jeli gibi bakım ve temizlik ürünlerine kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. Bu sayede kullanacağınız ürünleri zemine koymak zorunda kalmıyor, banyonuzun düzenli ve güzel görünmesini sağlıyorsunuz.

Küçük Banyo Dekorasyonu

4. Çamaşır Makinesi Dolapları

Eğer çamaşır makinesini banyonuza yerleştirdiyseniz ve makinenizin banyonun görünümünü bozduğundan şikâyetçiyseniz size mükemmel bir çözüm sunalım: Çamaşır makinesi dolapları! Çamaşır makinesinin üzerine takılan bu dolaplar, yer kaplamama konusunda oldukça başarılılar. Üstelik dilerseniz kapaklı alt dolap sunan dolapları da tercih edebilir ve bu sayede makinenizin bir dolap gibi görünmesini sağlayarak banyo dekorasyonuna altından bir imza atabilirsiniz.

Banyoda Yer Tasarrufu Önerileri

5. Banyo Aksesuarları

Banyo aksesuarlarının banyo tasarımları üzerinde önemli etkisi olduğu bir gerçek! Fakat bu ürünler sadece dekorasyona katkı sağlamakla kalmıyor, bunun yanında size ekstra yer de kazandırabiliyor. Banyonuzda ekstra bir alan yaratmak isterseniz duvara monte banyo aksesuarlarından yardım alabilirsiniz. Bu arada banyo aksesuarı seçiminde hangi kriterleri incelemeniz gerektiğine dair bir rehbere ihtiyaç duyuyorsanız “Banyo Aksesuarı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler” yazımızı okuyabilirsiniz.

Banyo Aksesuarları

6. Havlupanlar

Küçük bir banyonuz varsa banyoda yerden tasarruf etmek çok önemlidir. Çok amaçlı ürünler ise bu konuda en büyük yardımcılarınızdan biri. Mesela banyo radyatörü olarak bilinen havlupanlar onlardan biri! Duvara monte edilen şık havlupanların üzerine havlularınızı koyabilirsiniz. Böylece havlularınızı asmak için farklı bir alana ya da ürüne ihtiyaç duymazsınız.

Havlupan Modelleri

Banyonuzdaki ihtiyaçlarınıza ve dekorasyon zevkinize uygun, banyo kategorisindeki binlerce ürün Koçtaş’ta!