Bütçesini Düşünenler Buraya! İndirimin Kralı’nı Kaçırmamak Güzel Fikir!

Koçtaş Güzel Fikir indirimi.

Evinizde ihtiyaç duyduğunuz eşya ya da ürünleri ne zamandır almak isteyip farklı nedenlerden dolayı alamadıysanız şimdi tam zamanı! Çünkü şimdi, Koçtaş olarak her yıl düzenlediğimiz “İndirimin Kralı” kampanyası sizi bekliyor. Evinizin ihtiyaçlarını karşılayacak Koçtaş ürünleri 10 Mayıs’a kadar indirimde! Şimdi, Koçtaş fırsat ürünlerinden bazılarını evinizin ve iş yerinizin alanları doğrultusunda inceleyelim, ihtiyaçlarınıza indirimle cevap verelim. Ne de olsa İndirimin Kralı’ndan yararlanmak güzel fikir!

Mutfak

İster ihtiyacınız olan ürünleri alın ister mutfağınızı yenileyin… Eve mükemmel kokuların yayıldığı bu alandaki ihtiyacınızı karşılayacak Koçtaş mutfak ürünleri sayesinde mutfakta zaman geçirmeyi daha çok seveceksiniz.

Hazır mutfak ürünlerinde indirim.

İhtiyacınızı karşılarken mutfak dekorasyonuna da büyük katkı sağlayan hazır mutfak dolapları ve ankastre setler, İndirimin Kralı ile avantajlı bir şekilde sahip olabileceğiniz ürünler arasında yer alıyor. Mutfakta size pratiklik katacak ve zaman kazandıracak kettle, blender seti, çay ve tost makinesi gibi ürünler sayesinde zaman kazanabilir ve Koçtaş indiriminden alıp mutfağınıza yerleştirdiğiniz masa takımında çay-kahve keyfi yapabilirsiniz. Mutfaktaki yemek kokusu ise sizi hiç düşündürtmesin, çünkü aspiratör ve davlumbazlar da indirimli bir şekilde sizinle buluşmaya hazır!

Banyo

Sadece banyonuzu yenilemekle kalmayıp güzelleştirmenize de yardımcı olacak Koçtaş banyo ürün ve aksesuarları uygun fiyatlarla sizi bekliyor.

Koçtaş banyo ürünler ve özellikleri.

Dekorasyona uyumlu seçildiğinde alanda bütünlük sağlayan banyo aksesuarları, birbirinden şık banyo ve lavabo bataryaları ile duş setleri İndirimin Kralı’nda! Banyonuzun kökten değişikliklere ihtiyacı olduğunu düşünenlerdenseniz de duşakabinin yanı sıra Orka Bianca banyo dolabı ihtiyacınızı karşılayabilir.

Yatak Odası

Siz de yeni bir gardırop almak isteyen, ama uzun süreden beri bu ihtiyacını erteleyenlerden misiniz? Hiç gerek yok, çünkü Koçtaş’ta farklı boy ve modeldeki gardıroplar indirimli bir şekilde sizi bekliyor. Ayrıca takılarınızın daha düzenli olmasını sağlayan aynalı takı kutusu da yatak odasında kullanabileceğiniz ürünlerden!

Yatak odası için giysi dolapları.

Bahçe ve Balkon

Evde keyifli zaman geçirebileceğiniz alanlardan olan bahçe ve balkonunuz da İndirimin Kralı’ndan yararlanmalı! Yemyeşil çimlerde mevsimin tadını çıkarmak güzel fikir, ama o çimlerin bakımını yapmak da şart! Çim biçme aleti ve uzun hortum setleri ile gerekli bakımı yapmanız ise çok kolay. Bahçenize ya da balkonunuza farklı bir hava katacak olan salıncak koltukta keyifli zaman geçireceğinize eminiz. Eğer aileniz ve dostlarınızla vakit geçirmeyi seviyorsanız Veranda bahçe oturma takımına bahçenizde yer vermek isteyeceğinizden eminiz. Bir de indirimden yararlanıp alacağınız yaprak çitler ile bahçenizin sınırlarını belirlediniz mi tamamdır bu iş!

Bahçe mobilyaları kullanımı.

Her Evin İhtiyacı

Tertemiz evlerin sırrı elektrikli süpürgeler, evlerin gelinlikleri perdeler, ütü yapmayı kolaylaştıran ütü masaları, hatta kirli çamaşırlarınızı koyabileceğiniz çamaşır sepetleri… Evinizin farklı alanlarında kullanabileceğiniz ürünler de İndirimin Kralı’na dâhil!

Yazların serin, kışların sıcak geçmesinden sorumlu cihazlar olan klima modellerine de bu indirim sayesinde indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Klimanızın sunduğu ideal oda sıcaklığının keyfini çıkarırken oturup film izleyebileceğiniz ya da kitap okuyabileceğiniz bir sallanan koltuk da çok hoş olmaz mı? Biz de sizin gibi düşündük ve kırmızı sallanan koltuğu da İndirimin Kralı’na dâhil ettik!

Kırmızı, rahat sallanan koltuk.

Peki, en önemli ihtiyaçlardan olan aydınlatmalarda durum ne? Avizeden ampule pek çok aydınlatma ürününe Koçtaş’ta indirimli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Mesela Modelsa Evren tekli halat sarkıt, country dekorasyon ile dizayn ettiğiniz evinizde çok şık duracaktır!

Avize kullanımı hakkında bilinmesi gerekenler.

Ustalara Özel

İster evinizin ustası olun ister mesleğiniz ustalık olsun; hiç fark etmez! Koçtaş olarak Bosch Easyimpact matkap gibi tadilat yapmayı kolaylaştıracak pek çok el aletini kampanya dâhilinde indirimli olarak size sunuyoruz.

Koçtaş indirimi 10 Mayıs’a kadar geçerli, ama ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu unutmamalısınız.

İndirimden yararlanmak için en yakın zamanda bir Koçtaş mağazasına gitmek ya da www.koctas.com.tr’yi ziyaret etmek güzel fikir!