Çocuğunuz da Bahçenin Tadını Çıkarsın: Çocuk Bahçe Malzemeleri

Çocuk bahçe malzemeleri.

Günün, haftanın, hatta tüm sezonun yorgunluğunu unutturacak ve mevsimin tadını çıkarmanızı sağlayacak alan evinizde! Elbette bahçenizden bahsediyoruz. Yemyeşil çimenlerine uzanıp rengârenk çiçeklerin kokusunu almanıza imkân veren bahçeniz, sizin keyif alanınız! Eğer siz de bizim gibi bahçede geçirilen zamanın, dekorasyon konusunda atılan doğru adımlarla daha kaliteli olduğuna inananlardansanız kolları sıvamanın tam vakti! “4 Bahçe Dekorasyonu Kendin Yap Fikri” sayesinde tasarruflu bir şekilde alanın şıklığına şıklık katmanız mümkün.

Peki; bahçenizin sizin için keyfi ifade etmesinin yanında çocuklarınıza da eğlenceyi çağrıştırmasına ne dersiniz? Çocuklarınızı mutlu etmenin sırrı, bahçe dekorasyonu yaparken bu ayrıntıyı atlamamakta gizli! Bahçenizde yer açma zamanı geldi! İşte, çocuklarınızın bahçenin tadını çıkarmasını sağlayacak çocuk bahçe oyuncakları:

Kaydırak

Kaydırak, parka gittiğinizde çocuğunuzun ilk yöneldiği eğlence noktalarından biri. Bahçenize uygun olabilecek boyuttaki ev tipi kaydıraklar sayesinde çocuğunuz için her gün park günü olsun, böylece tüm enerjisini kaydırak ile eğlenerek atsın!

Salıncak

Hangi çocuk salıncağa binip rüzgârı hissetmekten hoşlanmaz ki? Haydi itiraf edin, bu hissi siz de seviyorsunuz! Bahçe oyun parkı için olmazsa olmaz ürünlerden biri olan salıncak çeşitleri çocuğunuzu mutlu etmeye ve bahçenizi renklendirmeye yeter. Üstelik figürlü ve birden fazla çocuğun oturmasına imkân veren bahçe salıncakları da değerlendirebileceğiniz ürünler arasında.

Eğer çocuğunuz okul öncesi çağda değilse ve bahçenizde ağaçlar varsa kendin yap salıncak fikrini hayata geçirerek yetişkinlerin de zaman geçirebileceği eğlenceli bir alan yaratabilirsiniz. Çocuğunuz küçükse de hazır ve daha güvenli bir salıncak almanızda yarar olduğunu hatırlatalım.

Cocuk Bahçe Malzemeleri Salıncak

Taş Ev

Evet, yaşadığınız ev onun da evi; ama tamamen ona özel bir alana sahip olmak emin olun onun çok hoşuna gidecek! 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun olan ve hem dış mekâna hem de iç mekâna kurulabilen taş ev; çocuğunuzun kendini özgür ve mutlu hissetmesini sağlayan, arkadaşlarını davet edebileceği çocuk oyun parkı oyuncakları arasında.

Çocuk Bahçe Malzemeleri Taş Ev

Trambolin

Hangi çocuk hoplayıp zıplamayı sevmez ki? O halde onun sevdiği şeyi yapmasına izin verin! En eğlenceli çocuk oyun parkı ürünlerinden biri olan trambolin sayesinde çocuklarınız bahçenin tadını hakkıyla çıkarabilir! Alanınıza uygun olabilecek farklı boyutlardaki korumalı trambolinlere siz bile karşı koymakta zorlanabilirsiniz, bizden söylemesi.

Çocuk Bahçe Malzemeleri Trambolin

Ayaklı Basketbol Potası

Spor, vücut gelişiminin önemli bir parçası. Ağaç da yaşken eğilir. Yani onu şimdiden spora yönlendirmeniz gerekli. Gönderdiğiniz spor okulları dışında bahçenize ayaklı basketbol potası alarak onun bahçede de spor yapmasını sağlayabilirsiniz.

Futbol Kalesi

Futbol, ülkemizin en sevilen spor dallarından biri. Özellikle çocuğunuz bahçede arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi seviyorsa alacağınız futbol kalesi onu çok sevindirecek! Bu sayede o da taşlardan ya da sizin saksılarınızdan kale yapmak zorunda kalmayacak. 

Çit Alanlar

Çocuğunuzun güvenliği için onun hep gözünüzün önünde olmasını istiyorsunuz ve çocuklar için evi güvenli hale getirmek konusunda uygulamalar yapıyorsunuz; haklısınız! Fakat oyun alanında da güvenliğin önemli olduğunu unutmamalısınız.

Ev için oyun parklarında yer alabilecek çit alanlar, çocuklarınızın güvenliğini sağlıyor. Üstelik çitlerin içini dolduracağınız havuz topları sayesinde de onları eğlendirebiliyor. Soğuk aylarda bu çitleri evinizin içine alarak eğlenceye devam etmelerini de sağlayabilirsiniz.

Çadır

Bize Göre Eşya, Çocuklara Göre Oyuncak Olan Ürünler” yazımızda da bahsettiğimiz gibi çarşaf, yastık ve sandalyelerden çadır yapmak, hemen hemen tüm çocukların hayal güçlerini ortaya koyarak yaptığı bir şey. Hayal gücünü seviyoruz, çocukların hayal kurmasını da destekliyoruz; ama son dönemlerde oldukça popüler olan çadırların, onların oyun dünyasında yepyeni bir soluk getirecekleri de bir gerçek. Eğer hem açık havada hem de iç mekânda kullanılabilecek bir oyun alanı istiyorsanız çadırları değerlendirebilirsiniz.

Havuz

Yazları sıcak hava bunaltırken kurtarıcınız serin sular! Eğer çocuklarınızın denizle buluşma imkânı yoksa ya da sınırlıysa bahçenizde havuza yer vererek onlara minik bir yazlık alan oluşturmak #güzelfikir! Bu fikri onların da çok seveceklerine eminiz! Bu arada havuz satın almayı planlıyorsanız öncelikle “Yazı Daha Keyifli Hale Getirin: Bahçe ve Teraslar İçin Şişme Havuz Önerileri” yazımızı okumanızda fayda var!

Çocuk Bahçe Malzemeleri Havuz

Olmazsa Olmaz 1: Oyuncak Taşıma Arabası

Evet, oyuncaklar bahçenizde oluşturmayı planladığınız oyun alanları için oldukça önemli. Fakat çocuğunuz, odasında bulunan bazı oyuncaklarını bahçeye çıkarmak istediğinde ne olacak? Bu hem onun için hem de sizin için zahmetli bir durum. Peki, bunu kolaylaştırmaya ne dersiniz? Çekçekli oyuncak taşıma arabaları bu konuda size yardımcı olmaya hazır!

Olmazsa Olmaz 2: Masa ve Sandalye

Bahçede zaman geçirmeyi seven herkes için bahçe mobilyaları çok önemli. Aslında bu durum, yetişkinler kadar çocuklar için de mühim. Çocuğunuzun arkadaşlarıyla oturup oyun oynayabileceği, zaman geçirebileceği bir alan oluşturmak için çocuk masa ve sandalyeleri olmazsa olmaz.

Bahçeleri rengârenk, çocukları mutlu edecek çocuk bahçe oyuncakları Koçtaş’ta sizi bekliyor!