Country Dekorasyonda Dağ Esintisi

Country dekorasyonda Dağ Esintisi.

Bir dağ evinde, doğa ile iç içe birkaç gün geçirme fikri bile huzurlu hissetmeye yetiyor. Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz huzur duymak için tatile çıkmayı beklemeyin ve bir country dekorasyon koleksiyonu olan Dağ Esintisi ile hemen tanışın! Peki, şehrin göbeğinde olsanız bile dağ evi ruhunu yaşamanızı sağlayacak Dağ Esintisi nasıl uygulanır? Dilerseniz Dağ Esintisi hakkındaki tüm ayrıntıları edinmeden önce, country dekorasyon stilini daha yakından tanımak için “Nostalji Sevenlerin Gözdesi: Country Dekorasyon Nedir, Nasıl Uygulanır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Dağ Esintisi’nde Renk Kullanımı Nasıl Olmalı?

Dağ Esintisi içinizi ısıtmaya hazır! Bu etkiyi yaratmasında ise elbette kullanılan renklerin katkısı büyük. Toprak tonları, gri, siyah, krem rengi gibi uyumlu renklerin bir araya getirilebildiği country dekorasyon-Dağ Esintisi’nde eskitilmiş görünümlü, renk geçişli ürünlerden de yardım alabilirsiniz. Kullanılan renklerin evinize kasvetli bir hava vereceğini düşünmeyin. Çünkü country tarzı ev dekorasyonunun Dağ Esintisi koleksiyonunda mavi, sarı gibi renkler yardımıyla doğa vurgusunu artırabiliyorsunuz.

Dağ Esintisi’nde Mobilya Seçimi

Country dekorasyon fikirleri her zaman rahatlığın ön planda olmasıyla bilinir. Dağ Esintisi’ni uygularken tercih edeceğiniz mobilyalar da size konforlu bir yaşam alanı sunacak. Peki, country dekorasyonda mobilya seçimi nasıl olmalı? Country dekorasyon-Dağ Esintisi mobilya seçiminde, tercihinizi ahşap ürünlerden yana kullanabilirsiniz. Ahşap raflı kitaplıklar, ahşap sehpalar, ahşap detaylı kanepeler… Bu arada kanepeniz ile berjeri ya da pufu farklı renklerde tercih ederek daha dikkat çekici bir dekorasyona sahip olabileceğinizi belirtelim.

Dağ Esintisi’nde Duvar Dekorasyonu

İşte, dağ evinize renk katacak detaylar! Duvar dekorasyonunda yer verebileceğiniz desenli ve zengin renk geçişli duvar kâğıtları sayesinde doğal hayata ve kadim kültürlere vurgu yapabilirsiniz. Tercihinizi tek duvara uygulayabileceğiniz kuş tüyü desenli, renkli duvar kâğıtlarından yana kullanmak istemezseniz eski görünümlü duvar kâğıtlarını da tercih edebilirsiniz. Duvar boyası olarak ise açık gri tonları tercih edebilirsiniz.

Dağ Esintisi’nde duvar dekorasyonu.

Dağ Esintisi’nde Tercih Edilebilecek Aydınlatma Ürünleri

Country dekorasyon-Dağ Esintisi’nde rustik izleri takip etmeden olmaz! Halat ve zincir detaylı avize ve sarkıtların yanı sıra cam amber aydınlatma ürünleri de evinizde yer verebileceğiniz detaylardan. Dilerseniz kafes görünümlü avize ve sarkıtları da tercih ederek dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Dağ Esintisi’nde Perde Seçimi

Eğer bir dağ manzaranız varsa bize sorarsanız perdeye gerek yok. Ancak şehir yaşamında perde şart! Country dekorasyonda perde seçimde uzun ürünleri tercih edebilirsiniz. Fon perdede, mobilyalarda da tercih edebileceğiniz gri, bej ve kahverengi tonlarından yararlanabilirsiniz. Eğer perdelerinizin daha renkli olmasını tercih ederseniz ekru fon perdeler de güzel fikir! Tül perdede ise tüy detaylı beyaz perdeleri tercih edebilirsiniz.

Dağ Esintisi’nde Aksesuar Seçimi

Country tarzı aksesuarlar, dağlardaki o atmosferi daha iyi yansıtabilmenize imkân veriyor. Hayvan başı motifli tablolar, yeşil, kahverengi ya da mavi tonlarındaki seramik dekoratif objelerin yanı sıra hasır sepetler de evinizde yer verebileceğiniz country dekorasyon ürünleri arasında. Duvarların olmazsa olmazı aynalar ise Dağ Esintisi’nde karşımıza yalın hatlarla çıkıyor. Zincir ya da halat ipli aynaları, cam ya da ahşap panolarla tamamlayabilir ve bu country dekorasyon objeleri sayesinde duvarlarınızı daha dikkat çekici kılabilirsiniz. Koltuk takımınızı daha renkli kılmak için ise dekoratif minderler ve kırlentler her zaman yardıma hazır! Özellikle kuş tüyü desenli yastıkları tercih ederek duvar dekorasyonunuz ile koltuğunuzu bütünleştirebilirsiniz.

Dağ Esintisi'nde aksesuar seçimi.

Dağ Esintisi’nde Zemin ve Halı Seçimi

Şimdi, etnik desenlerin öne çıkma vakti! Dağ Esintisi koleksiyonunu evinize uygularken etnik desenli, renk geçişli halı ve kilimleri tercih edebilirsiniz. Yoğun ya da seyrek motifli seçenekler sunan country tarzı halı modelleri, genellikle krem rengi, kahverengi, mavi gibi renkleri barındıyor. Zeminde parke tercihinizi ise mobilyalarınızın tonlarında ürünlerden yana kullanabilirsiniz.

Dağ Esintisi’nde Zemin ve Halı Seçimi

Doğanın huzurunu Dağ Esintisi sayesinde evinize taşımak güzel fikir!

Dağ Esintisi’ni uygulayabilmeniz için ihtiyacınız olan her şey Koçtaş’ta!