Eviniz Sizi Yansıtsın: Burçlara Göre Ev Dekorasyonu Rehberi

Burçlara göre ev dekorasyonu rehberi

Evinizde keyifli bir şekilde zaman geçirmeniz için ihtiyacınız olan şeyi açıklıyoruz: Kendinizi yansıtan bir ev dekorasyonu uygulamak! Bu doğrultuda da burçlardan yardım alabilirsiniz. Burçlara göre dekorasyon tercihleri hakkındaki detaylara hakim olarak ev dekorasyonunuzda nasıl adımlar atmanız gerektiğini bilirsiniz ve bu sayede ev dekorasyonunu kendiniz için daha zevkli bir hale getirebilirsiniz. Haydi, şimdi, burçların ev dekorasyonu nasıl olmalı anlatalım ve burçlara en uygun koleksiyonları paylaşalım!

Koç

Yerinde duramayan, canlılığı seven, hep bir etkinlik arayan koç burçlarının evi de elbette kendisi gibi pozitif olmalı. Ev dekorasyonunda tercihini minimal çizgilerden yana kullanmayı seven koç burcunun aynı zamanda ruhundaki renkliliği de yansıtması gerekiyor. Bu nedenle koç burçları için en uygun ev dekorasyonu koleksiyonu kesinlikle İskandinav dekorasyon stilinin daha canlı versiyonu olan Hayatın Renkleri!

Koç burcuna göre ev dekorasyonu

Boğa

Farklılıktan hoşlanan, hep kendini geliştirmeye çalışan ve favori renkleri arasında toprak tonları yer alan boğa burçları için sade ama bir o kadar da dikkat çekici bir dekorasyon stili uygun olacaktır. New York’ta doğduğu bilinen, geçmişle bugünü maskülen şekilde harmanlayan bir modern dekorasyon koleksiyonu olan Endüstriyel, boğa burcu için çok ideal bir stil.

Boğa burcu için ev dekorasyonu önerileri

İkizler

Evde vakit geçirmek, evlerini ve arkadaşlarını çok seven ikizler burçları için yapılacak en güzel etkinliklerden biri! Bu durum ise elbette onların dekorasyona çok önem vermelerini beraberinde getiriyor. Canlı renklerle bezenmiş, hafif mobilyalar ile oluşturulmuş bir ev dekorasyonu, tam ikizler burcunun kalemi; çünkü arada evlerini yenilemek için mobilyaların yerini değiştirmek isteyebilirler. Hem canlılığı hem de aradıkları hafifliği onlara sunacak dekorasyon stili ise elbette Karnaval Zamanı!

İkizler burcu için ev dekorasyonu önerileri

Yengeç

Evine düşkünlük katsayısı epey yüksek olan yengeç burçları için kendileri gibi samimi ve sıcakkanlı bir dekorasyon stili uygun olacaktır. Nötr renkleri bol bol tercih eden yengeç burcu insanı, bu içten etkiyi oluşturabilmesi için ise pastel tonları tercih edebilir. Ev dekorasyonunda dekoratif ürünlerden yardım almayı çok seven yengeç burcu için en ideal dekorasyon tarzının ise pastel renklerin kullanıldığı Dingin Beyaz olduğunu söylemek mümkün.

Yengeç burcuna uygun ev dekorasyonu

Aslan

Estetiğe önem veren ve bunun yanı sıra gösterişli detayları seven aslan burcu için dikkat çekici dekoratif ürünlerin bulunduğu bir ev dekorasyonu stili en ideali! Günlük hayatında da detayların dikkat çekici olmasına önem veren aslan burçları için gücünü aksesuarlardan alan ve zamansız bir dekorasyon tarzı olan Görkemli Işıltılar oldukça uygun.

Aslan burcuna uygun ev dekorasyonu

Başak

Başak burçları düzeni sever ve yaptığı tüm işlerin kusursuz olmasını ister. Detaylara önem veren başak burçlarının mutlu olabilmesi ve evlerinde huzurla yaşayabilmesi için ise ne kadar az detay olursa o kadar iyi olur! Bej, gri, beyaz, siyah gibi nötr renklere karşı zaafı olan başak burcu insanı için en doğru dekorasyon stili, detayların az ama şıklığın bol olduğu, nötr renklerin asaletinin vurgulandığı Minimal!

Başak burcuna uygun ev dekorasyonu

Terazi

Oldukça enerjik bir burç olan terazi burcu aynı zamanda farklı, yaratıcılık gerektiren işlerden hoşlanır ve genellikle renkli detayları tercih eder. Farklı olmayı seven, yüksek ve pozitif enerjilerini yansıtmak isteyen teraziler için ise tropikal iklimlerin o canlı detayları gayet uygun. Sarı, mavi, yeşil gibi renklerin yoğun kullanıldığı keyifli bir dekorasyon stili olan Tropik Kaçış tam terazi burçlarının istediği atmosferi yansıtıyor!

Terazi burcu için ev dekorasyonu önerileri

Akrep

Yaptıkları ile dikkat çekmeyi seven ve bunu gösterişle değil, sadelikle yapmak isteyen burçtur akrep. Bunun yanı sıra çoğu zaman her hissini belli etmeyen ve sorunlarını kendi çözmeye çalışan akrep burcunun doğanın sunduğu huzurdan yararlanması mükemmel olabilir. Kahverengi, siyah, beyaz, gri gibi renklerden hoşlanan akrep burcunun evinde uygulayabileceği dekorasyon stili ise huzurlu bir atmosfer sunan Dağ Esintisi.

Akrep burcuna uygun ev dekorasyonu

Yay

Yay burcunun tutkusu hiç kuşkusuz gezmek ve keşfetmek! Doğayı seven ve kendini doğada mutlu hisseden yay burçları, aynı zamanda özgürlüklerine düşkün yapıları ile biliniyor. Yayların hem doğanın huzurunu evlerinde hissedebilmeleri hem de her daim özgür olabilmeleri için uygulayabilecekleri ev dekorasyonu tarzı ise kesinlikle Doğal Yaşam!

Yay burcuna göre ev dekorasyonu rehberi

Oğlak

Oldukça çalışkan, disiplinli ve mükemmelliyetçi bir burç olan oğlak burcunun aynı zamanda geleneksel detaylara düşkün bir yapısı var. Hem olgun görünümlü hem de lüks detaylar doğrultusunda dekore edilmiş bir ev tam da oğlak burçlarının evi olabilir. Bu nedenle, geleneksel, klasik çizgilerden aldığı güçle göz alıcı bir tarz olan Doğunun Gizemi tam da oğlak burçlarının kalemi!

Oğlak burcuna uygun ev dekorasyonu

Kova

Kendini geliştirmeye önem veren, sanatsal etkinliklerin olmazsa olmaz burcu, modernizmin tutkunu… Elbette kova burçlarından bahsediyoruz! Rahatlığa önem veren kova burcu için modern izlere sahip mobilyalar, dekoratif aksesuarlar olmazsa olmazdır! İşte, tam da bu nedenle konforu, modern çizgilerden yardım alarak sunan ve şıklığın en sade hâllerinden biri olan Sade Tutkusu tam olarak kova burcunu yansıtıyor.

Kova burcu için ev dekorasyonu önerileri

Balık

Pempe panjurlu tatlı bir ev… Evet, “Burçlara göre ev seçimi nasıl olur?” diye sorulsaydı balık burcu için kesinlikle bu cevabı verirdik! Ama konumuz burçlar ve evleri değil, burçlar ve ev dekorasyonu… O nedenle konumuza dönelim. Romantik bir karakteri olan, bol bol hayal kurmayı seven balık burçlarının ev dekorasyonu da bu doğrultuda olmalı. Evlerinde her daim ilkbaharın sıcaklığını hissetmelerini sağlayacak bir country dekorasyon koleksiyonu olan Romantik Düşler tam balık burçlarına göre!

Balık burcu için ev dekorasyonu önerileri

Tüm dekorasyon stillerini uygulamanızı sağlayacak ürünler Koçtaş’ta sizi bekliyor!