Evinizi Daha Düzenli Kılacak 20 TL Altındaki 7 Ürün

Evi düzenli tutacak öneriler.

Ne kadar temizleseniz, ne kadar toplasanız da eviniz gözünüze hep dağınık mı görünüyor? Evinizin daha düzenli ve temiz görünmesi için çözüm arıyor ama bulamıyor musunuz? Merak etmeyin, düzenli evlerin sırları yine bizde, Koçtaş’ta! Yapmanız gereken ise sadece zevkinize ve tabii ki evinizin dekorasyonuna uygun çözümler bulmak. Ardından “Evi düzenli tutmak aslında ne kadar kolaymış!” diyeceğinize eminiz.

Hadi; evinizi daha düzenli kılacak, şubat ayına özel, 20 TL altındaki 7 ürünü inceleyelim.

1. Beyaz Söğüt Nazar Boncuklu Sepet

Misafirlerinizin kullanması için banyoya koyduğunuz minik el havluları ya da odanızdaki kişisel bakım ürünleriniz. Sepet kullanmak istediğiniz alanın hem daha düzenli hem de daha şık görünmesine yardımcı oluyor. Üstelik sepetin kapaksız olması size kullanım kolaylığı da sağlıyor.

Eşyaları toplamak için beyaz sepetler.

2. Fiyonklu Mini Sepet

Evi düzene sokmak için minik sepetlerden bol bol yararlanabilirsiniz. Beyaz söğüt nazar boncuklu sepetin kullanım amacı tam sizlik olsa da dekorasyonunuza uygun farklı bir ürün mü arıyorsunuz? Tercihinizi fiyonklu mini sepetten yana kullanabilirsiniz. Fiyonklu mini sepetin kırmızı, kahverengi ve krem rengi alternatiflerle sunulduğunu da belirtelim.

Evi düzenli göstermeye yardımcı mini sepet.

3. Şeffaf Ayakkabı Kutusu

Ayakkabılıktaki ayakkabılarınızın düzensiz olduğunu düşünüyorsanız ya da karton kutuların içini göremediğiniz için kullanışsız olmalarından yakınıyorsanız şeffaf ayakkabı kutusu sizin için oldukça yararlı olabilir. Şeffaf ayakkabı kutusu sayesinde hangi ayakkabınızın nerede olduğunu dışarıdan bakarak görebilir, tüm ayakkabı kutularını tek tek açmaktan kurtulabilirsiniz.

Fazla yer kaplayan ayakkabılar için şeffaf ayakkabılar.

4. Plastik Saklama Kutusu

Eğer küçük bir çocuğunuz varsa evi düzenlemek için çocuğunuzun oyuncaklarına da el atmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Çünkü çocuk odasının her yerine dağılmış oyuncakları düzenlerseniz odayı da düzenlemişsiniz demektir. Bu konuda ise ihtiyacınıza uygun boyut alternatifleri sunan plastik saklama kutularından yararlanabilirsiniz.

Evi daha düzenli hale getirmeye yardımcı tekerlekli saklama kutusu.

5. Makyaj Malzemesi Düzenleyici

Makyaj çantasına koyduğunuz kozmetik ürünlerini bulmak zor oluyor ve makyaj malzemelerinize ayna önünde yer verdiğinizde ortamın çok dağınık göründüğünü düşünüyorsunuz, değil mi? Hiç sorun deği. Makyaj organizer ürünleri sayesinde hem düzeninizi koruyabilir hem de ihtiyacınız olan ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Makyaj malzemelerinin düzenli yerleştirilmesini sağlayan ürün.

6. Bambu Düzenleyici Kutu

Buzdolabında saklayamaya uygun olmayan sebze ve meyvelerinizi mutfakta daha düzenli şekilde saklamak istiyorsanız bambu düzenleyici kutu size yardımcı olabilir! Dilerseniz mutfak dolapları içerisinde, dilerseniz de mutfağınızdaki uygun açık bir alanda konumlandırabileceğiniz bu düzenleyici kutunun içerisine temizleyici ürünleri koymak da farklı ve işlevsel bir kullanım olabilir.

Kullanışlı ve şık bambu kutu.

7. Dolap İçi Düzenleyicileri

Evi daha düzenli tutmanın yollarını size aktarıyoruz ama burada sadece görünen alanlardan bahsedersek olmaz, çünkü dolap içleri de bu sevdaya dâhil! Gardırobunuzu daha düzenli kılacak farklı renklere sahip askılar ve dolap içi raf düzenleyiciler ihtiyacınıza uygun çözümler sunan ürünler arasında yer alıyor.

Kıyafetlerin daha düzenli durması için ahşap askılar.

Evinizin daha düzenli olmasını sağlayacak ürünler Koçtaş’ta!