Gözünüz Arkada Kalmasın: Alarm ve Güvenlik Cihazları

Ev için alarm ve güvenlik cihazları.

Çevrenizdekiler “Geçen gün de bizim eve/bir arkadaşın evine hırsız girdi.” dediğinde birden kendinizi; evinize hırsız girse neler çalabileceğini, hırsızla karşılaşırsanız neler yapabileceğinizi düşünürken mi buluyorsunuz? Yalnız değilsiniz! Geceleri kapıları defalarca kilitleyerek yatmanızın, belki de akşam bir yere giderken ışığı, televizyonu açık bırakmanızın nedeni de tam olarak bu değil mi zaten? Yine de kitlenen kapılar, kapalı pencereler size hissetmek istediğiniz güveni sağlamıyorsa alarm ve güvenlik sistemleri ile tanışma zamanınız gelmiş demektir!

Güvenlik kamerası, güvenlik alarmı ve daha fazlası… Güvenlik sistemleri fiyat listesine baktığınızda bütçenizi zorlayabilecek seçenekler olduğunu görüp güvenliğinizi üst seviyelere taşımayı erteleyebilirsiniz ama buna aslında hiç gerek yok! Bütçeye uygun alarm ve güvenlik sistemleri hakkında bilgi almaya hazırsanız, başlayalım…

Onlar İzlendiklerini Düşünsünler: Caydırıcı Kamera

Ne demişler: Kamera olan eve, iş yerine kolay kolay hırsız girmez! Evet, aslında böyle bir söz yok ama bunun bir gerçek olduğu da inkâr edilemez! Eğer kamera sistemi ile evinizin daha güvenli olmasını istiyorsanız ama daha uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız caydırıcı kameraları kullanabilirsiniz. Ortamda hareket olduğunda sağa sola hareket edip kırmızı LED ışığı yanan taklit kameralar, gerçeğinden ayırt edilmesi zor tasarımları sayesinde evinizin güvenliğini artırmanıza yardımcı oluyor. Bu ürünlerinin montajının pratik bir şekilde yapılıyor olması ise kolay bir kullanım sağlıyor.

Evinizin güvenliği için kamera.

Dikkat, Yüksek Ses İhtimali: Caydırıcı Alarm

Evinize hırsız girmesinden korkuyor olabilirsiniz; onların en korktukları şey ise ses çıkarıp sizi uyandırmak! Caydırıcı alarmlar ise karanlıkta yanıp sönen LED ışığı sayesinde aktif bir sistemin var olduğu algısını yaratarak, gerçekçi tasarımlarının da yardımıyla, hırsızları caydırıyor. Hem iç mekânlarda hem de dış mekânlarda kullanıma uygun olması, taklit alarmların evlerin yanı sıra iş yerlerinde de kullanılabilir olmasını sağlıyor.

İzinsiz Girişlere Karşı Etkili Önlem: Harekete Duyarlı Hırsız Alarmı

Siz sadece harekete duyarlı hırsız alarmını aktif hale getirin ve gerisini ona bırakın! Aktif hale getirildikten sonra 5 metre yakına biri yaklaştığında bunu hisseden alarm, kumanda ile talimat verilmediği takdirde, 30 saniye boyunca çalıyor ve tekrar hareket edildiğinde yeniden uyarı vermeye başlıyor. Geniş bir görüş açısına sahip olan bu ürün grubu sayesinde hırsızların evinize, iş yerinize girme girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Ev güvenliğiniz için hırsız alarmları.

Kapıdan Giremeyen Camdan Girmek İsteyebilir: Pencere Emniyet Kilidi

Özellikle alt kattaki evler ya da giriş kattaki dükkânlar hırsızlar için girişi daha kolay alanlar. Bu noktalara kapı yerine camdan girmeyi tercih edebilecek olan hırsızlara karşı bir tedbir almaya ne dersiniz? Pencere emniyet kilitleri sayesinde hem dışarıdan hem de içeriden daha zor şekilde açılan pencereleriniz ile güvenliğinizi artırabilirsiniz. Bu arada pencere emniyet kilidini çocuk kilidi olarak da kullanabilir ve çocuğunuzun camı açıp zarar görme ihtimalini yok edebilirsiniz.

Bonus: Güvenlik İçin Bunlardan Daha Fazlasını İsteyenlere

Evet, hırsızlardan korunmak için önlemler almak güvenliğinizi sağlamak için oldukça önemli fakat unutmamanız gereken bir şey var: Güvenliğinizi sadece hırsızlardan korunarak sağlayamazsınız. Mesela; evinizi, iş yerinize yangınlara karşı da korumalısınız. Yangın alarmları, yangın ihbar butonu, yangın söndürücü sayesinde yaşam ya da çalışma alanınızı daha güvenli hale getirmeniz mümkün.

Evler için gerekli güvenlik cihazları.

Geceleri rahat uyumanızı sağlayacak, bütçenize uygun alarm ve güvenlik sistemleri için adresiniz Koçtaş!