Güzel El Hareketi Başladı! El Aletleri İçin Hobi Köşesi Nasıl Yapılır?

Hobi aletlerine özel köşe yapımı.

“Evinizi güzelleştirmeniz için bir güzel fikir yeter!” dedik, güzel ev hareketini başlattık. Peki, evinizi güzelleştirmeye, balkonunuza ne zamandır istediğiniz hobi köşesini yaparak başlamaya ne dersiniz? Elektrikli ve mekanik el aletleri ile oluşturacağınız bu hobi köşesinde çok güzel duracağına emin olabilirsiniz. Yapmanız gerekenler oldukça basit: Sizinle paylaştığımız adımları izleyerek balkonunuzu daha şık bir hale getirmeniz mümkün!

İhtiyacınız Olanlar

  1. Ürünlerinizi yerleştirmek için ihtiyacınız kadar balkon rafı
  2. Rafları sabitlemek için L ayak
  3. Akülü vidalama
  4. Vida ve çivi
  5. Raflara yerleştireceğiniz el aletleri ve takım çantası

guzel fikir hobi kosesi

Haydi, şimdi, balkonunuzu daha efektif ve şık kılacak hobi köşesine nasıl kavuşacağınızı anlatalım!

1. Öncelikle Rafları Seçin, Eksiklerinizi Giderin

Balkonunuza hobi köşesi yapmaya karar verdiniz. İlk adım, bu köşeyi hazırlamak için ihtiyacınız olan tüm ürünleri toplamak. Bu alan için evde kullanmadığınız raflardan yararlanabilir ya da balkonunuza uygun boyutta ve sayıda raf satın alabilirsiniz. Bu arada sahip olduğunuz rafı monte etmek için L şeklindeki raf tutuculara ihtiyacınız olduğunu hatırlatalım. Tabii hem hobi köşenizi yapmanıza yardım edecek hem de bu alanı güzelleştirecek mekanik ve elektrikli el aletlerini de unutmamalısınız. Tüm ihtiyaçlarınızı tamamladıktan sonra hangi rafı nereye yerleştireceğinize, hangi el aletini çakacağınız çivilere yerleştireceğinize karar verebilirsiniz.

Hobi köşesi oluşturmak için gereken malzemeler.

2. Şimdi Hobi Köşesini Hayata Geçirme Vakti

Planınızı yaptıktan sonra gerisi çok kolay ve oldukça zevkli! Öncelikle raflarınızı duvara monte etmekle işe başlayabilirsiniz. Raf duvara nasıl monte edilir, hemen anlatalım. Bu aşamada bir kişiden yardım alabilirsiniz. İlk olarak bir zeminde L raf tutucuyu, akülü vidalama ile rafa sabitlemelisiniz. Dilerseniz matkap yardımıyla bir delik oluşturup çiviyi çekiç ile çakabilirsiniz. Ardından yardım aldığınız kişiden rafı, monte edeceğiniz şekilde duvarda tutmasını istemelisiniz. Rafa sabitlenen L şeklindeki raf ayağını duvara monte etmek için vida ve akülü vidalama kullanmalısınız. Bu işlemi, monte edeceğiniz her rafta uygulamalısınız. Rafların montajı bittikten sonra el aletlerinizi koymak için yerleştireceğiniz çivileri, vidalama aletinden yardım alarak duvarla buluşturabilirsiniz.

El aletleri için özel raflar.

3. Hobi Köşesini Yerleştirme Zamanı

El aletleriniz için yaptığınız hobi köşesini tamamladınız. Şimdi, sıra en zevkli aşamaya geldi. El aletlerinizi, raflarda olmasını planladığınız yere yerleştirmelisiniz. Tüm el aletlerinizin, takım çantası yerine oluşturduğunuz hobi köşesinde sergilenmesinin balkonunuzu güzelleştireceğine emin olabilirsiniz!

Balkonda hobi köşesi düzenleme.

İşte, evinizde küçük bir hareketle büyük bir değişim yapmak bu kadar kolay!

Güzel fikirler için güzel çözümler Koçtaş’ta sizi bekliyor.