Doğal Bir Etki: Hasır Dekorasyon Fikirleri

Hasır Dekorasyon Fikirleri

Dekorasyon trendleri, yaşam alanlarımızda doğal yansımalara yer vermemiz gerektiğini söylüyor. Canlı bitkilerin yanı sıra çiçek desenli tablolar, kırlentler, hatta duvar kağıtları bu doğal esintiyi oluşturmak için yardımcı. Ayrıca mavi, yeşil, kahverengi tonları da doğaya evimizde yer vermemize destek olan renkler. Tabii söz konusu ev dekorasyonunda doğal etkiler olunca doğal materyallerden yapılan ürünleri de unutmamak lazım.

İşte, son yılların en gözdesi hasır ürünler de ev dekorasyonunda yakalamak istediğiniz bu etkiyi size sunabilir. Haydi, gelin şimdi, hasır dekorasyon fikirlerine göz atalım!

Hasır Dekorasyon

Görsel Kaynak

Hasır dekorasyon ürünleri denildiğinde akıllara ilk gelenler elbette hasır sepetler! Açık ya da kapalı dolaplarda hem dekorasyon hem de düzen amaçlı kullanılan hasır sepetleri dolap ya da rafların yanı sıra zemine konumlandırmak da güzel fikir! Tek yapmanız gereken, odada tercih ettiğiniz renk paletine uygun sepetler seçmek.

Hasır Ev Dekorasyonu

Görsel Kaynak

Salonda bir sehpaya mı ihtiyacınız var? Peki; kapaklı büyük hasır sepetleri sehpa olarak kullanmaya ne dersiniz? Hatta bu hasır sepetleri country dekorasyonun uygulandığı yatak odalarında komodin olarak konumlandırmak da mümkün!

Hasır Dekoratif Objeler

Görsel Kaynak

Düzenli bir ev, sizi hayal ettiğiniz şık yaşam alanınıza kavuşturmaya bir adım daha yaklaştırır! Salon ve yatak odası gibi alanların yanı sıra mutfak ve banyoda da düzene ihtiyaç var. Küçük hasır sepetler ise hem şık hem de düzenli bir alan yaratmak için size yardımcı olmaya hazır!

Hasır Sepetler

Görsel Kaynak

Doğadan izlerin bulunduğu yaşam alanları kurgulamak, ev dekorasyonu trendlerinden. Bitkiler de bu trendi uygulamanıza yardımcı olan huzur verici canlılar. Peki, bitkilerinizin saksılarını hasır sepetlere koyup doğal etkiyi artırmaya ne dersiniz? Mükemmel fikir, değil mi?

Hasır Salıncak

Sepet, kutu gibi hasır dekoratif objeler yaşam alanlarınızda samimi bir atmosfer katma konusunda oldukça başarılı. Fakat günümüzde hasır dekorasyonu uygulamak için kullanabileceğiniz ürünler bunlarla sınırlı değil! Hasır salıncaklar hem bahçe ve balkonda hem de salon gibi alanlarda dikkat çekici bir dekorasyon yapmanız konusunda size yardımcı. Tabii salıncakların yanı sıra hasır sandalyeleri de tercih edebileceğinizi not düşelim.

Bu arada aklınız bu hasır salıncakta kaldıysa bu ve bunun gibi pek çok salıncak modelini Koçtaş’ta bulabileceğinizi hatırlatalım.

Hasır Dekorasyon Ürünleri

Görsel Kaynak

Evinizde hasırın o samimi yansıması olsun istiyorsanız hasır mobilyalardan da satın alabilirsiniz. Kapaksız ya da kapaklı dolap/büfe seçenekleri ile elde edilen görüntü size hep tatildeymişsiniz hissi verebilir!

Hasır Halı

Tabii hasır halıları da unutmamak lazım! Ahşap ile kombinlendiğinde müthiş bir görsellik yakalıyorlar.

Hasır Dekorasyon Objeleri

Görsel Kaynak

Hasır sepetler sadece düzenlemek için değil, aynı zamanda evinizin duvarlarını süsleyebilmeniz için de var! Küçük ve derinliği az olan hasır sepetleri duvara asarak farklı bir duvar dekorasyonuna imza atabilirsiniz.

Ev Dekorasyonu Hasır

Görsel Kaynak

Size İlham Olacak 10 Antre, Kapı Girişi Dekorasyonu Fikri” yazımızda bahsetmiştik, şapkalar aynı zamanda evinizi süsleyecek dekoratif objeler olabilir!

Eğer küçük dokunuşlarla evinizde hasırın o huzur verici etkisine yer vermek istiyorsanız hasır sepetler ve pek çok ürün için Koçtaş’a göz atabilirsiniz.