Hem Evinizin Dekorasyonuna Hem de Kadınlarımıza Katkı: El Emeği, Göz Nuru Yastık Kılıfları

Modern yastık kılıfı ve ÇATOM yastık kılıfı

Evinizi güzelleştirmeniz sizin için olduğu kadar bizim için de önemli. Çünkü bu sayede yaşam alanlarınızda daha keyifli ve kaliteli zaman geçirebiliyor, mutlu olabiliyorsunuz. Hem Yaşayan Evler dergilerimizde hem de Koçtaş Yaşayan Evler Blog’da evinize şıklık katacak dekorasyon önerilerinin yanı sıra başta tasarrufla ilgili olmak üzere ev yaşamınızda yararlanabileceğiniz pek çok öneri ve ipucunu sizinle paylaşıyoruz. Çünkü tasarrufun hem sizin hem de dünyamızın bugünü ve geleceği için önemli olduğunu biliyoruz.

Çevremizde olan çoğu şeye duyarlı olmaya çalışıyoruz ve değişim için öncülük etmeyi amaçlıyoruz. Mesela 5 Haziran 2017 Dünya Çevre Günü’nde TURMEPA/Deniz Temiz Derneği ile başlattığımız iş birliği çerçevesinde, plastik poşet kullanımını minimuma indirmek ve denizlerimizin daha temiz olmasını sağlamak için plastik poşetleri siz ziyaretçilerimize küçük bir ücret karşılığında verdik ve buradan elde ettiğimiz geliri denizlerimizin temizlenmesi amacıyla TURMEPA’ya bağışladık.

Zigzag desenine sahip yastık kılıfı

El Emeği GAP ÇATOM Yastık Kılıfları ile Eviniz Daha Renkli!

Şimdi de Koçtaş olarak kadın istihdamına  katkı sağlamak için Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde faaliyet gösteren GAP ÇATOM (Çok Amaçlı Toplum Merkezi) ile yeni bir projeye imza atıyoruz! GAP ÇATOM’lu kadınlarımız el emekleriyle bizler için dört farklı desende yastık kılıfı boyadı. Bu el emeği ürünlerden sağladığımız geliri, kadınların sosyal hayata katkılarını desteklemek için Mardin ÇATOM’a aktarıyoruz.

Flamingo desenli yastık kılıfı

Küçük Dokunuşlarla Ev Dekorasyonuna Katkı Sağlayan 12 Ürün” yazımızda da bahsettiğimiz dekoratif yastık kılıfları, evin havasını değiştirmek için kullanabileceğimiz uygun fiyatlı çözümler. Üstelik şimdi; GAP ÇATOM iş birliği ile doğan ve sadece www.koctas.com.tr’de satışa sunulan yastık kılıfları sayesinde özgün bir dekorasyon yapmanız da mümkün oluyor. Çünkü bu özel yastık kılıfları, geleneksel el işçiliği ile yapılıyor! Farklı dekorasyon tarzlarına uyum sağlayabilecek yastık kılıfları ile evinizi renklendirmek kesinlikle güzel fikir! Dilerseniz el emeği yastık kılıflarını sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Çok sevecekler, emin olabilirsiniz!

Tüy desenli yastık kılıfı

Koçtaş, Kadın İstihdamını Destekliyor

Zigzag desenli, kuş tüyü desenli, kuşlu ve flamingolu, rengârenk yastık kılıfları… El işçiliği ile doğan bu yastık kılıfları evinizi renklendirme konusunda en büyük yardımcılarınızdan olacak! Üstelik bu sayede Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki kadınlarımıza hep birlikte destek vermiş olacağız. Koçtaş olarak hem kadın istihdamına hem de geleneksel el işçiliğine önem veriyoruz.

Kuş motifli yastık kılıfı

Koçtaş ve GAP ÇATOM iş birliğinden doğan yastık kılıfları www.koctas.com.tr’de sizleri bekliyor!