Koçtaş’la Güzel Ev Hareketi Başladı!

Koçtaş Güzel Fikir Projesi.

Yaşayan evler manifestosu.

Bir şeyin size ait olduğunu hissetmeniz için ne yapmanız gerekir? Evet, onunla zaman geçirmek bunun cevaplarından biri. Fakat bu sorunun asıl cevabı, size ait olduğunu hissetmek istediğiniz şey her neyse onda kendinizden bir parça bulmaktır! Eğer yıllarca yaşadığınız eve karşı, olması gereken düzeyde sahiplik hissetmiyorsanız bunun nedeni, evinizin sizi tam olarak yansıtmaması olabilir. Unutmayın; eviniz kira da olsa sizin de olsa kendi tarzınızı yansıtabilir, onu güzelleştirebilirsiniz! Ufak bir dokunuş bile yeter!

İşte, tam da bu nedenle yaşadığınız ev, sizin eseriniz olsun diyoruz ve Koçtaş olarak sizi yeni bir harekete davet ediyoruz! Evinizde yapacağınız en ufak değişikliğin bile büyük fark yaratabileceğini düşünüyoruz. Üstelik bunun için illa evinize yeni ürünler satın almanız da gerekmiyor. Evinizde kullanmadığınız ürünlerden yepyeni çözümler üretebilirsiniz!

Şimdi, güzel fikirler sayesinde evinizin nasıl değişeceğini spoiler tadında anlatalım.

guzel fikir dekorasyon

Güzel Fikir Evin Her Alanındadır ve Bulaşıcıdır

Evinizin duvarları boş… Fakat duvarlarınıza anılarınızı içeren fotoğraflar asabilir ya da tablolarla duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Bu sizin yaptığınız bir tablo da olabilir, çok sevdiğiniz ressamın çizdiği resmin bir kopyası da… Ya da duvarınızda çerçevelere yer vermeye karar verdiyseniz farklı çerçeve asma şekilleri sayesinde evinizin havasını anında değiştirebilirsiniz. Mesela duvarınıza bir raf asıp çerçeveleri buraya yerleştirebilirsiniz. Bu konuda Koçtaş olarak sizin yanınızdayız! Sizin için hazırlayacağımız içeriklerle eviniz için aklınıza gelecek güzel fikirlere ilham olmaya hazırız!

Evinizin duvarı, balkonunuz, çocuğunuzun odası ya da kullanmadığınız küçük odanız… Her alan ve evinizdeki her nokta için güzel bir fikir var, emin olabilirsiniz! Siz sadece evinizi güzelleştirmek isteyin. Attığınız ilk adımdan sonra, farklı alanlarda hayata geçirebileceğiniz yepyeni güzel fikirler kendiliğinden gelmeye başlayacaktır. Ayrıca evinizdeki değişimi gören aileniz ve komşularınız da bu güzel fikirlerden beslenip evlerini hayranlık uyandırıcı yeniliklerle buluştururlarsa şaşırmayın! Çünkü güzel fikir dediğimiz şey bulaşıcıdır!

El aletleri için özel hobi köşesi.

Eski Olanla da Evler Güzelleşir

“Evleri güzelleştirmek” denildiğinde genellikle yeni alacağınız ürünler aklınıza gelebilir. Oysa biz, eski bir eşyayla da evlerin güzelleştirilebileceğini düşünüyoruz. Belki kullanmadığınız bir çift çizmeyi bahçenize yerleştireceğiniz saksılara dönüştürmek, belki de kavanozdan mumluklar yapmak… En ufak bir dokunuşla bile evinizin güzelleşebileceğini unutmayın! Koçtaş hem evinizde olan ve kullanmadığınız ürünleri kapsayan hem de yepyeni çözümlerle her zaman yanınızda!

Ev yapımı merdiven raf.

Eviniz, Eseriniz!

Biz güzel ev hareketini başlattık! İhtiyacınız olan ilham ise size en yakın Koçtaş mağazasında ya da www.koctas.com.tr’de. Sonrasında ister küçük bir dokunuşla ister kökten bir değişimle yeni evinizle yani eserinizle buluşabilirsiniz!

Güzel fikirler, güzel evleri doğurur! Şimdi, kolları sıvama vakti!

Koçtaş, eviniz için güzel fikirler ile yanınızda. Siz isteyin yeter!