Modern Dekorasyonda Doğal Yaşam

Modern dekorasyonda Doğal Yaşam.

Doğaya tarif edilemez bir tutkuyla bağlı olsanız da yoğun iş yaşamından dolayı sadece hafta sonları doğayla buluşmak size yetmiyorsa çare belli: Modern dekorasyonun alt koleksiyonlarından biri olan Doğal Yaşam! Peki, evinizde olduğunuz her an huzurunuzun artmasına yardımcı olacak dekorasyon stili Modern Dekorasyon-Doğal Yaşam nasıl uygulanır? Doğal Yaşam koleksiyonu hakkındaki ayrıntıları paylaşmadan önce dilerseniz bu stilin ana dekorasyon tarzı olan modern dekorasyonu daha yakından tanımak için “Bugünü Yaşamayı Sevenlere: Modern Dekorasyon Nedir, Nasıl Uygulanır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Haydi, başlayalım!

Doğal Yaşam’da Renk Kullanımı Nasıl Olmalı?

Adı üzerinde: Doğal Yaşam! Eğer evinizin dekorasyonu için bu koleksiyonu seçtiyseniz gözünüzün önüne ormanları getirin. Ormanlar, kullanacağınız renk seçenekleri konusunda size yardımcı olacaktır. Olmazsa olmaz yeşil ve kahverengi tonlarının yanı sıra alana ferahlık katmak için bej, beyaz gibi renklere de evinizde yer verebilirsiniz. Ayrıca doğayı güzelleştiren çiçeklerde ve hayvanlarda bulunan renkler de ev dekorasyonu konusunda size yardımcı olabilir. Örneğin sarı ve mavi gibi renkler, evinize hareket katmanızı sağlayabilir.

Doğal Yaşam'da renk kullanımı nasıl olmalı?

Doğal Yaşam’da Mobilya Seçimi

Yoğun şehir yaşamından kendinizi soyutlayabileceğiniz bir alan yaratıyorsunuz. Elbette kullanacağınız mobilyalar da doğayı çağrıştırmalı. Yeşil, kahverengi gibi doğal renkli koltuk takımlarının yanı sıra bej, fındık sarısı gibi renklerde pufları da tercih edebilirsiniz. Üstelik pufları, dekoratif bir sehpa gibi konumlamak da son dönemlerde oldukça popüler bir uygulama ve hiç kuşkunuz olmasın güzel fikir! Mobilyalarınızın ayaklarında ahşap detaylar olursa seçeceğiniz ahşap raf, konsol gibi ürünlere uyum sağlayabilir. Bu arada beyaz ahşap yerine kahverengi tonlarındaki ahşapların Modern Dekorasyon-Doğal Yaşam’a daha uygun olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Doğal Yaşam’da Duvar Dekorasyonu

Modern dekorasyon örneklerini incelerken fark etmişsinizdir; duvar dekorasyonunda kullanılan ürünler genellikle sadelikleriyle dikkat çeker. Modern dekorasyonun Doğal Yaşam koleksiyonunda da durum farklı değil; hatta bu koleksiyon özelinde beyaz, şampanya rengi gibi tek renk duvar boyası uygulamalarının hakim olduğunu söyleyebiliriz. Duvarınıza hareket katmak için ise bol bol aksesuar kullanabilirsiniz.

Doğal Yaşam'da duvar dekorasyonu.

Doğal Yaşam’da Tercih Edilebilecek Aydınlatma Ürünleri

Pratik ev dekorasyonu yapmak isteyenler için mükemmel bir alternatif olan Doğal Yaşam, aydınlatma ürünlerinde de oldukça sade seçeneklerin değerlendirildiği bir dekorasyon stili. Doğal Yaşam’da en çok kullanılan aydınlatma ürünleri ise tekli avize ve sarkıtlar. Seçeceğiniz avize ve sarkıtların hasır veya rattan olması ise yansıtmak istediğiniz etkiyi hakkı ile evinize taşımanıza yardımcı olacak. Aydınlatma ürünlerinde tercih edebileceğiniz renk seçenekleri arasında ise kahverengi, bej ya da beyaz var.

Doğal Yaşam’da Perde Seçimi

Modern dekorasyon perde seçimi, koleksiyondan koleksiyona farklılık gösteriyor; fakat Doğal Yaşam özelinde olabildiğince hafif, doğal ve spor görünümlü perdeleri tercih etmeniz gerekiyor. Ev dekorasyonunuzda tercih ettiğiniz renkler ile uyum sağlayacak, ışığı geçiren ince keten ve mat görünüme sahip kumaşlı fon perdelerle düz, ekru tüller, Doğal Yaşam’ı muhteşem bir şekilde uygulamanızı sağlayacak detaylardan.

Doğal Yaşam'da perde seçimi nasıl olmalı?

Doğal Yaşam’da Aksesuar Seçimi

Cam üzerine baskı tekniği ile oluşturulmuş panolar, doğa tabloları, ahşap çerçeveli aynalar… Doğal Yaşam’ı uygularken evinizde yer verebileceğiniz modern dekorasyon objeleri, o kadar fazla ki… Duvarınızda yer verebileceğiniz dekorasyon ürünlerinin yanında koltuklarınızın üzerine keten ya da pamuklu kumaşlara sahip çiçek, kütük, yaprak gibi desenlerle süslenmiş kırlentler ve minderler de size yardım etmeye hazır. Ayrıca doğayı evinize taşıyacak küçük bitkilerin de bu koleksiyonda önemli bir yeri olduğunu belirtmezsek olmaz. Doğadaki renklerin bulunduğu cam vazolar ya da hasır saksılar ve bitkileriniz sayesinde evinizin havasını hem gerçek hem de mecazi anlamda değiştirmek güzel fikir!

Doğal Yaşam’da Zemin ve Halı Seçimi

İlhamı doğa olan Doğal Yaşam’da zeminde tercih edeceğiniz ürün ve halı seçimi, bütünlük sağlamak için olmazsa olmaz. Oldukça önemli olan zemin ve halı seçiminin yanlış yapılması, yansıtmak istediğiniz ev dekorasyonunuza gölge düşürebilir. Peki, tercihinizi nasıl halı ve zemin ürünlerinden yana kullanabilirsiniz? Doğal renklerde ve sakin bir etki yaratacak parkeler, evinizde hoş bir görünüm oluşturmanızı sağlayabilir. Halı olarak ise bej, kahverengi ya da yeşil tonlarındaki hasır ile pamuk ürünleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca odun desenli halıların da Doğal Yaşam’da çok hoş durduğunu söyleyelim.

Doğal yaşamda zemin ve halı seçimi.

Doğanın rahatlatıcı ve huzur verici etkisini Doğal Yaşam sayesinde evinize taşımak güzel fikir!

Doğal Yaşam’ı uygulayabilmeniz için ihtiyacınız olan tüm ürünler Koçtaş’ta!