Modern Dekorasyonda Hayatın Renkleri

Modern dekorasyonda Hayatın Renkleri.

Şimdi yemyeşil ağaçların denizle buluştuğu bir yerde olduğunuzu düşünün. Güneş parıldıyor, kuşlar etrafınızda cıvıldıyor. Bunu düşünmek bile huzur verici, değil mi? İşte, bir modern dekorasyon koleksiyonu olan Hayatın Renkleri de bu huzuru rengârenk bir şekilde size sunuyor. İskandinav dekorasyonu ışığında oluşturulan, sadeliğin ön planda olduğu; ama kullanılan renkler sayesinde daha enerjik bir yaşam alanı oluşturan Hayatın Renkleri hakkındaki detaylara geçmeden önce, bu koleksiyonun ana dekorasyon stili olan modern dekorasyona daha yakından bakmak için “Bugünü Yaşamayı Sevenlere: Modern Dekorasyon Nedir, Nasıl Uygulanır?” yazımıza göz atabilirsiniz.

Hayatın Renkleri’nde Renk Kullanımı Nasıl Olmalı?

Modern dekorasyon-Hayatın Renkleri’nde kullanabileceğiniz renkler konusunda o kadar çok seçenek var ki! Yani bu konuda hiç zorlanmayacaksınız. Yeşil, mavi ve sarı tonlarının yoğunlukla kullanıldığı Hayatın Renkleri’nde kahverengi, bej ve beyaz gibi renkleri de tercih ederek yaşam alanınızda dengeli bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Hayatın Renkleri’nde Mobilya Seçimi

Yaşamın ne kadar güzel olduğunu, mobilyalarınızın enerjisi sayesinde evinize yansıtın! Hayatın Renkleri tonlarına uygun koltuklar, farklı renklerde berjerler, İskandinav dekorasyonun olmazsa olmazı beyaz ahşap sehpalar, ahşap masalar, raflar ve kitaplıklar… Mobilya olarak sade, kullanacağınız renkler bakımından oldukça canlı alternatifler sizi bekliyor!

Hayatın Renkleri’nde mobilya seçimi.

Hayatın Renkleri’nde Duvar Dekorasyonu

Yaşam alanınızdaki enerjik atmosferi daha güçlü kılmanın sırrı duvar dekorasyonunda saklı! Duvarlarınızı beyaz renge boyayabilir ve bir duvarınızı; el çizimi, renkli ve geometrik desenlerin olduğu duvar kâğıdı ile kaplayabilirsiniz. Renk geçişli, desenli duvar kâğıtlarını tercih etmek istemezseniz bir duvarınızın tamamını ya da odanızın tüm duvarlarının alt yarısını mavi, sarı gibi renklerle boyamak da Hayatın Renkleri dahilinde değerlendirebileceğiniz modern dekorasyon önerileri arasında.

Hayatın Renkleri’nde duvar dekorasyonu.

Hayatın Renkleri’nde Tercih Edilebilecek Aydınlatma Ürünleri

Modern dekorasyon-Hayatın Renkleri’nde kullanabileceğiniz aydınlatma ürünleri de koleksiyonun isminin hakkını veriyor. Mavi, sarı, kırmızı, yeşil, turuncu gibi canlı renklerin yanı sıra dilerseniz beyaz renkteki aydınlatma ürünlerini de kullanabilirsiniz. Avize ve sarkıtın yanı sıra abajurlar da Hayatın Renkleri’nde değerlendirebileceğiniz aydınlatma ürünlerinden.

Hayatın Renkleri’nde Perde Seçimi

Evinizde renk geçişine sahip pek çok ürün olacak. Fakat bu dekorasyon stilini uygulamak için evinizin her alanında renk geçişli ürünlere yer vermek, kalabalık bir görünüme neden olabilir. Bu nedenle modern dekorasyonda perde seçiminde düz renkli modelleri değerlendirebilirsiniz. Tarçın rengi, açık yeşil, bordo gibi renk seçeneklerini fon perdelerde tercih edebilir; tül perdede ise düz beyaz ürünleri seçebilirsiniz.

Hayatın Renkleri’nde Aksesuar Seçimi

Modern dekorasyon objeleri sayesinde evinizi daha hareketli kılma zamanı! Modern tasarımlara ve Hayatın Renkleri’nde kullanılan renklere sahip dekoratif objeler sayesinde evinizin şıklığına şıklık katabilirsiniz. Örneğin vazolar, mumluklar ve renkli hayvan objeleri, evinizde yer verebileceğiniz modern dekorasyon ürünleri arasında. Bunların yanı sıra renk geçişli, desenli, hatta insan figürlü modern dekorasyon tablolarına, LED panolara, çapa ve yıldız gibi duvar süslerine de evinizde yer verebilirsiniz. Mobilyalarınızı daha dikkat çekici kılmak için ise koltuk takımınızın üzerinde desenli ya da düz renkli dekoratif minder ve kırlentleri tercih edebilirsiniz.

Hayatın Renkleri’nde aksesuar seçimi.

Hayatın Renkleri’nde Zemin ve Halı Seçimi

Modern dekorasyon örneklerini incelediniz, Hayatın Renkleri’ni hayata geçirmek için takip etmeniz gereken tüm adımları izlediniz. Peki, zemin ve halı seçiminiz nasıl olmalı? Doğal renklere sahip parke seçimini, renk geçişli ve motifli halılar ile tamamlayabilirsiniz. Modern dekorasyonda halı seçiminizi de mavi, sarı, yeşil, kırmızı tonlarında yapabileceğiniz gibi bej gibi sade renklere sahip halılardan yana da kullanabilirsiniz.

Mutluluğu ve enerjiyi Hayatın Renkleri sayesinde evinizde her zaman hissetmek güzel fikir!

Hayatın Renkleri’ni uygulayabilmek için ihtiyacınız olan her şey Koçtaş’ta!