Modern Dekorasyonda Parlayan Şıklık

Modern çizgilerden ve sadelikten vazgeçemeseniz de ışıltılı objelere ve biraz da klasik etkiye karşı boş değilseniz bir modern dekorasyon koleksiyonu olan Parlayan Şıklık tam size göre! Peki, başrolü modern çizgilerin ve parıltılı, geometrik çizgilere sahip aksesuarların üstlendiği Parlayan Şıklık nasıl uygulanır? Ev dekorasyonunuza yeni bir soluk getirecek bu koleksiyon hakkındaki tüm ayrıntıları öğrenmeden önce modern dekorasyonu daha yakından tanımak isterseniz “Bugünü Yaşamayı Sevenlere: Modern Dekorasyon Nedir, Nasıl Uygulanır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Şimdi, evinize modern parıltılar sunacak olan Parlayan Şıklık ile ilgili detayları paylaşmaya başlayalım!

Parlayan Şıklık’ta Renk Kullanımı Nasıl Olmalı?

Modern dekorasyon-Parlayan Şıklık’ta parlaklığı sağlayan detaylar, kullanacağınız aksesuarlar ve aydınlatma ürünleri oluyor. Yani bu dekorasyon stilini yansıtabilmek için parlak objeleri ön plana çıkaracak renkler tercih etmeniz gerekiyor. Bu nedenle ev dekorasyonunda gri, mor, mavi, siyah, kahverengi gibi renkleri kullanmalısınız. Modern dekorasyonun ışıltılı etkisini ise gümüş rengi ya da şeffaf cam ile sağlayabilirsiniz.

Parlayan Şıklık’ta Mobilya Seçimi

Parlayan Şıklık’ta tüm dikkat, ışıltıların üzerinde olmalı. İşte, tam da bu nedenle koltuk takımı seçiminde tercihinizi tek bir renkten yana kullanmalısınız. Mobilyalarda farklı renk kullanmak istiyorsanız bu dekorasyon stili dâhilinde küçük puflarınızı farklı renklerde tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz tüm mobilyaların da sade, desensiz ve modern tasarımlı olması, Parlayan Şıklık’ı evinizde yansıtabilmeniz için önem taşıyan modern dekorasyon önerileri arasında.

Parlayan Şıklık'ta mobilya seçimi.

Parlayan Şıklık’ta Duvar Dekorasyonu

Şık ve dikkat çekici olmasına rağmen sade olan duvarlara sahip olmak Parlayan Şıklık ile mümkün! Açık gri tonlarında duvar boyalarının rahatlıkla kullanılabildiği bu dekorasyon tarzında tavan ve duvar kesişimlerinde kartonpiyerlere de yer verebilirsiniz. Ayrıca modern dekorasyon örneklerini incelerken fark etmişsinizdir, modern dekorasyon yeniliklere açık. Parlayan Şıklık’a oldukça yakışan duvarlarda kartonpiyer kullanımını da evinizi farklı kılacak yeniliklerden biri. Dikdörtgen ya da kare formda tercih edebileceğiniz köpük kartonpiyerleri özel duvar yapıştırıcısıyla yapıştırdıktan sonra üzerine duvarınızın renginden iki kat boya sürebilirsiniz. Eğer duvarlarınızda bu kadar köklü değişiklik yapmak istemiyorsanız tercihinizi, bir duvarınızı duvar kâğıdı ile kaplamaktan yana kullanabilirsiniz. Duvar rengine yakın tonlarda modern desenlere sahip bir duvar kâğıdı alanın şıklığına şıklık katacak modern dekorasyon önerileri arasında.

Parlayan Şıklık’ta Tercih Edilebilecek Aydınlatma Ürünleri

Seçeceğiniz aydınlatma ürünleri sadece evinizi aydınlatmakla kalmıyor sundukları parlak, ışıltılı tasarımlar sayesinde uygulamak istediğiniz dekorasyonun hayata geçmesi konusunda da size yardımcı oluyor. Modern ve klasik etkileri birlikte yansıtmayı başaran avize, sarkıt ve lambaderlerin mat metal, cam ya da kristal tasarımları sayesinde modern dekorasyon-Parlayan Şıklık’ı uygulamak konusunda önemli bir adım atabilirsiniz.

Parlayan şıklıkta tercih edilebilecek aydınlatma ürünleri.

Parlayan Şıklık’ta Perde Seçimi

Modern dekorasyon, perde seçiminde koleksiyonlara göre özgürlük tanıyabiliyor; fakat söz konusu Parlak Şıklık olduğunda bu dekorasyon tarzının hakkını verebilmeniz ve modern zarafeti yakalayabilmeniz için uymanız gereken bir kural ortaya çıkıyor. Mobilya seçimi başlığında tek renk koltuk rengi seçiminin oldukça önemli olduğundan bahsetmiştik. İşte, Parlayan Şıklık’ta kullanacağınız bu koltuk takımından birkaç ton açık ya da koyu renkte perde seçmeniz gerekiyor. Bu sayede Parlayan Şıklık’ta kullandığınız aksesuarların ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Parlayan Şıklık’ta Aksesuar Seçimi

İşte, Parlayan Şıklık’ı Parlayan Şıklık yapan unsur: Dekoratif aksesuarlar! Parlak ya da mat metal renkte, dengeli bir parıltıya sahip geometrik modern dekorasyon objeleri sayesinde yansıtmak istediğiniz etkiye evinizde kolaylıkla yer verebilirsiniz. Gümüş renkte, modern tasarımlı çerçeveler, mumluklar, hayvan bibloları ve vazoların yanı sıra camlı modern dekorasyon tabloları da kullanabileceğiniz modern dekorasyon ürünleri arasında.

Parlayan Şıklık’ta Zemin ve Halı Seçimi

Zemin ve halı seçimini doğru yapmak, her dekorasyon kategorisinde olduğu gibi Parlayan Şıklık’ta da oldukça önemli. Modern çizgilere, geometrik desenlere sahip renk geçişli halılar, evinizin tarzını tamamlayabilecek seçimler. Halı seçiminde koltuk takımınızı baz alarak aynı rengin farklı bir tonunu tercih edebilirsiniz. Laminant parke seçiminde ise yine renk geçişli ürünlere şans tanıyabilirsiniz.

Parlayan Şıklık'ta zemin ve halı seçimi.

Evinize modern ve klasik çizgileri Parlayan Şıklık ile taşımak güzel fikir!

Parlayan Şıklık’ı uygulayabilmeniz için ihtiyacınız olan her şey Koçtaş’ta!