Modern Dekorasyonda Sade Tutkusu

Modern dekorasyonda Sade Tutkusu.

Baş edilemeyen iş takvimleri, şehir trafiği, kalabalık… Hayatınızda karmaşıklık oluşturan şeylerden sıyrılmak istiyor, ama bir yolunu bulamıyorsanız huzuru fazla uzakta aramayın; huzur evinizde! Modern dekorasyonun bir koleksiyonu olan Sade Tutkusu sayesinde yalınlıktan güç alabilir ve hem sükûneti hem de asaleti evinizde bulabilirsiniz. Peki, Sade Tutkusu nasıl uygulanır? Bu sorunun cevabını vermeden önce ana ev dekorasyonu stili olan modern dekorasyonu daha yakından tanımak için “Bugünü Yaşamayı Sevenlere: Modern Dekorasyon Nedir, Nasıl Uygulanır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Sade Tutkusu’nda Renk Kullanımı Nasıl Olmalı?

Sadelik, işte tüm mesele bu! Bu sadeliği sağlamak için atmanız gereken ilk adım ise evinizde kullanacağınız renklere karar vermek. Gri tonları, beyaz, kahverengi, koyu gül rengi gibi renkler, Sade Tutkusu’nda yararlanabileceğiniz modern dekorasyon renkleri arasında yer alıyor. Modern dekorasyon örneklerini ve Sade Tutkusu’nu yansıtan görsellerimizi incelediğinizde, bu renklerin kullanımının ferah bir alan yaratacak şekilde kullanıldığını fark edeceksiniz.

Sade Tutkusu’nda mobilya seçimi nasıl olmalı?

Şatafatsız, yalın, kendinden desenli mobilyalar… Modern dekorasyon-Sade Tutkusu’nda kullanacağınız mobilyalar, tam da bu şekilde olmalı. Tek renk koltuk takımları ya da puflar, beyaz ahşap raflar ve sehpalar, bu koleksiyonda kullanabileceğiniz mobilyalardan. Bu arada tercih etmeniz gereken mobilyaların keskin çizgilerden çok spor formlarda ve sade olduklarından emin olmanız gerektiğini de söylemeden geçmeyelim.

Sade Tutkusu’nda Duvar Dekorasyonu

Seçtiğiniz ev dekorasyonu tarzı ne olursa olsun, amacınız odanızı daha geniş göstermek ise seçtiğiniz duvar renginin önemi büyük. Açık renk duvar kâğıtları ya da duvar boyaları hem alanın daha geniş görünmesini hem de daha sakin bir ortam yaratılmasını sağlıyor. İşte, tam da bu nedenle Sade Tutkusu’nda tercih etmeniz gereken renkler arasında şampanya rengi duvar boyaları listenin en başında yer alıyor. Eğer alana hareket kazandırmak istiyorsanız uygulayabileceğiniz pratik ev dekorasyonu fikirleri arasında; bir duvarınızı, mobilyalarınızda kullandığınız renk ile boyamak var. Örneğin koltuk takımınız gri ise bir duvarınızı da uygun bir gri tonu ile boyayabilirsiniz.

Sade Tutkusu’nda Tercih Edilebilecek Aydınlatma Ürünleri

Hem işlevsel hem de dekoratif… Evet, tabii ki aydınlatma ürünlerinden bahsediyoruz. Sade Tutkusu’nda oldukça ön planda olan sarkıtların yanı sıra avizeler de tavanda kullanabileceğiniz aydınlatma ürünleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra lambaderler ve abajurlar da modern dekorasyon-Sade Tutkusu’nda yararlanabileceğiniz dekoratif aydınlatma ürünlerinden. Saydam gri, beyaz, siyah, kahverengi… Aydınlatma ürünlerinde hangi rengi seçmeniz gerektiğine ev dekorasyonunda tercih ettiğiniz renkler söyleyecek. Modern dekorasyon aydınlatma ürünleri seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise almak istediğiniz ürünler arasında bütünlük olması. Örneğin tercihinizi yuvarlak formlu bir sarkıttan yana kullandıysanız alacağınız lambaderde de abajurda da buna uygun seçimler yapmalısınız.

Sade Tutkusu'nda aydınlatma ürünleri.

Sade Tutkusu’nda Perde Seçimi

Mobilyalarınızdaki sadelik, modern dekorasyonda perde seçiminde de geçerli. Sade Tutkusu’nda krem rengi, bej, açık kahve ve -mobilyalarınızın rengi ile uyum sağlayacaksa- koyu gül rengini tercih edebilirsiniz. Desensiz ve tek renk perde seçerek hafif ve estetik bir etki yaratabilirsiniz. Dilerseniz perde ve tül konusunda biz Koçtaş olarak size özel çözümler sunabiliriz. Özel Ölçü Perde Sistemi sayesinde istediğiniz kumaş ve ölçüde, dilediğiniz dikiş seçeneği ile perdenizi 15 günde kapınıza teslim ediyoruz. Pencerelerinizin ölçüsüne ve dekorasyonunuza tam olarak uyum sağlayan perde ve tüllere sahip olmak güzel fikir!

Sade Tutkusu’nda Aksesuar Seçimi

Söylememize bile gerek yok, ama Sade Tutkusu’nda tercih edeceğiniz modern dekorasyon objeleri de oldukça az gösterişli olmalı. Tek renkten -örneğin beyazdan- oluşan hayvan bibloları, tek renk ve desensiz saksılar, küçük boyutlu bitkiler ve hatta saklama kutuları bile Sade Tutkusu’nu evinizde yansıtmanız için yeterli detaylar. Bu arada dilerseniz koltuk takımlarınızın üzerine yerleştireceğiniz dekoratif minderler ile de hoş bir hava yaratabilirsiniz. Tabii ki seçeceğiniz minderlerin de tek renk ve desensiz olmasına özen göstermelisiniz.

Sade Tutkusu’nda Zemin ve Halı Seçimi

Sıra geldi Sade Tutkusu’nda nasıl bir zemin ve halı tercih etmeniz gerektiğine… Doğal görünümlü, şık bir parke seçiminin ardından kendinden desenli halılar ile uyguladığınız ev dekorasyonunu hakkıyla yansıtabilirsiniz. Bu arada mobilyalarınızda koyu gri gibi bir renk tercih ettiyseniz halınızda daha açık tonları, mobilyalarınızda krem gibi bir renk seçtiyseniz de halınızda daha koyu tonları seçebilirsiniz.

Yalınlığın sunduğu sakinliği, Sade Tutkusu sayesinde evinizde hissetmek güzel fikir!

Sade Tutkusu’nu uygulayabilmeniz için ihtiyacınız olan tüm ürünler Koçtaş’ta!