Yaşam Alanlarınızı Farklılaştırın: Modern Lambaderler

Lambader Tasarımları

Gün ışığının belirli bir dönem bizi terk ettiği akşam saatlerinde elbette en önemli ihtiyaçlarımızdan biri aydınlatma! Aydınlatma denildiğinde pek çoğumuzun aklına tepe aydınlatması gelmesine rağmen aslında bölgesel aydınlatma da oldukça önemli. Bunun nedenini ise tepe aydınlatmasının bazı durumlarda yetersiz olması olarak açıklayabiliriz. 

Tabii ki ihtiyacın yanı sıra aydınlatma ürünlerinin dekorasyona da büyük katkı sağladıklarını göz ardı etmemek lazım! Hem kullanışlı olan hem de ev dekorasyonuna hoş bir hava katan lambaderler ise son yıllarda çok tercih edilen aydınlatma ürünlerinden!

Gelin şimdi, her geçen gün farklı tasarımlarla evlerimizi süsleyen modern lambader modellerini inceleyelim!

İkisi de Birbirinden Güzel: Tek Ayaklı mı, Üç Ayaklı mı Tercih Ederdiniz?

Ayaklı lamba” olarak da bilinen lambaderleri, “tek ayaklı” ve “üç ayaklı” olarak sınıflandırmak mümkün. “Tripod lambader” diye de adlandırılan üç ayaklı lambaderlerin kapladıklarını alanın, tek ayaklı aydınlatma seçeneklerine göre daha geniş olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle lambader ayağı tercihinde alanın genişliğini göz önünde bulundurabilirsiniz. Modern tasarım konusunda ise aklınızda soru işareti kalmasın: İki lambader ayağı modeli de modern görünüm sunabiliyor!

Tabii bunun yanı sıra son dönemlerin en dikkat çeken lambader çeşitlerinden birinin de ayaksız lambaderler olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zemine konumlandırılan bu aydınlatma ürünü, yatak odasında da çok hoş duruyor. Farklı lambader tasarımlarına evinde yer vermek isteyenlere duyurulur!

Tripod Lambader

Ev Dekorasyonunuzu Güçlendiren Detay: Metal Ayaklı mı, Ahşap Ayaklı mı?

Metal de ahşap da ev dekorasyonunda en çok kullanılan malzemeler arasında. İlk zamanlarda genellikle ahşap ayaklı olarak karşımıza çıkan lambaderler artık metal ayaklı tasarımlarla da evlerimizde yer alabiliyor. Bu arada “metal” dediğimizde aklınıza sadece gümüş ya da siyah renk gelmesin lütfen; çünkü krom, roze altın, altın, pirinç gibi farklı renklerdeki lambaderler de var! Yani yaşam alanınızı, zevkiniz doğrultusunda modern bir şekilde dekore etmek için ihtiyacınız olan farklı tarzda lambaderlere sahip olmanız mümkün!

Bu arada “Evimde ahşap ağırlıklı bir dekorasyon uyguladım. O nedenle ahşap lambader seçmeliyim.” diye düşünmemenizi öneririz. Çünkü metal ile ahşabı buluşturmak, dekorasyon trendlerinden biri! Yani ev dekorasyonunda ağırlıkla metal ya da ahşap tercih etseniz de lambader seçiminde özgür olabilirsiniz!

Lambader Tasarımları

Dekorasyona Katkı Sağlayan Küçük Detaylar: Lambader Ayağı Tasarımları

Tek ayaklı ya da üç ayaklı fark etmez; lambader ayağı denildiğinde hepimizin gözünde canlanan şey düz bir tasarım. Oysa modern metal lambaderlerde ayaklar da farklı tasarımlara sahip olabiliyor. Geometrik çizgilere sahip olan metal lambaderlerde ayağın yanı sıra lambader başlıklarının da metal olabildiğini not düşmeden geçmeyelim! Oturma odalarının atmosferini dikkat çekici detaylarla farklılaştırmak #güzelfikir!

Lambader Fiyatları

Daha Geniş Bir Alanı Aydınlatmak İsteyenlere: Çok Girişli Lambaderler

Peki, lambaderin aydınlattığı alanı genişletmeye ne dersiniz? Üç başlı olan lambaderler sayesinde daha farklı bir tasarıma evinizde yer verirken daha geniş bir alanı da aydınlatabilirsiniz. Üstelik çok girişli lambaderlerin başlarını farklı yöne çevirerek aydınlatmak istediğiniz alanı da belirleyebilirsiniz.

Bu arada lambader seçimi öncesinde “Hangi Odaya Hangisi Olur? 4 Adımda En Uygun Aydınlatma Nasıl Seçilir?” başlıklı yazımıza da göz atmanızı öneririz!

Metal, ahşap, tripod, tek ayaklı, retro lambaderler… Zevkinize, ihtiyacınıza ve bütçenize uygun lambader modelleri Koçtaş’ta sizi bekliyor! Hemen tıklayıp ürünleri ve lambader fiyatlarını inceleyebilirsiniz.