Evinizde Yapacağınız Online Toplantılar İçin Arka Plan Dekorasyonu Önerileri

Online Toplantılar İçin Arka Plan Dekorasyonu

Günümüzde sadece freelance çalışanlar değil, koronavirüs nedeniyle hâlâ pek çok kişi evden çalışma modeli ile işlerini yapmaya devam ediyor. Toplantılar ise iş planının olmazsa olmazları. Peki, siz de yaşam alanınızdan katıldığınız video konferanslarda toplantıya uygun bir arka plan arayışında mısınız? İşte, hem yaşam alanınıza renk katacak hem de online toplantılarda arka plan olarak kullanabileceğiniz dekorasyon önerileri:

Kitapların Samimiyetinden Yararlanın

Kimi zaman bize farklı bir evren sunan, kimi zaman da yepyeni bilgiler öğrenip hayata farklı bir perspektifle yaklaşmamızı sağlayan kitapların verdiği huzuru elbette tartışacak değiliz. Fakat kitapların içeriklerinin sunduğu faydanın yanı sıra dekoratif olarak alana kattıkları samimiyete de değinmeden geçemeyeceğiz. Yani evet, kitaplığınızın önünü toplantı alanı olarak düzenleyerek toplantılar için mükemmel bir arka plan oluşturabilirsiniz. Tabii bu noktada kitaplığınızın düzenine önem vermeniz gerektiğini de hatırlatmakta fayda var.

Online Toplantı Ev Dekorasyonu

Tablolar ve Duvar Panolarıyla Kişiliğinizi Yansıtın

Elbette tek renk ya da desenli duvar kâğıdıyla süslenmiş bir duvar da arka plan olarak kullanılabilir. Fakat amacınız daha dikkat çekici ve kendinizi yansıtabileceğiniz bir arka plan ise tablolar ve duvar panolarından yararlanmayı düşünebilirsiniz. Duvar dekorasyonu denildiğinde akıllara ilk gelen ürünler olan tablolar ve duvar panoları ise bu konuda en büyük yardımcılarınızdan. Ayrıca şık bir çerçeveye yerleştirilip duvara asılmış film ya da dizi posterlerinin de şık bir arka plan yaratma konusunda oldukça başarılı olabileceğini not düşelim.

Video Konferans Ev Dekorasyonu

Duvar Dekorasyonu Trendlerinden Yardım Alın

Tablolar, duvar panoları ve posterler duvar dekorasyonu konusunda yararlanılan başlıca ürünler olsalar da duvarlarınızı farklı trendler doğrultusunda dekore ederek video konferanslarınız için şık arka planlar oluşturabilirsiniz. Örneğin duvarlarda hasır şapkalara, çini desenli tabaklara, makrome süslemelere yer vermek son yılların en popüler duvar dekorasyonu uygulamalarından! Dilerseniz “Dikkat Çekici Odalar: Duvar Dekorasyonu Örnekleri” yazımıza göz atarak da toplantılarınız için şık arka plan fikirleri için ilham alabilirsiniz!

Online Toplantı Arka Plan Fikirleri

Bitkilerin Atmosferi Güzelleştirmesine İzin Verin

“Doğaya dönüş” son yılların en ön planda olan temalarından biri. Yaşam alanlarında ahşaba yer vermek bu temayı hayata geçirmek adına oldukça önemli olsa da doğanın yansımasını sunabilmek için tabii ki bitkilerden faydalanmak olmazsa olmaz. Çalışma alanınızın arkasına, uygun bir yere konumlandıracağınız uzun boylu ve yapraklı ağaçlar doğal ve bir o kadar da güzel bir arka plan oluşturmanız konusunda size yardımcı olabilir.

Eğer toplantılara katıldığınız masanın arkasında uzun boylu bitkilere yer verecek bir alan yoksa saksılarınızı, duvara monte edeceğiniz bir palete asmayı düşünebilirsiniz. Bir diğer seçenek ise saksıları konsol ve raf gibi alanlara konumlandırmak. Bu dekorasyon fikri; alana renk katacak, şık ve rustik yansımalar sunan bir öneri!

Online Toplantı Dekorasyon

Evinizin Manzarasını Toplantıya Taşıyın

Evinizin camından baktığınızda tadına doyamadığınız o manzara, sosyal medyada paylaşmaktan keyif aldığınız bahçeniz… Evinizin farklı alanlarından güzel manzaralar sunan alanları online toplantılarda arka plan olarak değerlendirmek bizce güzel fikir! Fakat evinizin açık hava noktalarını arka plan olarak tercih edecekseniz bu noktada ters ışıkta kalmamaya dikkat etmenizi öneririz. Çünkü bu durum, yüzünüzün görünmesini engelleyebilir.

Online Toplantı Arka Plan Dekorasyonu Önerileri

Evden çalışmanın güzel yanları olduğu kadar zor yanları da olduğu doğru. Eğer uzaktan çalışma modelinde odaklanmakta ya da motive olmakta zorlanıyorsanız “Bunlara Dikkat: Evden Çalışanlara Tavsiyeler” yazımıza göz atmanızı öneririz.

Hem verimli hem de şık bir çalışma ortamı oluşturmanıza yardımcı olacak mobilya ve dekoratif eşya seçenekleri Koçtaş’ta sizi bekliyor!