Blog Koçtaş | Yaşayan Evler

Home 13

Cam Temizliğinin Detayları Burada: Cam Silmenin Püf Noktaları

Eviniz temiz olmadığında, çeşitli nedenlerle ev temizliğini aksatmak durumunda kaldığınızda içinizin rahat etmediğini tahmin edebiliyoruz. İşte, sizi rahatsız edebilecek noktalardan biri ise camlar! Genellikle derin.

Okumaya Devam Et

En Güzel Çeyizlik Lif Modelleri

Çeyiz hazırlarken beyaz eşyalar, küçük ev aletleri gibi ürünlerin yanı sıra çeyize zenginlik katan geleneksel el emeği işler de kullanılır. Çeyizinizi geleneksel el emeği eşyalar.

Okumaya Devam Et

Çeyiz Kültürünün Özü: Çeyiz Sandığı Nedir ve Önemi Nedir?

Çeyiz kültürü eski yıllardan beri hayatımızda olan çoğunlukla kız çocukları doğduklarından itibaren hazırlanmaya başlanan eşyalardan oluşuyor. “Çeyiz sandığı nedir?” diye düşünüyorsanız bu sandığın sadece çeyizlerin.

Okumaya Devam Et

Küçük Bitkilere Yer Açın: Sukulent Çeşitleri ve Sukulent Bakımı

Yaşam alanlarında bitkilere yer vermek, evin enerjisini olumlu anlamda değiştiriyor ve daha yaşanılası, huzur dolu bir alana sahip olmanıza yardımcı oluyor. Eğer siz de evinizde.

Okumaya Devam Et

Ütü Nasıl Temizlenir?

Ev aletlerinin ömrünü uzatmak ve verimli sonuçlar elde edebilmek için düzenli olarak temizliklerinin ve bakımlarının yapılması gerekir. Ütü de sık kullanılan ve bakım isteyen ev.

Okumaya Devam Et

En Güzel Çeyizlik Havlu Kenarları Modelleri

Yeni evlenecek çiftler düğün hazırlıklarının yanı sıra çeyiz hazırlıkları ile de tatlı telaşlara dalıyor. Çeyiz konusu ise bilmeyen için çok farklı ve geniş bir dünya..

Okumaya Devam Et

Minimalist Çeyiz Listesi

Evlenecek çiftlerin tatlı telaşı, evlilik kararı almalarıyla ve ailelerini tanıştırmalarıyla başlar, evlerini düzene kadar devam eder. Bu dönemde çeyiz hazırlarken birçok seçenekle karşılaşabilirsiniz. Bazı çeyiz.

Okumaya Devam Et

Mutfağın Kahramanı: Bulaşık Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bulaşık makinesinin bozulduğunu fark ettiğiniz an her şey birkaç saniyede gözünüzün önünden geçti, değil mi? Yığılan bulaşıklar, mutfakta geçirilecek uzun süreler… Evet, bulaşık makinesi yenilemek.

Okumaya Devam Et

Gelin ve Damat İçin Bohça Süsleme Rehberi

Evlenecek çiftler yeni hayatlarına adım atmadan önce geleneksel ve heyecanlı aşamalardan geçiyorlar. Ailelerin tanışması, isteme merasimi, nişan gibi aile büyüklerinin ve sevdikleri insanların yanlarında olduğu.

Okumaya Devam Et

Çadır Nasıl Kurulur, Nasıl Toplanır?

COVID-19 nedeniyle sosyal hayatımızın kısıtlandığı bir süreçteyiz, yani normal dönemler yaşamadığımız aşikâr. Üstelik bu süreç bittiğinde de bizde oluşturduğu etkiler devam edecek ve sosyalleşirken fiziksel.

Okumaya Devam Et

Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? Püf Noktaları Nelerdir?

Hem sağlığınızı korumak hem de yaşam alanında geçirdiğiniz zamanı daha konforlu kılabilmek için temizliğe ve düzene önem verdiğinizi biliyoruz. İtiraf etmekte de sakınca yok; daha.

Okumaya Devam Et

Çeyizlik Hediye Ne Alınır?

Dostlarınız ya da yakın akrabalarınız yeni bir yuva kurarken evlilik hazırlıkları boyunca onlara destek olmak en büyük görevlerden biri. Birlikte yeni bir hayat yolculuğuna çıkacak.

Okumaya Devam Et

YOĞUN İLGİ GÖRENLER