Sevdiklerinize Yılbaşı Öncesinde Alabileceğiniz 8 Hediye

Sevdiklerinizeyılbaşıöncesindealabileceğinizhediye

Bir yılı daha geride bırakmak için geri sayıma başladık! Yeni bir yıl bizi bekliyor ve hiç kuşkusuz ki evleriniz, yılbaşını en keyifli şekilde geçirebileceğiniz alanların başında! “Yeni yıla nasıl girersen öyle gider.” derler. Belki de bu nedenle yılbaşı akşamlarında sevdiklerinizle bir araya geliyorsunuz ve evlerinizde eğlenceli, keyifli saatler geçiriyorsunuz. Güzel bir yılbaşı yemeğinin ardından belki kutu oyunları oynuyorsunuz, belki de televizyon kanallarındaki eğlence programlarına bakıp yılın ilk dakikalarına doğru geri sayım yapmak için sabırsızlanıyorsunuz.

Her ne yapacak olursanız olun, yeni yıla girerken sevdiklerinizle birlikte olduğunuz sürece çok mutlu olacağınıza eminiz! Yanınızda olan ailenizin ya da arkadaşlarınızın da sizin gibi hissedeceğini biliyoruz. Peki, yılbaşı öncesinde özel hediyeler vererek onları daha mutlu kılmaya ne dersiniz? Yeni yıl hediyenizi vermek için yılbaşı gecesini beklemeyerek, yani hediyenizi daha önceden vererek güzel bir akşam geçirme ya da sevdiklerinizin şık bir şekilde yeni yıl ev süslemesi yapması konularında katkı sağlayabilirsiniz. Eğer siz de yılbaşı öncesinde hediye vermek istiyorsanız ve “Kime ne hediye alabilirim?” diye düşünüyorsanız, sizin için özel olan kişilere alabileceğiniz yılbaşı hediyesi fikirlerine göz atalım.

Evdeki Yeni Yıl Atmosferinde Sizin de Katkınız Olsun

Evleri yılbaşı süslemeleri ile buluşturmak, yeni yıla karşı hissedilen heyecanı artıran şeylerden biri. Sevdiklerinizin yeni yıl atmosferini hissedebilmesi için onlara elbette hediyelik dekoratif aksesuarlar alabilirsiniz. İşte, sevdiklerinize alabileceğiniz birbirinden şık ve popüler yeni yıl hediye fikirleri:

1. Hologram Efektli Fener

Hiç aydınlatmalar olmadan yeni yıl süslemesi olur mu? Elbette olmaz! Ama size önereceğimiz bu yılbaşı aydınlatması, genellikle kullanılan LED şeritlerden değil. Hologram efektli fenerler sayesinde sevdiklerinizin evinde ya da kendi evinizde tatlı bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Hologram efektli fener

2. Yılbaşı Ağacı

Yeni yılın geldiğini anlamak ve o ruhu hissedebilmek için sadece yılbaşı ağacını görmeniz yeter! Yılbaşı ağaçları sayesinde hediye alacağınız kişinin evinin havası anında değişebilir. Bu arada dilerseniz ağaç süsleri de alabilir, hatta ağacın süslemesinde katkıda bile bulunabilirsiniz.

Süslemiş yılbaşı ağacı

3. Mumluk

Ev dekorasyonunu tamamlamaya yardımcı aksesuarlardan biri olan, farklı boyutlara ve tasarımlara sahip mumluklar, sevdiklerinizin evin şıklığına her daim katkı sağlayabilir. Bizce yılbaşı gecesi için hediyeler listesinde dikkat çekici bir seçenek!

Keyifli Bir Yılbaşı Akşamı Buluşmasında Sizin de Tuzunuz Olsun

Güzel bir yılbaşı akşamının ilk adımı çoğunlukla sofralarda atılır. Sofradan kalkıldığında ve farklı yılbaşı aktivitelerine başlanıldığında ise atıştırmalıklar ya da içecekler ile akşama devam edilir. Önerdiğimiz hediyeleri eğer bir eve misafirliğe gidecekseniz ev sahibine, kendi evinizde kutlama yapacaksanız da eşinize ya da ebeveynlerinize alıp onları mutlu edebilirsiniz.

Yılbaşı ağacının altında süsler

1. Lezzetli Sofraların Gizli Kahramanı: Blender Seti

Siz de yılbaşı sofrasına oturduğunda tüm yemeklerin tadına bakmak için sabırsızlananlardan mısınız? Peki, ev sahibinin yapmak için saatlerce uğraştığı bu yemeklerin zahmetini biraz azaltmak ve onun yorgunluğunu hafifletmek ister misiniz? Cevabınız “Evet” ise o zaman çare blender seti! Eğer gideceğiniz evde bu küçük ev aletinin eksik olduğunu biliyorsanız bu hediyeyi hiç düşünmeden alabilirsiniz.

2. Mısır Olmadan Olur mu: Mısır Patlatma Makinesi

İster sofradan kalktıktan sonra kutu oyunları oynayın, ister televizyon ya da film izleyin. Patlamış mısırsız geçen bir yılbaşı akşamı eksiktir. Hem bu özel akşam için hem de sonraki günlerde ayaklarınızı uzatıp keyif yapabilmeniz için mısır patlatma makinesi kesinlikle yılbaşı gecesi için alınabilecek hediyeler arasında!

Mısır patlatma makinesi

3. 40 Yıl Hatırı Var: Türk Kahvesi Makinesi

Eve gelen misafirlere en çok ikram edilen içeceklerden birisi hiç kuşkusuz Türk kahvesi. Yılbaşı yemeğinin ardından canınız okkalı bir Türk kahvesi isteyebilir. Sevdiklerinizi geleneksel cezveler başında bekletmek yerine Türk kahvesi makinesi sayesinde işlerini kolaylaştırmak için onlara yılbaşı öncesinde bu hediyeyi almayı tercih edebilirsiniz.

4. İçiniz Isınsın: Çay Makinesi

Elbette biz Türkler için çaysız bir yıl düşünülemez. Pratik bir şekilde çay demleyebilmek için ise elektronik çay makineleri olmazsa olmaz. İster aileye ister arkadaşa yılbaşı hediyesi almak isteyin; çay makineleri, hediye alacağınız kişinin ihtiyacı varsa her daim iş görür. Hatta bu makineyi, kişiye özel hediyelerden olan kupa bardaklar ile vermek de güzel fikir!

5. Bol Vitamin, Bol Sağlık: Katı Meyve Sıkacağı

Yeni yıl eğlencesinin bir kısmında muhtemelen çocuklar da sizinle olacaktır. Peki, onlar ne içecek? Eğer hediye alacağınız kişinin blender setine, çay ya da Türk kahvesi makinesine ihtiyacı yoksa tercihinizi katı meyve sıkacağından yana kullanabilirsiniz. Hem çocukların hem de yetişkinlerin sevdiği taze meyve suları sayesinde sevdikleriniz, tüm kış boyunca ihtiyaçları olan vitaminleri doğal içeceklerle alarak hastalıklardan uzak bir yıl geçirmelerine katkı sağlayabilirsiniz.

Yeni yıla Koçtaş ile hazırlanmak güzel fikir! Sevdiklerinize alabileceğiniz daha pek çok hediye çeşidi, indirimli fiyatlarla Koçtaş’ta sizi bekliyor.