Merhaba Sevgililer Günü! Burçlara Göre Hediye Alma Rehberi

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Yılın en romantik ayı geldi! Şubat demek Sevgililer Günü demek! Tabii bu ayda “Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim?” düşüncesi aklınızda büyük bir soru işareti oluşturuyor. Şimdi “Doğru hediyeyi bulabilecek miyim?” ya da  “Aldığım hediyeyi beğenecek mi?” gibi soruları bir kenara bırakın. Çünkü sevgilinizin burcuna uygun Sevgililer Günü hediye fikirleri için size muhteşem bir rehber hazırladık! Hadi, başlayalım!

Koç

Canlılığı ve hareketliliğiyle dikkat çeken koç burçları genellikle “Haydi şu etkinliğe gidelim!” ya da “Yeni bir şey deneyelim.” diyenlerdir. Eğer “Sevgililer Günü hediyesi erkek/kadın için ne alınır?” diye soruyorsanız ona sıra dışı, güzel zaman geçirebileceği bir etkinlik bileti alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra koç burcunun bulunduğu ortama pozitif enerji kattığını da göz ardı etmemek lazım! Koç burçları için alacağınız hediyeler elbette kendisi gibi renkli olmalı! İster erkek ister kadın, koç burcu insanının odasına hareket katacak bir tablo mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir.

Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Boğa

Açık konuşalım: Pek çok boğa burcunun kalbine giden yol midesinden geçer! Eğer boğa burcuna ne hediye alacağınıza henüz karar veremediyseniz birlikte güzel bir akşam geçirmek için hoş bir restoranda rezervasyon yaptırmaya ne dersiniz?

Ayrıca boğa burcunun keşfetmeyi çok seven bir burç olduğunu düşünürsek bu keşif duygusuna yardımcı olacak bir hediyenin tam ona göre olduğunu açık bir şekilde görebiliriz! İzlemeyi, dinlemeyi ve okumayı çok seven boğalar için akşam saatlerinde kitap okumaya yardımcı şık bir masa lambası güzel bir hediye olabilir. Eğer daha dikkat çekici bir 14 Şubat hediyesi arıyorsanız ışıl ışıl parlayıp aynı zamanda aydınlatma ihtiyacını da karşılayan, odanın dekorasyonuna katkı sağlayan LED dekoratif süsler ideal hediye olabilir.

Sevgililer Günü Kadınlar İçin Hediyeler

İkizler

Okumaya, araştırmaya en meraklı burçlardan bir diğeri de ikizler! İkizler burcu sevgilinizi mutlu edecek bir hediye almak istiyorsanız tercihinizi kitaplardan yana kullanabilirsiniz. Kulağa sıradan gibi gelebilir, biliyoruz; ama sevgilinizin ne zamandır okumak istediği, sevdiği bir yazarın kitabı ya da özel basım kitaplar, Sevgililer Günü hediye önerileri arasında yer alabilir!

İkizler burcuna hediye fikirleri düşünürken onların arkadaşlarıyla vakit geçirmekten hoşlanan sohbet sevdalıları olduğunu, evde arkadaşlarıyla bol bol zaman geçirdiklerini unutmamakta da fayda var. Hem arkadaşlarını ağırlamaları hem de değişken ruh hallerini farklı bir alanda yaşamaları için puflar, bir ikizler burcunun evinde kesinlikle yer almalı! Eğer daha küçük bir hediye almak isterseniz arkadaşlarına güzel içecekler servis edebileceği hoş bir meşrubat seti alabilirsiniz. Bu hediyeyi kişiye özel kılmak için ise cam boyası ile meşrubat setinin üzerine güzel desenler çizebilirsiniz.

sevgilime-ne-hediye-alabilirim

Yengeç

Yengeç burcu yeni yerler keşfetmeyi, gezmeyi çok sever. Bu nedenle ona bütçenize uygun bir uçak bileti, günübirlik tur alabilirsiniz. Hatta şimdi güzel bir kayak merkezine gidip günübirlik de olsa kış tatilinin tadına bakmanın tam zamanı!

Yengeç burcu denildiğinde akıllara gelen diğer şeyler ise elbette aile ve arkadaşlar! Ayrıca bu burcun insanları aksesuarları ve dekorasyonu da çok sever! İkisini birleştirerek yengeç burcuna, içerisinde bastırdığınız fotoğraflara yer vereceğiniz hoş bir çerçeveyi 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak alabilirsiniz. Öncelikle almak istediğiniz çerçeveyi seçin. Ardından sevdiği fotoğrafları bulmak için araştırma yapabilirsiniz!

Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alsam

Aslan

Aslan burçları dış görünüşlerini vurgulayacak detayları severler. Yani “Sevgililer Günü’nde aslan burcu için ne hediye alınabilir?” diye merak ediyorsanız kadın ya da erkek fark etmeksizin güzel bir gömlek, tişört, takı alabilirsiniz. Hatta parfüm de aslan burcuna hediye seçeneklerinden biri olabilir.

Saat, takı, parfüm, eğer kadınsa makyaj malzemesi… Hepsi aslan burcunun sevdiği şeyler. Bu hediye seçeneklerinden birini alıp sevdikleri ürünleri daha düzenli hale getirebilmeleri için bir organizer’ın içerisinde hediye edebilirsiniz. Yılın en popüler seçimleri olan ahşap ya da çini desenli düzenleyici kutular emin olun ki çok hoşuna gidecek!

sevgililer-gunu-hediyeleri

Başak

Başak burçları deneyimlemeyi sever, ayrıca çoğu da müzik aşığıdır! O halde neden başak burcu hediye önerilerinden biri konser ya da festival bileti olmasın ki? Sevgilinizin sevdiği bir şarkıcının/grubun veya gitmeyi çok istediği bir festivalin bileti unutulmaz bir hediye olabilir.

Tabii ki buna ek olarak başak burcunun mükemmeliyetçi olduğunu bilmeyen yoktur. Onlar için detaylar, hayatın olmazsa olmazı! Evlerini daha düzenli hale getirirken dekorasyona da katkı sağlayacak bir saklama kutusunun içerisine koyacağınız mumlar veya süs ürünleri de onlar için güzel 14 Şubat hediyesi olabilir. Dilerseniz bu saklama kutusunun içini çikolatalar, şekerlemeler ve küçük Sevgililer Günü mesajları ile de doldurabilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediyesi Bayan İçin

Terazi

Enerjik, esprili, renkli ve şıklığa önem veren… Terazi burcunu birkaç kelimeyle anlatmamız gerekirse bunları söyleyebiliriz. Terazi burcu insanlarının güne enerjik başlamalarını sağlamak için güzel tasarımlı bir kupa bardak alabilirsiniz. 

Terazi burçlarının oda dekorasyonuna katkı sağlamak da güzel fikir! Kendileri gibi renkli eşyalardan hoşlanan terazi burçları için odalarını renklendirecek kırlentler, tablolar, duvar panoları, hatta boyanabilir ahşap ürünler gibi dekoratif objeler hoş hediye seçenekleri olabilir.

Sevgililer Günü Hediye Seçimi

Akrep

Çoğu zaman pek belli etmeseler de akrep burcu insanları aslında oldukça romantiktirler. Anılarınızdan oluşturacağınız bir fotoğraf albümü ya da rezervasyonunu yaptırdığınız güzel bir akşam yemeği, akrep burcu için hediye önerileri arasında yer alabilir. 

Alternatif bir Sevgililer Günü armağanı arıyorsanız size şunu hatırlatabiliriz: Akrep burcuna “Loş mu, aydınlık mı?” diye sorsanız çoğu, loş bir ortamı tercih edecektir. Odalarında ya da evlerinde hem bu loş ortamı oluşturmaları hem de ev dekorasyonlarını daha şık bir hale getirmeleri için onlara mumluk hediye edebilirsiniz. Dilerseniz baktıkça sizi hatırlayacağı dekoratif mumlukların yanında güzel kokulu mumlardan da alabilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediye

Yay

Yay eşittir seyahat ve keşif! Ne zamandır görmek istediği bir şehre günübirlik bir planlama yaparak birlikte gidebilir ya da gezmek istediği müzeye, katılmak istediği bir workshop’a çift kişilik bilet alarak yay burcu partnerinizle eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

Ayrıca gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seven yaylar için seyahatlerinde kullanabilecekleri eşyaların vazgeçilmez olduğunu bilmelisiniz. Belki doğa yürüyüşlerinde dinlenmek için bir hamak, belki bir termos, belki de kamp yapması için bir çadır… Yay insanları için kamp ve outdoor sporlar ile ilgili her şey kullanışlı hediye seçenekleri.

14 Şubat Hediyeleri

Oğlak

Titiz, planlı ve mükemmelin peşinde olan oğlak burçları için her şeyin bir zamanı vardır. Planlı olmak ve yaptıkları planlara uymak onlar için çok önemlidir. Yani zaman onlar için çok şey ifade eder. Bu nedenle onlara güzel bir kol saati almayı düşünebilirsiniz. Fakat bütçeniz daha kısıtlıysa kol saati yerine duvar saati almayı düşünebilirsiniz. Hoş bir duvar saati tam oğlak burcuna uygun!

14 Şubat Hediye Önerileri

Kova

Her daim farklı aktiviteler yapmaktan hoşlanan, sıra dışı olmayı seven kova burçlarının hediyeleri de kendileri gibi özel olmalı. Örneğin interaktif tiyatro oyunları veya yemek workshop’ları, güzel deneyimler sunan etkinlikler olabilir.

Eğer kova burcu sevgilinize sürekli kullanabileceği bir hediye almak istiyorsanız tasarım bir takı ya da duvarına asabileceği sıra dışı bir ayna onu mutlu edebilir. Burada önemli olan, özel tasarımlı ama sade ürünler seçmeniz

14 Şubat Hediyesi Ne Alsam

Balık

Romantikliğin kitabını yazan, hayal kurmadığı gün kendini mutsuz hisseden balık burçları… Onlara kurdukları hayaller gibi güzel, güne mutlu başlayıp mutlu bitirmelerini sağlayabilecek bir hediye almak çok hoş olmaz mı? Mesela tatlı tasarımlara sahip nevresim takımları, balık burçlarına alınabilecek Sevgililer Günü hediyeleri arasında. Buna ek olarak renkli, hoş tasarımlı ve odalarına koyabilecekleri küçük aydınlatma ürünleri de balık burçları için hoş olabilir.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi

Hediye Paketini Unutmamak Lazım

Aldığınız hediye kadar yapılan paketleme de önemli! Eğer Sevgililer Günü hediye paketini kendiniz yapmak istiyorsanız “Hediyeniz de Paketi Gibi Özel Olsun! Kendin Yap Hediye Paketi Fikirleri” başlıklı yazımıza kesinlikle göz atmalısınız!

Sevgililer Günü Hediye Paketleri

Koçtaş olarak tüm seven ve sevilenlerin Sevgililer Günü’nü kutluyoruz! Sevgililer Günü hediye fikirleri için Koçtaş’a göz atmayı unutmayın!