Şık ve Dikkat Çekici Trend: Bakır ve Metal Ürünler

Şık ve dikkat çekici trend: Bakır ve metal ürünler.

Ev dekorasyonu bir bütün. Evet, dekoratif aksesuarlar uygulamak istediğiniz dekorasyon stilini hayata geçirme konusunda size yardımcı oluyor; ama bunun yanı sıra seçtiğiniz mobilyaların ve avize gibi aydınlatma ürünlerinin yapım malzemeleri de ev dekorasyonu konusunda oldukça önemli. Örneğin bir orta sehpa almak istiyorsunuz ve sehpanın üst kısmı ahşap… Bu ürünün ayakları metal mi, yoksa ahşap mı olsun? Bu soru size şimdi önemsiz gibi gelebilir, ama dekorasyon trendleri arasında yer alan bakır ürünleri yakından tanıyınca böyle düşünmeyeceksiniz! Dekorasyonda bakır, hem altının ihtişamından hem de gümüş tonlarının modern havasından yararlanmak isteyenler için oldukça ideal bir trend!

Bakır Ev Dekorasyon Ürünleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Aslında bakır tonlarına geçmişten beri aşinayız. Sadece eskiden mutfaklarda bulunan bakır tavalar ve tencerelerin sunduğu o farklı atmosfer, evin diğer alanlanlarına da dağıldı; o kadar! 2018 ev renkleri arasında yer alan bakır, kendini ilk olarak ev dekorasyonu aksesuarlarında göstermişti. Şimdi ise aydınlatma, mobilya gibi ürünlerde de yer alıyor ve bu onu evlerde daha baskın bir şekilde görmemizi sağlıyor. Genellikle geometrik şekillerle ön plana çıkan bakır ürünler, ev modasına bambaşka bir yön veriyor. Örneğin yaygın olarak sadece modern ve country dekorasyon tarzlarında kullanılabileceği düşünülen bakır ev aksesuarları artık klasik dekorasyonda da kendine yer bulabiliyor. Mesela bir klasik dekorasyon koleksiyonu olan Zarif Dokunuş bunun en güzel örneği!

Bakır ev dekorasyon ürünleri hakkında bilmeniz gerekenler.

Doğru kullanıldığında, gümüş ya da altın rengi metal ürünlerle de gayet hoş durabilen bakır rengi, yavaş yavaş kendini küçük ev aletlerinde de göstermeye başladı. Yani bu ev dekorasyonu trendi, gözdeliğini daha uzun yıllar koruyacak gibi. Geç kalmadınız; hemen kollarınızı sıvayın ve bakır ürünlere evinizde yer vermeye hazırlanın. Peki; bakır trendini evinizin hangi alanında, nasıl uygulayabilirsiniz? Bu detaylara geçmeden önce bakır rengi ile uyumlu renkler arasında; gri, siyah, beyaz, pembe, mavi, yeşil, krem rengi ve bej tonlarının olduğunu belirtelim. Yani bakır rengi ürünleri bu renklerle bütünleştirdiğinizde çok şık bir ev dekorasyonu yolunda önemli bir adım atmış olacaksınız!

Salonda Bakır Trendi

Bakırı özgürce kullanabileceğiniz alanların başında elbette salonlar ve oturma odaları geliyor. Çağdaş çizgilere sahip aydınlatma ürünleri ise bu trendi yansıtmak için yardım alabileceğiniz ilk kategori oluyor. Bakır renkli, geometrik ve modern formlu avize ve sarkıtların yanı sıra lambaderler ile de bakırın zarafetini yansıtabilir; aynı tonlardaki vazo, biblo, mumluk gibi dekoratif ürünler sayesinde alanda bütünlük yakalayabilirsiniz. Ayrıca bakır çerçeveli dekoratif aynalar da salonunuzda, oturma odanızda, hatta antrenizde bile yer verebileceğiniz dikkat çekici ürünler arasında bulunuyor. Dilerseniz ayakları bakır rengi olan sehpalar ve sandalyeler sayesinde bu trendin evinizdeki gücünü arttırabilirsiniz.

Salonda bakır trendi.

Mutfakta Bakır Trendi

Bakır trendine mutfak dekorasyonunda yer vermek istiyorsanız küçük ev aletlerinizi bu renkte seçebilir ya da aydınlatmada bu renge sahip ürünleri tercih etmeyi düşünebilirsiniz. Eğer bu ev dekorasyonu trendini mutfağınızda daha yoğun bir şekilde kullanmak isterseniz bakır renginde kavanozlar, havluluklar, askılıklar ya da mutfak düzenleyici ürünler içerisinde yer alan dolap içi rafları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca küçük boyutlarda bakır tava ya da tencereleriniz varsa duvara asacağınız askılıklarda bu mutfak araçlarını da sergileyerek alanda hoş bir etki yaratabilirsiniz.

Mutfakta bakır trendi.

Ürün Kodu: 1000213612

Banyoda Bakır Trendi

Eğer evinizin diğer alanları gibi banyo dekorasyonuna da önem veriyor ve bakır trendini burada da yansıtmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Bakır renkli set üstü banyo aksesuarları, duş rafları, duvara monte aksesuarlar ya da düzenleyici sepetler bu konuda size yardımcı olabilir. Banyonuzda bakır etkisini biraz daha arttırmak isterseniz de mumlukları ya da diğer dekoratif ürünleri banyo dolabınızın üzerine yerleştirebilirsiniz.

Banyoda bakır trendi.

Yatak Odasında Bakır Trendi

Yatak odası dekorasyonunda bakır kullanımı için öncelikle aydınlatma ürünlerini bakır renkli tercih edebilirsiniz. Buna ek olarak bakır rengi organizer’lardan da yatak odası dekorasyonunda yardım alabilir, ayrıca dekoratif ürünler ile alanı daha renkli kılabilirsiniz.

Ev dekorasyonunda bakır trendini yansıtmanıza yardımcı olacak ürünler Koçtaş’ta!