Size Zaman Kazandıracak, Hayatınızı Kolaylaştıracak 8 Koçtaş Ürünü

Koçtaş ürünleri

Ev hayatının çoğu zaman komplike olduğu doğru, ama onu kolaylaştırmak aslında sizin elinizde! Nasıl mı? Elbette ki hayatı kolaylaştıran ürünler sayesinde! Bu konuda da Koçtaş pratik ürünler sunarak size yardımcı oluyor! Şimdi, evin farklı alanlarında, farklı ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanabileceğiniz ve size zaman kazandıracak bazı ürünleri inceleyelim.

1. Vakumlu Hurçlar

Mevsimi olmayan giysiler ve ürünleri kaldırmak çoğu kişi için zaten zor bir işlem. Bir de bunun üzerine fazla yer kaplayan ürün ve giysileri yerleştirecek yer bulmakta zorlanmak ve onları yerleştirmek için ekstra zaman harcamak istemezsiniz, değil mi? İstemediğinizi biliyoruz! İşte, vakumlu hurçlar da bu konuda yardımınıza yetişiyor. Hem yerden hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayan vakumlu hurçlar ile gardırobunuzu ya da bazanızın altını düzenlemek çok daha kolay!

Vakumlu hurç nedir?

2. Isıya Dayanıklı Saç Maşası Kılıfı

Kullanım sırasında ya da sonrasında ısısı yüksek olan saç düzleştiricisini veya saç maşasını nereye koyacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Üstelik bu ürünleri yanlış bir yere koymak hem ürüne zarar verebilir hem de güvenliğinizi tehlikeye atabilir. Kişisel bakım ürünlerinizi ıslak yüzeyle temas ettirmemek için de oldukça yararlı olan silikon ısıya dayanıklı saç maşası kılıfı size güvenli bir kullanım sağlıyor ve hayatınızı kolaylaştıran ürünler arasında yer alıyor.

Saç maşası kılıfı

3. Çift Taraflı Cırt Bant

Yaşam alanlarınızı güzelleştirme konusunda en etkili noktalarından biri hiç kuşkusuz ki duvarlar. Peki, ev dekorasyonuna katkı sağlamak için duvarlarınıza tablo, duvar panosu ya da çerçeve asmak istediğinizde duvarlara çivi çakmadan bunu nasıl yapacaksınız? İşte, bu gibi durumlarda çift taraflı cırt bantlar en büyük yardımcılarınızdan. Duvara asmak istediğiniz ürünün arkasına yapıştıracağınız bu bant sayesinde pratik bir şekilde duvar dekorasyonunuzu dilediğinizce yapabilirsiniz.

4. Sensörlü Aydınlatmalar

Akşam saatlerinde bahçenizde, kapınızın önünde ya da odanızda karanlıktan dolayı yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca ışığı yakmanızı sağlayan butonu da el yordamıyla bulmanız zor olabilir. Hem dış mekânda hem de iç mekânlarda kullanılabilen sensörlü aydınlatmalar ise hareketinizi algılayarak yanar ve pratik bir şekilde güvenliğinizi sağlıyor.

5. Yağ Sıçratmaz

Mutfağınıza girdiniz, tavada ya da tencerede kızartma yapacaksınız. Kızartma yaparken en büyük sorunlarınızdan birinin etrafa sıçrayan ve temizliği zor olabilen yağlar olduğunu biliyoruz. Kullanışlı mutfak aksesuarlarından biri olan yağ sıçratmazlar ise hem alanın güvenliğini hem de kirlenmesini engelleyen bir yardımcı ürün.

Yağ sıçratmayan tava

6. İkili Sabunluk

Evlerinizde çokça zaman geçirdiğiniz alanlardan biri olan mutfakta vazgeçilmezler arasında yer alan ürünlerden biri de hiç kuşkusuz ki sabunluklar. Peki, şık tasarımları sayesinde mutfak dekorasyonu konusunda da katkı sağlayabilen sabunluklarda bulaşık ve el yıkama sabunlarını ayrı ayrı, ama aynı kapta buluşturmak nasıl olurdu? Kulağa imkânsız gibi gelse de aslında değil! Bölmesi sayesinde mutfakta ihtiyacınız olan iki sabun türünü ayrı ayrı koyabileceğiniz ikili sabunluk, yerden tasarruf etmenizi sağlayan ve hayatınızı kolaylaştıran pratik mutfak gereçlerinden biri.

Sabunluk kullanımı

7. Düzenleyici Kutular

İhtiyacınız olan bir şeyin nerede olduğunu bilmediğinizde onu bulmaya çalışmak eşittir zaman kaybı! Oysaki kişisel eşyanızı düzenli bir şekilde konumlandırarak ihtiyacınız olanı kolaylıkla bulabilir ve zaman kaybetmeden yapmanız gereken işleri gerçekleştirebilirsiniz. Ahşap takı kutularından makyaj organizer’larına, karton kutulardan oyuncak kutularına kadar pek çok kutu çeşidi evinizin düzenli olmasına ve bu sayede zaman kazanmanıza yardımcı olabilir.

8. Bamya Soyucu

Yemek yapmak zevkli olsa da bazı zamanlarda sebze ve meyveleri soymak ya da pişmeye hazır hale getirmek zor olabilir. Bamya da bu sebzelerden bir tanesi. Ama hiç merak etmeyin; Koçtaş’ta bunun bir çözümü var! Bamya soyucu sayesinde bamyaları pratik bir şekilde ayıklayabilir, zaman kazanabilir ve böylece ilgilenmeniz gereken farklı işlere zaman ayırabilirsiniz. Bu arada bamya soyucunun sadece internet üzerinden satıldığını yani Koçtaş online alışveriş sayesinde bu ürünü alabileceğinizi belirtelim.

Evinizin farklı alanlarında yardım alabileceğiniz birbirinden pratik ürünler Koçtaş’ta sizi bekliyor.