Tarzınıza, İhtiyacınıza Uygun: Özel Ölçü Mutfak Dolapları

Özel ölçü mutfak dolapları.

Mutfak, evin enerjisini belirleyen bölümlerinden biri. Mutfak dekorasyonu için seçtiğiniz tarz ve renklerin etkisi, oradan yayılarak tüm ev dekorasyonuna yayılıyor. Bir evin mutfağı, aynı zamanda konuklara ev sahibinin karakteri hakkında da bilgiler veriyor. Nasıl? Konuk olduğunuz evlerin mutfaklarıyla ilk kez karşı karşıya geldiğiniz anları düşünün. İşte, cevap burada saklı… O zaman insanın, mutfak dekorasyonuna karakterinden bir parça katması, kesinlikle dikkate alınması gereken bir öneri! Özel ölçü mutfak dolapları modellerinin devreye girdiği nokta, işte tam da burası. Özel ölçü mutfak dolapları ile kendi dekorasyon fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Mesela özel ölçü mutfak modelleri, kapak ve kulp tasarımı değiştirme imkânı tanıyor. Mutfak tasarımına imzanızı atmak için daha mükemmel ne olabilir?

Özel ölçü mutfak tasarımları ve özellikleri.

Özel Ölçü Mutfak Dolabı Nedir?

Özel ölçü mutfak dolapları, değiştirilebilir modüllerden oluşuyor. Farklı kapak rengi ve kulp seçenekleri sunmalarının yanı sıra çeşitli tezgâh ve aksesuarlarla birleştirilerek özgün mutfak dekorasyon fikirlerini gerçeğe dönüştürüyor. Özel ölçü mutfak dolapları, kendi mutfağınızda kendi tarzınızı yaratmanız için mükemmel bir alternatif. 200’den farklı kapak seçeneğine sahip mutfak dolaplarını incelemek için Koçtaş mağazalarını veya www.koctas.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Özel ölçü mutfak dolaplarıyla ilgili ipuçları.

Özel Ölçü Mutfak Dolaplarının Dekorasyona Faydası Nedir?

Özel ölçü mutfak dolabı modellerinin dekorasyon fikirlerine olan faydalarından bahsetmemiz gerekirse:

  • Özel ölçü mutfak dolaplarının değiştirebilir modüllerden oluşması, ister büyük ister küçük, her türlü mutfak alanı için uygulanabilir dekorasyon fikirlerini mümkün kılıyor. Kısacası mutfak alanı, dekorasyon için bir sorun olmaktan çıkıyor.
  • Özel ölçü mutfak dolapları, depolama alanını maksimuma çıkarıyor. Farklı boyutlara sahip ve çok bölmeli mutfak dolapları, nadiren kullandığınız mutfak gereçlerinden en sık tercih ettiğiniz araçlara kadar tüm eşyanız için depolama çözümü sunuyor.
  • Birçok renk ve kapak çeşidine sahip özel ölçü mutfak dolapları, özgün tarzlar için birbirleriyle kombinlenebiliyor. Örneğin ahşap renkli membran mutfak dolabı kapakları ile beyaz tezgâhlar kombinlenerek mutfak dekorasyonunda ferahlık hissi oluşturulabiliyor. Ama siz “Mutfak tezgahım siyah olsun!” diyorsanız hayalinizdeki rengin yanı sıra hayalinizdeki modele de özel ölçü mutfak dolapları ile ulaşmanız mümkün!
  • Özel ölçü mutfak dolaplarının ölçüsü, sahip olduğunuz ya da almak istediğiniz ankastre mutfak seti boyutları göz önünde bulundurularak alınıyor. Ankastre set, mutfak dolaplarıyla bütünlük sağladığında alana daha fazla şıklık katıyor. Bu nedenle mutfak dolaplarınız için ankastre mutfak setine uyum sağlayabilecek bir renk seçmeniz oldukça hoş bir etki yaratmanıza yardımcı oluyor.

Özel ölçü mutfakların avantajları.

Özel Ölçü Mutfakların Pek Leziz Avantajları

Koçtaş özel ölçü mutfakların avantajları için tek kelime söyleyebiliriz: Muhteşem!

  • Mutfak dekorasyonu konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorsanız Koçtaş keşif ekibi, size hizmet etmekten memnuniyet duyacak. Mutfak ölçülerinizin alınması için onlardan destek alabilirsiniz.
  • Mutfak için ihtiyaç duyabileceğiniz dolapları kendi tarzınıza göre seçin ya da satış danışmanlarımızın size ilham vermesine izin verin.
  • Özel ölçü mutfaklar, yanında ücretsiz nakliye ve montaj avantajıyla geliyor. Koçtaş garantiyle maksimum koruma ile kargo edilen ürünler, profesyonel ellerde kurularak özgün mutfaklara dönüşüyor.
  • Özel ölçü mutfak dolaplarının kapak seçiminde membran, akrilik ve laminat malzemeleri tercih edebilirsiniz. Örneğin daha modern ve minimalist bir mutfak dekorasyon tarzı için sade tonlu laminat gizli kulplu kapaklar mükemmeldir.
  • Özel ölçü mutfak dolapları, ankastre sistemlerden ada tipi açık mutfaklara kadar geniş bir dekorasyon seçeneği sunuyor.
  • Koçtaş özel ölçü mutfaklarda kullanılan dolap kapakları, ısıya ve neme dayanıklı olmalarının yanı sıra bakteri tutmayan özellikleriyle mutfaklarda hijyeni de yeni bir seviyeye taşıyor.
  • Özel ölçü mutfak dolaplarında, yavaş kapanan kapı menteşeleri ve metal yanaklı çekmeceler için Häfele fonksiyonel çözümlerinden yararlanılıyor. Pratiklik ve dayanıklılık açısından daha iyisi düşünülemez!

Özel ölçü mutfak tasarımları.

Yaratıcı Dekorasyon Fikirlerine İlham Veren Mutfak Dolabı Modelleri

Mutfak, birçoğumuz için evin mabedi konumunda. Yiyeceklerin ve hikayelerin paylaşıldığı bu mabedin kullanışlı ve şık olması herkesin tercihi. Özel ölçü mutfak dolapları ile kendi estetiğinizi mutfağınıza yansıtabilirsiniz. Önce size biraz ilham gerekli! O zaman dekorasyon trendlerine bir göz atmakta fayda var.

Küçük alanlı mutfakları daha büyük göstermek her zaman mümkün! Açık renkler ve doğru aydınlatma ile mutfağınız, olduğundan daha büyük görünecektir. Özel ölçü mutfak dolabı kapak rengini seçerken bunu göz önünde bulundurmanızı öneriyoruz. Gizli Kulp Ankastre Modüllü Mutfak Dolabı, tam da bu işe uygun!

Mutfağında sıcak enerjili bir dekorasyon tasarlamak isteyenlerdenseniz ahşap tonlarını ön plana çıkarabilirsiniz. Beyaz ton tezgahlarla mükemmel görünen, siyah renk ile kombin edildiğinde ise modern bir özgünlüğe dönüşen ahşap tonlarına sahip dolaplar, klasik anlayıştan vazgeçmeden modern bir görünüm oluşturmak isteyenler için… Hazır mutfak dolabı modelleri arasından stilinize uygun bir seçim yapmak için Koçtaş’ı ziyaret edebilirsiniz.

Yepyeni Mutfaklar: 10 Adımda Mutfak Nasıl Yenilenir? adlı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yaratıcı mutfak dekorasyonları.

Yepyeni mutfaklara kavuşmak Koçtaş ile çok kolay!