Bize Babanı Anlat, Alman Gereken Babalar Günü Hediyesini Söyleyelim

Babalar Günü Hediyesi Ne Alınır

Mayıs ayında annelerimizin gününü kutladık, haziranda ise sıra babalarımızda! Belki sevgisini hiç çekinmeden belli edenlerdensiniz, belki de sevgisini anlatacak güçte bir sözcük bulamasa da ne kadar sevdiğini pek belli edemeyenlerden… Hiç önemli değil; çünkü gün, babalarımıza olan sevgimizi bu özel gün vasıtasıyla hissettirme günü! Tabii adettendir; hediyesiz de olmaz!

Pek çok kişi gibi sizin de aklınızda “Babalar Günü’nde ne hediye alınır?” sorusu varsa doğru yerdesiniz! Çünkü şimdi, babanızla ilgili sorduğumuz sorulara verdiğiniz cevaplar doğrultusunda Babalar Günü hediye önerileri sunacağız!

Babalar Günü Ne Zaman?

Anneler Günü gibi Babalar Günü’nün de tarihi her yıl değiştiği için “Babalar Günü hangi tarihte?” sorusuna cevap aramanız gayet normal. Hemen cevap verelim: Her yıl haziran ayının 3. pazar günü kutlanan bu özel gün, 2020 yılında 21 Haziran tarihine denk geliyor.

Koronavirüs Döneminde Babanızı Ziyaret Etmeli misiniz?

Koronavirüs hayatımızı ciddi şekilde değiştirdi. Pek çoğumuz aylardır mümkün oldukça evlerde zaman geçiriyoruz. Hatta sosyal izolasyon nedeniyle pek çok insan Anneler Günü’nde annesini ziyaret edemedi. Peki, Babalar Günü’nde de bu durum geçerli olacak mı?

Bildiğiniz üzere ülkemizde normalleşme süreci başladı. Dolayısıyla temkinli olduğumuz müddetçe bu Babalar Günü’nde ailemizle görüşmenin sakıncası yok. Tüm aile bireylerinin maskelerini takmaları ve 1,5 – 2 metrelik sosyal mesafeye dikkat etmeleri gerekiyor. Tabii eğer hafif de olsa baş ağrısı, ateş, öksürük gibi şikâyetleriniz varsa mümkünse evden ayrılmamanız ve en kısa sürede bir uzmana görünmeniz gerektiğini de hatırlatmadan geçmeyelim.

“Babalar Günü Hediyesi Ne Alabilirim?” Diye Düşünenlere Hediye Alma Rehberi adlı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Belki babanızı ziyaret etmeye gidecek, belki hediyesini kapıdan verecek, belki de aynı evi paylaştığınız babanıza sürpriz yapacaksınız. O halde size yardımcı olmaya hazırız! Haydi, soruları cevaplayın, Babalar Günü hediye fikirlerini sizin için sıralayalım!