Yeni Yılı Kendi Yaptığınız Yılbaşı Ağaçlarıyla Karşılayın: Kendin Yap Yılbaşı Ağaçları

Kendinyap Yılbaşı Ağacı

 

İtiraf etmek gerek; hepimiz için oldukça zorlayıcı bir yıl oldu ve pek çoğumuz yeni yıla girmek için geri sayıma aylar öncesinden başladı! Evet, bu yılın kasvetini geride bırakıp yeni yılı renkli bir şekilde, dileklerinizi sıraya dizip karşılamak hakkınız! Renkli bir yılbaşı kutlaması denildiğinde ise elbette yılbaşı ağaçları olmazsa olmaz!

Onsuz Olmaz: Yılbaşı Ağacı Seçimi Nasıl Yapılır, Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir?”  yazımızda size en uygun yılbaşı ağacını seçebilmeniz ve onu en güzel şekilde süsleyebilmeniz için önerilerimizi sıralamıştık. Peki ya yaşam alanlarını alternatif yılbaşı ağacı fikirleri ile süslemek istiyorsanız ne yapmalısınız? Sizin için birbirinden güzel yılbaşı ağacı kendin yap önerilerini sıralamaya başlıyoruz. Size de en beğendiğinizi uygulayıp yılbaşı neşesini evinize taşımak kalıyor!

Yansıma Sevenlere: MDF’den Aydınlatmalı Yılbaşı Ağacı

Ahşap bir ürün olan MDF ile kendi yılbaşı ağacınızı kolaylıkla yapmanız ve dekorasyon amaçlı kullanımın yanında ışık kaynağı olarak da ondan faydalanmanız mümkün. Yılbaşı dekorasyonları içerisinde işlevselliğiyle dikkat çeken bu yılbaşı ağacının yapımı ise oldukça basit: Levhayı çam ağacı şeklinde kesin, desteğini sabitleyin ve LED şeritleri ağacın arkasına yapıştırın. Uygulamayı tamamladığınızda levhayı mobilyalarla kapanmamış bir duvarın önüne yerleştirin. Yeni yıla girdiğinizde bile onu evinizden kaldırmak istemeyeceksiniz!

Rustik Tutkunlarına: Paletten Yılbaşı Ağacı

Ev dekorasyonunda rustik izleri sevenler bu öneriye kayıtsız kalamayacak, hissediyoruz. Rustik ve ekolojik ev dekorasyonunun olmazsa olmazı paletler bu sefer de yeni yıl için evinizdeki yerini alacak. Paleti çam ağacı gibi boyadıktan sonra LED aydınlatmalar ve yılbaşı süsleri ile donatarak bu güzel yılbaşı ağacını yapabilirsiniz.


Yeni Yılı Kendi Yaptığınız Yılbaşı Ağaçlarıyla Karşılayın: Kendin Yap Yılbaşı Ağaçları

Işıl Işıl İsteyenlere: LED Aydınlatmadan Yılbaşı Ağacı

Yılbaşı dekorasyonu malzemeleri arasında olmaz olmaz olan bir şey varsa o da led aydınlatmalar. Üstelik sadece onlarla bile yılbaşı ağacı yapmanız mümkün! Evinizde yer yoksa ve ışıl ışıl bir süsleme istiyorsanız yararlanabileceğiniz bu çözüm için yapmanız gereken sadece aydınlatmaları çam ağacı şeklinde duvara yerleştirmek.

En Güzel Süslemenin Anılar Olduğunu Düşünenlere: Çerçevelerden Yılbaşı Ağacı

Ne zamandır bastırıp evinizde yer vermek istediğiniz fotoğraflar varsa işte, yeni yıla girmeden bunu yapmanız için bir neden! Çerçeveleri çam ağacı oluşturacak şekilde astıktan sonra LED kablolarla süsleyin ve en üste küçük bir yılbaşı süsü yerleştirin. Bu arada yeni fotoğraflar bastırmak istemiyorsanız bu fikri evinizdeki fotoğraflarla da yapabilirsiniz.

Duvarında İz Kalsın İstemeyenlere: Süslerden Yılbaşı Ağacı

“Evimi süslemek istiyorum ama bu süslemeleri kaldırdığımda iz kalmasını istemiyorum.” diyorsanız onun da çözümü var. İhtiyacınız olanlar sadece çift taraflı bant ve yılbaşı süsleri. Çift taraflı, iz bırakmaz bandı duvarınıza çam ağacı şeklinde yapıştırdıktan sonra aldığınız süsleri tek tek bu küçük bant parçalarının üzerine yerleştirin. Dilerseniz ağacın alt kısmında da küçük detaylara yer vererek bu dekorasyon fikrini daha hoş hale getirebilirsiniz.

Geçmişe Yolculuk Yapmayı Düşleyenlere: Kara Tahtadan Yılbaşı Ağacı

Hayır, zaman makinesi henüz icat edilmedi ama sizi geçmişe götürecek başka bir şey biliyoruz; kara tahta! Evinizde bulunan tahtaya uygulayabileceğiniz bu dekorasyon fikrini ofisinizde de uygulamamanız için hiçbir neden yok. Kara tahta boyasıyla boyanmış duvar ya da panoya ağacı tebeşir yardımıyla çizin, yapışkanlı kancalara LED kabloları takın. Dilediğiniz yılbaşı süslerine de bu çizimin üstünde yer verdiniz mi tamamdır!

Daha Gerçekçi Bir Fikir İsteyenlere: Ağaç Dallarından Yılbaşı Ağacı

“Evimde çam ağacı koyacak yer yok ama yılbaşı ağacı da olmadan olmaz.” diyorsanız ve doğayı daha çok yansıtacak bir fikir arıyorsanız dalları kullanmaya ne dersiniz? Farklı boyutlardaki dalları toplayıp ince bir halat yardımıyla onları aralıklarla birbirlerine bağlayabilir ve süslerle zenginleştirebilirsiniz.

Küçük ama Etkili Çözüm Arayanlara: Minik Yılbaşı Ağacı

Daha kolay, daha küçük ve daha az zaman alan bir yılbaşı dekorasyonu kendin yap fikri istiyorsanız bunun da çözümü bizde. Bakır teli, pense ile çam ağacı şekline getirin ve LED aydınlatmayı etrafına dolayın. Minik bir saksıya yerleştireceğiniz kuru yosunların üzerine şekil verdiğiniz teli koyun. İşte, küçük ama şirin yılbaşı ağacınız hazır!

Raflarını Süslemek İsteyenlere: Mukavvadan Küçük Yılbaşı Ağacı

“Yılbaşı atmosferini evimde hissedeyim, ama yapacağım ağaç çok yer kaplamasın.” diyor ve bunun yanında bir de kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir fikir mi arıyorsunuz? O zaman mukavvadan yılbaşı ağacı önerimiz tam size göre! Mukavvaya iki adet aynı boyda çam ağacı formu çizin ve kesin. Ardından görseldeki gibi birini alt kısımdan, birini üst kısımdan kesin. Kestiğiniz şekli el işi kağıdıyla kaplayın ya da hobi boyaları ile boyayın ve iç içe geçirin. İşte, bu kadar!

Mukavvadan Yılbaşı Ağacı

Yılbaşı ağacı yapmak için daha farklı fikirler arıyorsanız; kitaptan, merdivenden, hatta şişeden keyifli ağaçlar yaratmak istiyorsanız “Evdeki Malzemelerle Kendin Yap Yılbaşı Ağaçları” yazımıza da göz atmanızı öneririz!

Yılbaşı heyecanını dorukta yaşamak isteyenler için her zevke uygun yılbaşı aksesuarları Koçtaş’ta!