Hazırlıklar Başlasın: Yılbaşını Evde Kutlamak İsteyenlere Öneriler

Yılbaşını Evde Geçireceklere Öneriler

Yeni yıl kapıda ve pek çoğumuz için yeni bir yıl demek, yeni umutlar ve yeni planlar demek! 2020 yılının oldukça zorlu geçtiğini düşünürsek 2021’in gelişini en coşkulu şekilde kutlamak hakkınız! Ayrıca yaşanan pandemi nedeniyle yılbaşını evde geçirmek de oldukça yerinde bir karar. Peki, evde kutlanacak yılbaşını daha unutulmaz kılmak için neler yapabilirsiniz? İşte, “Yılbaşında evde ne yapılır?” sorusunun cevapları ve yılbaşını evde geçirmek isteyenler için öneriler:

Yılbaşı Dekorasyonu ile Enerjinizi Yükseltin

Yılbaşı denildiğinde akıllara gelen ilk şeyler hiç kuşkusuz yılbaşı ağaçları, yılbaşı süsleri, yani rengârenk alanlar oluyor! Evde yılbaşı kutlaması yapmak istiyorsanız bu keyifli atmosferi siz de evinize taşımalı ve yılbaşına özel bir dekorasyon yapmalısınız.

Güzel bir dekorasyona imza atıp evinizi yeni yıla hazırlamanın zor olduğunu düşünebilirsiniz. Ne de olsa onlarca yılbaşı süslemesi önerisi ve farklı yılbaşı ağaçları arasından seçim yapmak oldukça zor! Ama hiç merak etmeyin; zevkinize en uygun yılbaşı gecesi dekorasyonunu yapmanız için yardıma hazırız. Tek yapmanız gereken, “Hazırlıklar Başlasın! Tarzınıza En Uygun Yılbaşı Dekorasyonunu Bulun” başlıklı testimizi çözmek. Testi çözdüğünüzde sizi yansıtan yeni yıl ev dekorasyonu önerilerinden tarzınıza uygun yılbaşı ağacı modeli seçmenin püf noktalarına, hatta yılbaşı gecesine özel hazırladığınız sofrada yer verebileceğiniz süslemelere kadar pek çok fikri size sunacağız.

Küçük Dokunuşlarla Ev Dekorasyonu: Yeni Yıla Yeni Bir Evle Girmek İçin 7 Basit Öneri adlı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı Dekorasyonu

Yılbaşı Menüsü ile Ziyafet Çekin

Yılbaşının olmazsa olmazlarından biri de sevdiklerinizle birlikte oturacağınız yılbaşı sofralarıdır. Sofranızın eksiksiz olmasını istiyorsanız öncelikle masa düzenini sağlayacak ve şıklığa katkı sağlayacak runner, Amerikan servis gibi tekstil ürünlerinin eksiksiz olduğuna emin olmalısınız. Elbette bu aşamada, ev partisine çağıracağınız kişi sayısını belirlemiş olmanız gerekiyor. Her ne kadar pek çoğumuz geniş aile ya da kalabalık arkadaş gruplarıyla yılbaşı kutlamalarına alışkın olsak da bu sene COVID-19 nedeniyle yılbaşı partisindeki kişi sayısını az tutmaya, sosyal mesafeye ve evi mümkün olduğunca sık havalandırmaya dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatalım.

Masanızı en şık ve dikkat çekici bir şekilde düzenlemek ve evde yılbaşı menüsü hazırlamak için fikir almaya mı ihtiyacınız var? “Fark Yaratın! Yılbaşı Sofrası Dekorasyon Önerileri ve Örnek Yılbaşı Menüleri” başlıklı yazımız bu konularda size fikir vermeye hazır; göz atmanızı öneririz.

Yılbaşı Menüsü

Yılbaşı Oyunları Sayesinde Güzel Anılar Biriktirin

Ailenizle ya da arkadaşlarınızla güzel bir akşam yemeği yediniz. Şimdi, sırada eğlencenin dozunu artırmak var! Evde kutlama yapmanın en güzel yanlarından biri elbette özgürce oyunlar oynayıp eğlenebilmek! Peki, yılbaşında dışarıya çıkmayıp evde kalanlar hangi oyunları oynayabilir?

Kâğıt oyunları, kutu oyunları, sessiz sinema gibi oyunlar eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezlerinden olsa da artık hep aynı oyunları oynamaktan sıkılmış olabilirsiniz. Eğer telefonunuzu bir kenara bırakıp sevdiklerinizle birlikte oynayabileceğiniz yeni oyunları keşfetmek istiyorsanız “Yılbaşını Evde Geçirmek İsteyenler İçin: Evde Oynanabilecek Eğlenceli Oyunlar” başlıklı yazımıza hemen göz atın.

Yılbaşında Evde Ne Yapılır

Yılbaşına Uygun Filmlerle Güzel Bir Akşam Geçirin

Davet ettiğiniz misafirlerinizle ya da çekirdek ailenizle yılbaşını sakin bir şekilde geçirmek istiyorsanız film izlemeye ne dersiniz? Yılın bu özel dönemine uygun filmler sayesinde keyifli zaman geçirmeniz mümkün. Size en uygun yılbaşı temalı filmi bulmak için ise sizi “Testimizi Çözün, Size Uygun Yılbaşı Filmlerini Sıralayalım” başlıklı testimizi çözmeye davet ediyoruz.

Yılbaşını evde geçirecekler için önerileri sıraladık! Umarız dilediğinizden daha güzel bir yıl yaşar ve hayallerinizi en kısa sürede gerçekleştirirsiniz. Unutulmaz bir yıl dileriz!