Country Dekorasyonda Dingin Beyaz

Country dekorasyonda Dingin Beyaz.

Huzur herkesin ihtiyacı. Eğer siz de bizim gibi düşünüyorsanız hatta huzuru hissetmek için yeni alanlara ihtiyacınız olduğunun farkındaysanız evinizin huzur oranını artırmaya ne dersiniz? Country dekorasyonun bir kategorisi olan Dingin Beyaz, bu ihtiyacınızı karşılayabilecek güçte! Peki, ferahlığın sunduğu yenilik hissini sonuna kadar hissettiren Dingin Beyaz nasıl uygulanır? Detaylara geçmeden önce dilerseniz “Country dekorasyon nedir?” sorusunun cevabını almak ve country tarzı daha yakından tanımak için “Nostalji Sevenlerin Gözdesi: Country Dekorasyon Nedir, Nasıl Uygulanır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Şimdi, evinizdeki sükûnetin kaynağı olacak Dingin Beyaz hakkındaki ayrıntıları vermeye başlayalım.

Dingin Beyaz’da Renk Kullanımı Nasıl Olmalı?

Evet, koleksiyonun adı tercih edebileceğiniz renk seçenekleri hakkında size ipucu veriyor fakat elbette ki Dingin Beyaz’da kullanacağınız renk sadece beyaz değil. Beyazın verdiği huzuru denizin etkisiyle katlayan mavi, beyaza yakışan gri, kahverengi ve bej tonları da bu koleksiyonda kullanabileceğiniz renklerden. Zaten beyaz, pek çok renk seçeneğiyle uyum sağlayabilen bir renk! Eğer gri ya da kahverengi gibi renklere evinizde yer vermek isterseniz bu renkleri yoğun bir şekilde kullanmamaya ve country dekorasyon-Dingin Beyaz’ın etkisini yok etmemeye özen göstermelisiniz.

Dingin Beyaz’da Mobilya Seçimi

Country tarzı ev dekorasyonu yapmaya karar verdiyseniz ve tercihinizi huzurun adreslerinden biri olan Dingin Beyaz’dan yana kullandıysanız mobilya seçiminde beyaz ya da beyaza yakın renklerden yararlanmalısınız. Koltuk takımınızda berjerleri farklı renkte seçmek ve pufu da bu berjerlere uygun renklerde tercih etmek güzel fikir! Alanda bütünlüğü sağlamak için koltuk takımınızı, beyaz ahşap konsollarla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca sehpa seçiminde beyaz renk ve kahverengi ahşabı birleştiren ürünleri tercih ederek evinizin renklenmesi sağlayabilirsiniz.

Dingin Beyaz’da Duvar Dekorasyonu

Adı Dingin Beyaz ama bu koleksiyon, duvarlarda dinginlik yerine hareketi daha çok seviyor! Bu hareketliliği ise hem duvar boyaları hem de duvar kâğıtları veriyor. Country dekorasyon-Dingin Beyaz duvar dekorasyonunda dikkat etmeniz gereken şey ise önceki ipuçlarında da bahsettiğimiz gibi renk kullanımı. Beyaz, bej gibi renklerle duvarlarınızı boyayabilirsiniz, hatta eviniz Amerikan mutfak gibi farklı alanları bir odada barındırıyorsa geçişi; mutfak bölümünü bej, salon kısmını beyaza boyayarak yapabilirsiniz. Daha dikkat çekici bir alternatif istiyorsanız da gri tonlarında, eskitme görünümlü duvar kâğıdını bir duvara uygulayabilirsiniz.

Dingin Beyaz'da duvar dekorasyonu.

Dingin Beyaz’da Tercih Edilebilecek Aydınlatma Ürünleri

Country dekorasyon fikirlerinde rustik izler her zaman güzel fikir. Rustik etki yaratmakta ise hasır ve halat kullanımının önemi büyük. County dekorasyonun alt koleksiyonu olan Dingin Beyaz’da da bu durum aynı. Seçeceğiniz avize, sarkıt, lambader, abajur gibi aydınlatma ürünlerinde halat ve hasır detaylara yer vererek Dingin Beyaz’ın etkisini artırabilirsiniz. Bunun yanı sıra tasarımı kafesi andıran metal avizeler sayesinde de nostaljik etkiler oluşturabilirsiniz.

Dingin Beyaz’da Perde Seçimi

Dingin Beyaz, country dekorasyonda perde seçimi konusunda sizi şaşırtmaya hazır! Çünkü genellikle uzun, çiçek desenli perdeler ile anılan country dekorasyonun Dingin Beyaz koleksiyonunda jaluzilere de yer var! Buna ek olarak üzerinde çiçek desenleri olan tülleri ve evinizin dekorasyonuna uyum sağlayacak renkte fon perdeleri de tercih edebilirsiniz. Perde seçiminde keten gibi ince kumaşlar tercih etmeniz de hoş bir görünüm sağlayabilir.

Dingin Beyaz’da Aksesuar Seçimi

İşte, Dingin Beyaz’ı renkli kılma yöntemi: Country tarzı aksesuarlar! Mobilya seçiminde ve duvar dekorasyonunda genellikle beyaz ya da ona yakın renklerin tercih edildiği bu koleksiyonda alana hareket kazandıran şey country dekorasyon objeleri oluyor. Deniz esintisini evinize getirecek deniz kabuğu formundaki süs eşyaları, deniz temalı tablolar ve çerçeveler, mavi tonlarındaki minder ve kırlentler, dekoratif vazolar, Dingin Beyaz’da kullanabileceğiniz country dekorasyon ürünleri arasında. Bunlara ek olarak evinizde mumlara, ahşap çerçevelere, tablolara, rattan sepetlere ve beyaz çiçeklere de yer verebilirsiniz.

Dingin Beyaz'da aksesuar seçimi nasıl olmalı?

Dingin Beyaz’da Zemin ve Halı Seçimi

Beyaz, bej, açık gri… Dingin Beyaz’a uyum sağlayabilecek renkli, kendinden desenli halı ve kilimlerin yanı sıra tercihinizi deniz temalı, beyaz ve mavinin buluşmasını şık bir şekilde sunan ürünlerden yana da kullanabilirsiniz. Country tarzı halı modelleri ile birlikte zeminde de nasıl bir parke kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Bu seçimi, doğal görünümlü ve açık renkli parkelerden yana kullanabilirsiniz.

Dingin Beyaz'da halı ve zemin seçimi nasıl olmalı?

Saflığı, huzuru ve ferahlığı Dingin Beyaz sayesinde evinizde yaşamak güzel fikir!

Dingin Beyaz’ı uygulayabilmeniz için ihtiyacınız olan her şey Koçtaş’ta!