En İyi Aksiyon Film Önerileri (2024)

En İyi Aksiyon Film Önerileri

Aksiyon filmleri; heyecan dolu sahneleri, nefes kesici aksiyon sekansları ve çoğu zaman unutulmaz karakterleri ile sinemaseverlerin favorisi olmaya devam ediyor. 2024 yılında da sinemalarda ve dijital platformlarda yayımlanan birçok harika aksiyon filmi var. Biz de sizin için aksiyon film önerileri hazırladık. 

Canlı görüntü kalitesiyle seyir zevkinizi artıracak televizyon modellerini ve ev sinema sistemlerini ise Koçtaş’ta bulabilirsiniz. 

TV Ses Sistemleri Banner

2024 yılı içerisinde vizyona girecek olan macera ve heyecan dolu filmlerle dolu bir liste hazırladık. Unutulmaz anlar için bu filmleri kaçırmayın! 

Aksiyon & Komedi Türündeki Film Önerileri

Aksiyon ve Komedi

Komedi soslu aksiyon filmleri izlemeyi seviyorsanız 2024 yılında vizyona girecek olan iki filmi sizin için seçtik. Eğer siz de gülüp eğlenirken aksiyonun tadını çıkarmayı seviyorsanız bu filmler tam size göre. Hem güleceğiniz hem maceranın içerisinde kendinizi bulacağınız aksiyon film önerilerine geçelim. 

Deadpool & Wolverine (Deadpool 3)

Deadpool & Wolverine (Deadpool 3), Marvel hayranlarının uzun zamandır beklediği bir film. Deadpool’un absürt espri anlayışıyla Wolverine’in sert mizacının bir araya geldiği bu filmde, Deadpool karakterini serinin diğer filmlerinde olduğu gibi usta oyuncu Ryan Reynolds canlandırıyor. Diğer yandan Wolverine karakterine hayat veren efsanevi oyuncu Hugh Jackman ise uzun bir aradan sonra bu rolle tekrar karşımıza çıkıyor.

Deadpool’un Marvel Evreni’nin diğer karakterleriyle tanışmasını konu alan film, Wolverine ile Deadpool’un etkileşiminin izleyicilerin ilgisini çekecek ve eğlenceli anlarla dolu bir deneyim sunacağa benziyor. Aksiyon ve mizahı bir arada sunan filmin vizyon tarihi ise 26 Temmuz 2024.

The Fall Guy (Dublör)

Ryan Gosling ve Emily Blunt’un başrollerini paylaştığı The Fall Guy’ın yönetmenlik koltuğunda ise David Leitch oturuyor. Film, eski sevgilisi Jody Moreno’nun yönettiği filmin başrolünün kaybolmasıyla ara verdiği dublörlüğe geri dönen Colt Seavers’ın kayıp yıldızı aramaya koyulan hikâyesini anlatıyor. 

The Fall Guy, aksiyon dolu sahneleriyle izleyicilere nefes kesici bir deneyim sunarken aynı zamanda mizah ögeleriyle de dikkat çekiyor. Ryan Gosling ve Emily Blunt’un performansları, karakterlerin derinliklerine inmenize yardımcı olurken kendine bağlamayı da başarıyor. Mizah ve aksiyon ögeleri barındıran filmi Amazon Prime’dan izleyebilirsiniz. 

Aksiyon & Bilim Kurgu Türündeki Film Önerileri

Aksiyon ve Bilim Kurgu

Aksiyon ve bilim kurgu türlerinin muhteşem birleşimi, izleyicilere hem nefes kesici aksiyon sahneleri hem de hayal gücünü zorlayan bilim kurgu ögeleri sunuyor. Macera dolu bir yolculuğa çıkmak ve insanlığın sınırlarını keşfetmek isterseniz hem aksiyonseverleri hem de bilim kurgu tutkunlarını tatmin etmeyi başaran filmleri izleyebilirsiniz. İşte, 2024 yılının aksiyon bilim kurgu film önerileri:

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two)

Aksiyon film önerileri arayanlara ilaç gibi gelecek Dune, Frank Herbert’in 1965 yılında yazdığı “Dune” romanının beyaz perdeye uyarlanmasıyla ortaya çıkmış bir eser. Eğer serinin ilk filmini izlemediyseniz Dune dünyasına adapte olabilmek için ilk filmi izledikten sonra ikinci filmi izlemenizi öneririz. 

Yönetmenliğini Denis Villeneuve’in yaptığı; Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Stellan Skarsgård ve Dave Bautista gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Dune, kurgu gezegen Arrakis’te geçiyor. Nefes kesici sahneler ve etkileyici oyunculuklar barındıran Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki, 1 Mart 2024 itibariyle vizyona girdi. 

Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga)

Mad Max serisi, distopik bir gelecekte geçiyor ve Max Rockatansky adlı karakterin maceralarını konu alıyor. Furiosa: Bir Mad Max Destanı, esasen Mad Max film serisinin son halkası. Daha önce Mad Max izlemediyseniz seriden bahsedelim.

Mad Max’in ilk filmi 1979 yılında vizyona girmişti. Ardından 1981 yılında Mad Max 2: The Road Warrior filmi yayımlanmıştı. 1985 yılında ise Mad Max Beyond Thunderdome filmi gelmişti. Seri 30 yıl sonra 2015 yılında Mad Max: Fury Road filmiyle devam etti. 

Bu yıl vizyona girecek film ise bu eski serinin son filmi. 6 Oscarlı filmin bu yılki oyuncu kadrosunda Anya-Taylor Joy, Chris Hemsworth, Charlee Fraser, Nathan Jones, Tom Burke ve Lachy Hulme yer alıyor. 24 Mayıs 2024’te vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda George Miller oturuyor. Aksiyon film önerisi arıyorsanız Mad Max’i mutlaka değerlendirmelisiniz.

Aksiyon & Macera Türündeki Film Önerileri

Aksiyon ve Macera

Aksiyon ve macera türündeki filmler, adrenalini yükseltirken farklı dünyalara da yolculuk etme fırsatı sunuyor. Nefes kesici sahneler ve sürpriz dolu hikayelerle unutulmaz hikayeleri izleme deneyimi yaratıyor. İster gizemli bir hazine avı ister dünyayı kurtarma misyonu olsun, aksiyon ve macera filmleri izleyicileri ekrana kilitleyen bir serüven yaratmaya her zaman hazır! Siz de maceraya hazırsanız aksiyon dolu film önerilerimize geçelim. 

Gladyatör 2 (Gladiator 2)

Russell Crowe’un unutulmaz performansıyla hafızalara kazınan Gladyatör filmini daha önce izlemediyseniz mutlaka izlemenizi öneririz. Ridley Scott’ın yönetmenliğini yaptığı ilk filmi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. 

Bu sene vizyona girecek olan Gladyatör 2 ise Paul Mescal, Denzel Washington, Joseph Quinn, Fred Hechinger, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Djimon Hounsou ve Derek Jacobi gibi ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla adından epey söz ettireceğe benziyor. İlk filmde İmparator Marcus Aurelius’un hüküm sürdüğü Roma İmparatorluğu’nun generali olan Maximus’un gladyatör olma hikayesi sunulmuştu. Yine Ridley Scott’ın yönetmenliğini yaptığı ikinci filmde ise General Maximus’un ölümünün ardından yaşananlar beyaz perdeye aktarılıyor. 22 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek efsane filmin devamını kaçırmamanızı öneririz. 

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık ( Kingdom of the Planet of the Apes)

Eski ve yeni seriden oluşan “Maymunlar Cehennemi” film serisi, 1968’de yayımlanan “Maymunlar Gezegeni” filmiyle başlamıştı. Bu yıl vizyona giren “Kingdom of the Planet of the Apes” filmi ise yeni serinin son filmi olma özelliği taşıyor. Daha önce Maymunlar Cehennemi serisini izlemediyseniz Disney+ ve Apple TV üzerinden izleyebilirsiniz. 

Maymunların hüküm sürdüğü bir evreni konu alan Maymunlar Cehennemi serisinde aksiyon ve macerayı iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes) filminin yönetmeni Wes Ball. Oyuncu kadrosunda ise Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon gibi isimler yer alıyor. 10 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek filmde bilim kurgu, macera ve aksiyonun tadını çıkarabilirsiniz. 

2024’ün nefes kesen en iyi aksiyon film önerilerinden bahsettik. Unutulmaz anlar için bu filmleri kaçırmayın. Dinamik görüntüleri canlı ve kusursuz güzellikte izleyebileceğiniz Televizyon modelleri için de Koçtaş’ı ziyaret edebileceğinizi unutmayın.