TEST: Burcuna En Uygun Mutfak Dekorasyonu Hangisi?

TEST: Burcuna En Uygun Mutfak Dekorasyonu Hangisi?

Bu yılın öne çıkan mutfak dekorasyon modasını “2023 Mutfak Dekorasyonu Trendleri” yazımızda paylaşmıştık.  Ama herkesin mutfak dekorasyon tercihleri farklı. Kimimiz mutfağımızda bol bol dolap olsun istiyoruz, kimimiz rahat oturma grupları. Kimimizin mutfağında her iş için farklı bir elektrikli küçük ev aleti var, kimimiz ise bardaklarımızı ve tabaklarımızı sık sık baştan sona yeniliyoruz. 

Tüm bu tercihlerimizde burçlarımızın da etkisi büyük. Yani yeniliksever bir İkizlerseniz, sürekli mutfağınızın yüzünü yenileme ihtiyacı duyarken bir Başaksanız “Az ama öz eşyam olsun ve her birinin bir fonksiyonu olsun.” diye düşünüyor olabilirsiniz. 

Burçlardan hareketle sizin için eğlenceli bir test hazırladık. Bize mutfak dekorasyon tercihlerinizi söyleyeceksiniz, biz burcunuzu tahmin edeceğiz. Böylece testin sonundaki önerilerimiz sayesinde mutfağınızda tam da içinize sinen değişikliklere imza atabilirsiniz.

TEST: Burcuna En Uygun Mutfak Dekorasyonu Hangisi?

Burçlara Göre Mutfak Dekorasyonu Fikirleri

Testimize başlamadan kısa bir astrolojik bilgi verelim. Arkadaşının Ev Hediyesi Zevkini Söyle, Burcunu Tahmin Edelim” yazımızda da bahsettiğimiz gibi astrolojide toplam on iki burç var. Bu on iki burç; üçerli gruplar halinde su, ateş, toprak ve hava elementler altında gruplanıyor.

Koç, Aslan ve Yay’dan oluşan Ateş burçları gösterişli mutfakları tercih ederken Boğa, Başak ve Oğlak’tan oluşan Toprak burçlarıları, sadelik ve fonksiyonellikten hoşlanırlar. Su grubu olan Yengeç, Akrep ve Balık ille de romantizm derken Hava burçları İkizler, Terazi ve Kova değişikliği, hareketi sever.

Her burç için ayrı dekorasyonu önerileri için ise sizi “Burçlara Göre Mutfak Dekorasyonu Fikirleri” yazımıza bekliyoruz. Hazırsanız testimize başlayalım!