Salon Dekorasyon Zevkini Söyle, Burcunu Tahmin Edelim

Salon Dekorasyonu Burçlara Göre

Her evin kendine özgü bir stili ve hatta kokusu olduğunu fark etmişsinizdir. Bu karakteristik özellikler ev sahibi hakkında önemli ipuçları verir. Dolayısıyla kişilik özelliklerini etkileyen şeylerden biri olan burçlar da dekorasyona doğrudan etki eder. En çok dekorasyon unsuru salonda bulunduğu için de büyük ipuçlarını burada görebilirsiniz. Peki, salon dekorasyonunuzun burcunuzun özellikleriyle uyumlu olup olmadığını biliyor musunuz?

Gelin, salon dekorasyonuna göre burcunuzun ne olduğunu tahmin edelim, böylece tarzınızı yansıtmak için yapabileceğiniz dizayn değişikliklerinin ne olduğunu keşfedin. 

Burçlara Göre Salon Dekorasyonu Fikirleri

Önce burç grupları hakkında birkaç bilgi paylaşalım. Doğadaki dört element burçların da gruplarını belirliyor. Bunlar; ateş burçları Koç, Aslan, Yay; toprak burçları Boğa, Başak, Oğlak; hava burçları İkizler, Terazi, Kova ve su burçları Yengeç, Akrep, Balık. Her burç grubunun ortak özellikleri bulunuyor. 

Örneğin toprak elementinin etkisi altındaki Boğa, Başak ve Oğlak; titiz, pratikliği seven, detaycı ve bakımlı. Yani toprak grubu burçları dekorasyonda daha ince eleyip sık dokuyor, doğal renklere eğilim gösteriyor ve pratik mobilyalardan hoşlanıyor. Kendi burç grubunuza özgü dekorasyon önerileri ise testimizin sonunda sizi bekliyor. Hazırsanız başlayalım!