Klasik Dekorasyonda Görkemli Işıltılar

Klasik dekorasyonda Görkemli Işıltılar.

Seçeceğiniz ev dekorasyonu stilinin zamansız olmasını istiyor, ama dikkat çekici unsurların da bu tarzda yer almasını diliyorsanız klasik dekorasyonun Görkemli Işıltılar koleksiyonu tam size göre! Peki, hem dünden hem de bugünden izler taşıyan ve gücünü klasik parçaların göz kamaştıran etkisinden alan Görkemli Işıltılar nasıl uygulanır? Detayları paylaşmadan önce Görkemli Işıltılar’ı daha iyi tanımak için bu koleksiyonun ana dekorasyon stili olan “Klasik dekorasyon nedir?” sorusunun cevabını öğrenmek isterseniz “Zamansız Olmak İsteyenlere: Klasik Dekorasyon Nedir, Nasıl Uygulanır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Görkemli Işıltılar’da Renk Kullanımı

Adı üstünde, Görkemli Işıltılar! Uygulandığı alanda bulunan herkesi etkisi altına alan bu dekorasyon stilinde oldukça nötr renkler kullanılıyor. Krem ve açık gri gibi renkler kullanarak oluşturabileceğiniz klasik dekorasyon-Görkemli Işıltılar’da, dilerseniz tercihinizi kahverengi tonlarından yana da kullanabilirsiniz.

Görkemli Işıltılar’da Mobilya Seçimi

Dekorasyonda klasik tarz dediğimizde ve üzerine bir de “Görkemli Işıltılar” eklediğimizde büyük ihtimal gözünüzün önünde canlanan mobilyalar avangart stili yansıtan, parıl parıl parlayan ürünler. Fakat bu koleksiyonda oldukça zarif ve abartısız mobilyaları tercih etmelisiniz. Çünkü oluşturmak istediğiniz ışıltılı etkiyi asıl oluşturacak şey, kullanacağınız dekorasyon ve aydınlatma ürünleri!

Klasik ev dekorasyonu modellerini incelediğinizde neredeyse her örnekte ahşap kullanıldığını fark etmişsinizdir. Evet; ahşap, klasik dekorasyon için vazgeçilmezlerinden. Kitaplık, sehpa, masa gibi ürünlerinizi ahşap tercih edebilir; hatta bu ahşapların rengi ile koltuk takımınızın ayaklarını aynı renk seçerek küçük ama tamamlayıcı bir seçim yapabilirsiniz!

Görkemli Işıltılar'da mobilya seçimi.

Görkemli Işıltılar’da Duvar Dekorasyonu

Salonunuzu Görkemli Işıltılar doğrultusunda dekore edeceksiniz diyelim. Peki, klasik döşenmiş salonlarda duvar dekorasyonu nasıl olmalı? Zevkleriniz, istekleriniz elbette önemli; zaten kendinize ait olduğunu hissettiğiniz bir ev dekorasyonu yapmanın sırrı bu. Fakat bu aşamada buna ek olarak kullandığınız renk skalası doğrultusunda yol almalısınız. Örneğin nötr renkler kullanıyorsanız şampanya rengi gibi, mobilyada koyu kahverengiyi yoğun olarak tercih ediyorsanız da sütlü kahve gibi tonları duvarlarınızda uygulayabilirsiniz. Eğer alana biraz daha hareket katmak isterseniz duvar boyası ile birlikte duvar kâğıtlarından da yardım alabilirsiniz. Örneğin klasik heykeller ya da resimlere gönderme yapan duvar kâğıtları tam Görkemli Işıltılar’a göre!

Görkemli Işıltılar’da Tercih Edilebilecek Aydınlatma Ürünleri

Aydınlatma ürünleri, evinize hem görkem hem de ışıltı katıyor ve geleneksel malzemeler, modern tasarımlarla buluşuyor. Avize ve sarkıtın yanı sıra aplik kullanımı için de oldukça uygun bir koleksiyon olan Görkemli Işıltılar’da amber cam ürünler, sarı metaller, modern bir etkiye sahip kristal formları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Görkemli Işıltılar’da tercih edilebilecek aydınlatma ürünleri.

Görkemli Işıltılar’da Perde Seçimi

Klasik dekorasyonu evinizde uygulamak istemeniz, geçmişin izlerini bugün ışığında yansıtmanız demek. Bu nedenle Görkemli Işıltılar’da perde seçerken geçmişe vurgu yapacak ürünleri tercih etmelisiniz. Yani kısa yerine uzun tül ve fon perdelere evinizde yer verebilirsiniz. Tercih edeceğiniz perdeler ise ana renkten birkaç ton farklı renkte motifli, tüller ise düz olmalı. Klasik Dekorasyon-Görkemli Işıltılar’da beyaz ve krem rengi tonlarında perdeler seçebilirsiniz.

Görkemli Işıltılar’da Aksesuar Seçimi

Mobilya, duvar dekorasyonu, doğru renk kullanımı… Tüm ayrıntıları ince eleyip sık dokuyarak seçseniz bile Görkemli Işıltılar’ın aksesuarsız eksik kalacağını söyleyebiliriz. Peki, bu koleksiyonda nasıl klasik tarz ev aksesuarları kullanabilirsiniz? Nötr tonlardaki parıltılı dekoratif objeler, Görkemli Işıltılar’ı yansıtmanız için en büyük yardımcılarınız. Altın renkli mumlukların ve bibloların yanı sıra klasik çizgilerdeki çerçevelerden de yararlanabilirsiniz. Ayrıca duvarlarınızda klasik tablolara yer vermek de güzel fikir. Seçtiğiniz ahşap detaylı mobilyalarla bütünlük sağlamak için yine ahşap çerçeveli aynalar kullanabilirsiniz. Eski basım kitaplarınız da bu koleksiyon sayesinde evinize şıklık katabilir. Gönül rahatlığıyla klasik salon dekorasyonunuzun bir parçası olan kitaplığınızda eski kitaplarınıza yer verebilirsiniz.

Görkemli Işıltılar'da aksesuar seçimi.

Görkemli Işıltılar’da Zemin ve Halı Seçimi

Sıra geldi Görkemli Işıltılar’da nasıl bir zemin ve halı tercih edeceğinize… Kullanacağınız parkelerde meşe rengini tercih ederek ahşap bütünlüğünü sağlayabilirsiniz. Klasik dekorasyonda halı seçiminde ise perdelerde olduğu gibi evi ferah gösterecek krem rengi veya bej tonlarını seçebilirsiniz.

Dünün, bugün ile ışıltılı buluşmasını evinize taşımak güzel fikir!

Görkemli Işıltılar’ı uygulayabilmeniz için ihtiyacınız olan her şey Koçtaş’ta!