TEST: Hayalindeki Bahçeyi Anlat, Burcunu Tahmin Edelim

Burcunu Tahmin Edelim

Bu güzel havalarda bahçede vakit geçirmek çok keyifli.  Bu keyfi kimimiz rengarenk çiçeklerle katmerlendiriyoruz, kimimiz  mumlar, rüzgar çanları ya da bir bahçe şöminesiyle.  Bahçe dekorasyon tercihlerimizde burcumuzun da etkisi olduğunu düşündünüz mü? 

Kişilik özelliklerinizde etkisi olan yıldızlar, nasıl bir bahçede huzur bulacağımız üzerinde de söz sahibi. Hadi siz bize hayalinizdeki bahçeyi anlatın, biz burcunuzu tahmin edelim. Bu sayede bahçenizde yapacağınız değişikliklerle, size daha çok hitap eden, huzur bulduğunuz bir bahçeye kavuşabilirsiniz. 

Burçlara Göre Bahçe Dekorasyonu Fikirleri

Hayalindeki Yatak Odası Dekorasyonunu Anlat, Burcunu Söyleyelim yazımızdan da biliyorsunuz; astrolojideki toplam on iki burç üçerli gruplar halinde su, ateş, toprak ve hava elementleri ile ifade ediliyor. Cesaretleri ile öne çıkan Ateş burçları Koç, Aslan, Yay dekorasyonda da iddialı tarzlarını sürdürüyorlar. Toprak burçları Boğa, Başak ve Oğlak’lar  titizliklerini ve detaycılıklarını dekorasyon tercihlerine yansıtırken, yenilik sever olarak bilinen Hava burçları İkizler, Terazi, Kova farklı ve özgün tarzlara yöneliyorlar. Su burçları Yengeç, Akrep, Balık ise romantik yanlarını yansıtacak tarzları tercih ediyorlar.

Testi tamamladığınızda, kendi burç grubunuzla ilgili daha detaylı öneriler de okuma fırsatı bulacaksınız. Hadi şimdi testimize başlayalım!