Şık ve Tasarruflu Aydınlatmanın Pratik Yolu: Philips Wiz LED Ampul

Philips Wiz Led Ampul

Aydınlatma, yaşam alanlarımızda ya da iş yerlerimizde en temel ihtiyaçlarımızdan biri. Fakat günümüzde bu ihtiyacı tasarruflu bir şekilde sağlamak kadar pratikliği ön planda tutmak da önemli. İşte; tam da bu noktada tasarruflu, pratik ve odanızın dekorasyonuna katkı sağlayabilecek bir ürünü sizinle tanıştırmak isteriz: Philips Wiz LED Ampul!

Gelin, evinizi aydınlatmanın yeni nesil alternatifi olan bu akıllı LED ampul hakkında daha ayrıntılı bilgi verelim! Şimdi, Philips Wiz akıllı ampulün özelliklerini keşfetme zamanı!

Philips Akıllı Ampul

Farklı Parlaklık Ayarları

Siz de bazen loş bir ortamda zaman geçirmek mi istiyorsunuz ya da bazı günler ampulünüzün aydınlatma gücünün daha fazla olmasını mı diliyorsunuz? Biliyoruz; ikisini bir ürünle elde etmenin zor olacağını düşünüyorsunuz. O zaman güzel haberi verelim: Söz konusu Philips Wiz LED ampul ise bu hiç de zor değil! 2.700 K ila 6.500 K arasında farklı aydınlatma seviyeleri sunabilen bu akıllı ampul sayesinde dilediğinizde gün ışığı parlaklığına, dilediğinizde de dinlendirici loş bir akşam atmosferine kavuşabilirsiniz.

Eğer farklı bir ambiyans yaratmak için sabırsızlananlardansanız Philips Wiz LED ampul modellerini incelemenizi öneririz. 

Farklı Renkte Işık Alternatifleri

Her rengin psikolojimiz üzerinde farklı bir etkisi var. Örneğin beyaz ışık uyarıcı bir etkiye sahipken sarı ışık dinlendirici etkisiyle biliniyor. Peki, ev aydınlatmasında tercih ettiğiniz rengi ihtiyaçlarınız doğrultusunda değiştirmeye ne dersiniz? Beyaz, sarı, hatta kırmızı ve mavi… İhtiyaçlarınıza ve ev dekorasyonunuza uygun renk ayarlamalarına imkân veren Philips akıllı ampul ile artık aydınlatmanızın da bir dili olacak!

Philips Wiz Ampul

Farklı Uzaktan Kontrol Seçenekleri

Artık aydınlatmanızı açmak için yerinizden kalkmanıza gerek yok! Mobil uygulamadan, ampul kumandasından ya da Siri, Alexa, Google Asistan gibi sesli hizmetlerden yararlanarak aydınlatmanızı açıp kapatabilirsiniz. Üstelik yapacaklarınız bununla da sınırlı değil! Dilerseniz farklı aydınlatma seviyesi ayarları arasında seçim yapabilir ya da ışığın rengini değiştirebilirsiniz.

Eğer mobil uygulama üzerinden kontrol sağlıyorsanız evde olmanıza bile gerek yok. Bulut sistemi sayesinde akıllı telefon ya da tabletle de hızlı bir şekilde aydınlatma ürününüzü kontrol edebilirsiniz. Mesela akşam geç saatte eve gideceksiniz ve haliyle kedinizin karanlıkta kalmasını istemiyorsunuz diyelim. Wi-Fi bağlantısı ve bulut sistemi sayesinde evde olmadan da ışıkları açmanız mümkün! Hatta dilerseniz bu gibi ayarlamaları mobil uygulama sayesinde daha önceden de yapabilir, ışıkların ne zaman açılıp ne zaman kapanacağını belirleyebilirsiniz.

Philips Akıllı Led Ampul

Uzun Ömürlü Kullanım

LED ampuller tasarruf yapmaya katkı sağlamalarının yanı sıra uzun ömürleriyle de kendilerinden sıkça söz ettiriyorlar. LED ampullerin bu özelliği Philips akıllı ampul modellerinde de mevcut. Öyle ki bu sıra dışı ampulün 25.000 saat kullanım süresi var. Bu da demek oluyor ki Philips Wiz aydınlatmayı hiç kapatmadan yaklaşık 2 yıl 8 ay boyunca kullanmanız mümkün!

Philips Wiz LED Ampul’ün Diğer Özellikleri Nelerdir?

Philips Wiz Ampul, pek çok yenilikçi özelliğe sahip olan ve yaşam alanlarınıza farklılık katabilecek bir akıllı LED ampul. Hub ya da köprü cihaza ihtiyaç duyulmadan kolayca takılıp çalıştırılabilen bu ampul, klasik akkor ampullerden de bildiğimiz E27 duy tipine sahip. Kullanıp kontrol edebilmek için ise daha önce de belirttiğimiz gibi, Wi-Fi bağlantısının bulunması ve mobil cihazınıza “Wiz” mobil uygulamasını indirmeniz yeterli. Ardından akıllı ampul ile evinize farklı bir atmosfer katmak için hazırsınız demektir!

Tasarruf Şart: En İyi Tasarruflu Ampul Hangisi? adlı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Onunla tanışmak için daha fazla beklemeyin! Kolay kullanım ve şıklığa katkı sağlayan özellikleri ile Philips Wiz LED Ampul modelleri dâhil, tüm Philips ampuller Koçtaş’ta sizi bekliyor.