En Huzur Verici Oda: Bebek Odası Süsleme Fikirleri

Bebek Odası Süsleme Fikirleri

Belki ebeveyn olmanıza sayılı günler kaldı, belki de çiçeği burnunda bir anne ya da babasınız. Bir bebeğiniz olacağını öğrendiğiniz günden beri yepyeni bir hayatın sizi beklediğinin farkındasınızdır. Bu renkli ve huzurlu hayatın en somut ve güzel yansımalarından biri de bebek odası. Siz de bizim gibi düşünüyorsanız bebek odası süsleme önerilerini hayata geçirmenin zamanı gelmiş demektir!

Bu arada bebek odası dekorasyonu konusunda da fikre ve ilhama ihtiyacınız varsa “Hoş Geldin Bebek! Bebek Odası Nasıl Dekore Edilir?” yazımızı okumanızı öneririz.

Haydi, bebek odası süsleme malzemelerine ve fikirlerine birlikte göz atalım.

Duvar Kâğıtları

Evin genelinde olduğu gibi bebek odalarında da en çok tercih edilen dekorasyon ürünlerinden biri duvar kâğıtları. Çocuk odası duvar kâğıtları denildiğinde aklınıza canlı renklerin ve yoğun desenlerin var olduğu seçenekler gelebilir, ama oda dekorasyonunda soft renkleri tercih etmek istiyorsanız da bu isteğinize cevap verecek ürünler bulabileceğinizden hiç şüpheniz olmasın!

Duvar Stickerları

Eğer seçiminizi duvar kâğıtlarından yana kullanmak istemiyorsanız odayı renklendirmek için çocuk odası stickerlarını tercih edebilirsiniz. Hayvan figürlerinden çizgi film karakterlerine, buluttan yıldıza kadar pek çok tasarımın stickerını bulmanız mümkün.

Bebek Odası Süsleri

Duvar Panoları

Elbette beğendiğiniz bir duvar panosunu alıp oda dekorasyonuna renk katabilirsiniz. Fakat bizim size önerimiz, el yapımı bebek odası süslemeleri ile bu alanı daha özel bir hale getirmek! Hiç merak etmeyin; üzerine dilediğiniz deseni, hatta belki de bebeğinizin ismini işleyebileceğiniz el yapımı duvar panosu oluşturmak çok kolay!

İhtiyacınız olanlar sadece bir hobi el motoru, vernik, ahşap levha, şablon, deseni levhaya geçirebilmek için transfer kâğıdı ve kalem! Cilalama işleminden ve deseni levhaya çizdikten sonra hobi aletiyle levhada oyma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bebek odası kendin yap fikirlerden biri olan duvar panosunun yapımı hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız “Dremel ile 5 Harika Kendin Yap Fikri” yazımızı okuyabilirsiniz.

Kırlentler

Kırlentler keyifli ve renkli bir alan oluşturma konusunda bebek odasında da size yardımcı olmaya hazır. Dilerseniz bebek odasına uygun tasarımlara sahip kırlentleri satın alabilir, dilerseniz de hayal gücünüzü kullanarak ve kumaş boyalarından yardım alarak eğlenceli kendin yap kırlentler oluşturabilirsiniz.

Çocuk Odası Dekorasyon Malzemeleri

Saklama Kutuları

Bebek odalarında depolama alanına her zaman ihtiyaç var! Bu depolama alanı ihtiyacını şık ve uygun fiyatlı bir şekilde karşılayabilmeniz için de saklama kutularından yararlanabilirsiniz. Bebek odası için belirlediğiniz temaya uygun tasarımlarda bir saklama kutusunu bulabileceğinizden hiç kuşkunuz olmasın.

Dekoratif Objeler

Biblolar, çerçeveler ve tabii ki oyuncaklar! Seçeceğiniz bebek odası dekorasyon objeleri, alanda oluşturmak istediğiniz atmosferi yaratmanız konusunda size yardımcı olacak. Bu arada kendin yap bebek odası aksesuarları ile de bu alanı keyifli bir hale getirebileceğinizi unutmamalısınız. Bu konuda size yardımcı olmak isteriz.

“Bebek odası için dikkat çekici bir dekoratif obje, saklama kutusu ve kırlent nasıl yapılır?” sorusunun cevabı videomuzda!

Makrome Örgüden Yapılan Objeler

Son yıllarda salonlar, antreler başta olmak üzere makrome örgülerden oluşturulan objelere pek çok alanda yer veriliyor. Peki, sade bir oda dekorasyonu yapmak istiyorsanız makrome örgülerin sade ama oldukça şık etkisinden çocuğunuzun odasında da yararlanmaya ne dersiniz?

Örneğin makrome örgüden güzel bir ayna yaparak alanın dekorasyonuna şık bir dokunuş yapmanız mümkün. Bu sade bebek odası duvar süslemesini hayata geçirebilmeniz için ihtiyacınız olan tüm detaylar videomuzda sizi bekliyor!

Ona Özel Bir Alan Yaratın: Çocuk Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır? adlı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Bebek odası mobilyaları, dekorasyon objeleri ya da kendin yap fikirlerini uygulayabilmeniz için ihtiyacınız olan ürünler… Bebek odası dekorasyonu için kolları sıvamadan önce Koçtaş’a göz atmayı unutmayın.