Hayalindeki Yatak Odası Dekorasyonunu Anlat, Burcunu Söyleyelim

Burçlara Göre Yatak Odası

Yatak odaları en özel alanlarımız. Günlük hayatın yorgunluğunu orada atar, rahatlar, tazelenip yeni güne uyanırız. Bu nedenle bize en iyi hissettiren şekilde döşer; rengini, tarzını, aksesuarlarını ona göre seçeriz. Hatta kişilik özelliklerimizi etkileyen burçların da dekorasyon tercihlerimizde etkisi var. Peki acaba siz yatak odanızı burcunuzun özellikleriyle uyumlu mu dekore ettiniz?

Bu sorunun cevabı için bize hayalinizdeki yatak odasını anlatın, burcunuzu tahmin edelim. Bu sayede önerilerimizle mevcut yatak odanızda burcunuzu yansıtacak değişikliklere de imza atabilirsiniz.

Burçlara Göre Yatak Odası Dekorasyonu Fikirleri

Salon Dekorasyon Zevkini Söyle, Burcunu Tahmin Edelim” yazımızda da bahsetmiştik. Burçlar; su, ateş, toprak ve hava olmak üzere dört ana grupta toplanıyor. Ateş burçları olan Koç, Aslan, Yay; tutkulu, yaratıcı ve cesur yapılarıyla dekorasyonda da iddalı tarzlara yönelirken titizlikleri ve detaycılıklarıyla bilinen toprak burçları Boğa, Başak ve Oğlak’lar  dekorasyonda pratikliği tercih ediyor.  Maceracı ve yenilik sever hava burçları İkizler, Terazi, Kova farklı ve özgün tarzları severken duygusallıklarıyla tanınan su burçları Yengeç, Akrep, Balık ise daha dingin yatak odalarını seçiyor.

Testi tamamladığınızda kendi burç grubunuzla ilgili daha detaylı öneriler sizi bekliyor. Hazırsanız testimize başlıyoruz!