TEST: Arkadaşının Ev Hediyesi Zevkini Söyle Burcunu Tahmin Edelim

Burcunu Tahmin Edelim

Hediye vermek, hediye almak kadar keyifli. Ama elbette hediye vermenin de incelikleri var. Öncelikle hediye vereceğiniz kişinin zevkini, kişilik özelliklerini, neleri sevip neleri sevmediğini, ilgi alanlarını çok iyi bilmelisiniz. 

Zevk, ilgi alanları, kişilik özellikleri deyince de aklımıza, tüm bunlar üzerinde etkisi olan burçlar geliyor. Yani arkadaşınıza alacağınız ev hediyesini seçerken onu tam kalbinden vuran bir hediye için burcunu dikkate almanız çok iyi bir fikir!

İnanmıyor musunuz?  O zaman gelin bir oyun oynayalım, siz arkadaşınızın ev hediyesi zevkini söyleyin, biz hangi burcunu tahmin edelim. 

Burçlara Göre Ev Hediyesi Fikirleri

Hayalindeki Bahçeyi Anlat, Burcunu Tahmin Edelim” yazımızda da anlatmıştık; astrolojide toplam on iki burç var ve bunlar üçer üçer su, ateş, toprak ve hava grupları altında toplanıyor.

Ateş burçları olan Koç, Aslan, Yay, hediyenin cesur ve göz önünde olmayı seven yanlarına hitap etmesini önemser.  Boğa, Başak ve Oğlak’tan oluşan Toprak burçlarılarını sade ama fonksiyonel hediyelerle, Yengeç, Akrep, Balık’tan oluşan Su burçlarını ise kendileri gibi romantik hediyelerle  mutlu edebilirsiniz. Farklı ve özgün hediyeler ise tam yenilik sever Hava burçları İkizler, Terazi, Kova’ya göre. 

Bu eğlenceli testin sonunda burç grubuna özel tavsiyelerimiz de olacak. Daha kapsamlı şekilde burca özel ev hediyesi önerileri için ise sizi “Burçlara Göre Ev Hediyesi Fikirleri” yazımıza bekliyoruz.  Hadi şimdi testimize başlayalım!