Sevgililer Günü’nde Kadın Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Kadınlar İçin Sevgililer Günü Hediyesi

Sevginizi paylaşma vakti geldi. 14 Şubat Sevgililer Günü, aşkınızı tazelemek veya belki de sevginizi ilk defa dile getirmek için eşsiz bir zaman. Bugünü unutulmaz kılmak için şimdiden hazırlıklarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. 

Öncelikle o günü başbaşa geçirebileceğiniz şekilde planlayın. Daha önce gitmediğiniz özel bir yere gidebilir, ilk defa karşılaştığınız yerde buluşabilir ya da sevginizin sıcaklığını hissedeceğiniz evinizde bu özel günü kutlayabilirsiniz. Önemli olan o anı sadece sevdiğiniz kişi ile olacak şekilde ayarlamak. 

Sevgilinizin kendisini özel hissedeceği bir atmosfer oluşturdunuz. Şimdi, sıra ¨Sevgililer Günü hediyesi kadın için neler olabilir?¨ sorusunun cevabını bulmakta. İster ¨Eşe Sevgililer Günü hediyesi¨ ister ¨sevgiliye Sevgililer Günü hediyesi¨ arıyor olun, hepsi için önemli olan tek şey aşkınızı gösterebileceğiniz bir seçim yapmak. Gelin, en güzel Sevgililer Günü hediyesi önerilerimize göz atın ve sevgilinizi mutlu edin. 

Olmazsa Olmazlardan: Ayna

Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi

Ayna, kullanım alanının genişliği nedeniyle herkesin ihtiyaç duyduğu bir eşya. Hatta sadece bir ihtiyaç değil, evde kendi stilimizi yansıtmanın bir yolu. Sevgilinizin zevkini ve kullanım alışkanlıklarını düşünerek ona özel bir ayna modeli seçebilirsiniz. Örneğin cilt bakımına özen gösteriyorsa kozmetik organizeri olan bir ayna ya da makyaj masası aynası alabilirsiniz. Spiritüel ya da mitolojik konular ilgisini çekiyorsa nazarı hatırlatan göz şeklinde ya da güneş formunda bir duvar aynası alabilirsiniz. Sevgilinizin zevkine uygun ayna çeşitleri ve modellerine Koçtaş’tan ulaşabilirsiniz.

Unutulmaz Anlar İçin: Deneyim

Kadına Özel Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgilinizin baktığı zaman sizi hatırlayacağı bir hediye alma fikri tabii ki çok güzel. Ancak bir de yaşam akıp giderken geriye kalanın anılar olduğu gerçeği var. Gelin, en iyi Sevgililer Günü hediyesi bu sene birlikte yaşayacağınız bir deneyim olsun.

Sevgilinizi mutlu edecek bir deneyim türü için geçmişten ipucu alabilirsiniz. Mesela birlikte gittiğiniz tatillerde en çok keyif aldığınız anları düşünün. Sevgiliniz rüzgar sörfü yaparken mi, yoksa bir dansı seyrederken mi mutlu oldu? Belki de harika bir kamp fotoğrafı onu heyecanlandırdı. Bu ipuçlarından yola çıktığınızda şaşırtıcı Sevgililer Günü hediyesi bulmak düşündüğünüzden kolay olacak. 

Sevgililer Günü kutlaması sırasında bu deneyim hediyesini verebilirsiniz. Bir diğer seçenek ise yemeğe çıkar gibi dışarı çıkıp deneyim yaşayacağınız yere gitmek. Böylece sevgilinize unutulmaz bir an yaşatabilirsiniz.

Kim Hayır Diyebilir ki: Cilt Bakım Ürünleri

Kadınlara Özel Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Kadınlara Sevgililer Günü hediyesi seçenekleri neredeyse sınırsız. Ancak bazı hediyeler diğerlerinden biraz daha ön plana çıkıyor. Cilt bakım ürünleri de bunlardan birisi. Hem herkesin kullanabileceği bir kozmetik çeşidi var hem de özenle yapılmış bir seçimin mutlu etmeme ihtimali yok.

Cilt bakım ürünü alırken öncelikle dikkat etmeniz gereken şey günlük kullanıma yönelik yüz kremi gibi türleri tercih etmemek. Unutmayın, herkesin cilt tipi farklı. Kadına Sevgililer Günü hediyesi olarak kozmetik ürünleri alırken konfor verici ürünleri tercih edin. Örneğin küvet tuzu, ayak peelingi gibi banyoya özel kozmetik malzemeler alabilir ya da el ve vücut kremi gibi ürünleri içeren bir set alabilirsiniz. Cilt bakımı ile ilgili bir diğer özel hediye seçeneği ise spa ve masaj gibi rahatlatıcı deneyimler hediye etmek.

Huzuru Hediye Edin: Rahatlatıcı Hediyeler

Kadın Sevgiliye Hediye Önerileri

¨Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim?¨ sorusuna verilebilecek en tatmin edici cevaplardan birinde sıra. Yapacağınız eşsiz seçim ile sevdiğiniz kişiyi bir anlığına mutlu etmenin ötesine geçebilirsiniz. Gelin, en özel Sevgililer Günü hediyesi için tüm adımlara birlikte bakalım.

Önce şık bir kutu seçin ve ardından Sevgililer Günü hediyesi hazırlamaya geçin. Bu kutunun içine yerleştireceğiniz hediyeler hem sevgilinizi anlatsın hem de ona huzur verici şeyler olsun. Örneğin en sevdiği film ya da kitap ile ilgili bir obje alın, yanına tütsü, aromaterapi yağı veya mum gibi rahatlatıcı eşyalar koyun. Bunları tamamlamak için tütsülük, buhurdanlık gibi bir obje seçin. Sevgilinize hediye edebileceğiniz mum ve mumluk modelleri için Koçtaş’ı ziyaret edebilirsiniz. 

Rahatlatıcı bir atmosferi tamamlamak için bir müzik uygulaması üyeliği kartını da yanına ekleyin. Elbette bu yalnızca bir örnek. Sevgilinize huzur verebilecek şeyleri en iyi siz bilirsiniz.

İnceliği Hediye Edin: Kendin Yap Hediyeler

Kendin Yap Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgilinize aşkınızı göstermenin en incelikli yollarından birisi de emek vererek ona hediye hazırlamak. Evde yapılacak Sevgililer Günü hediyesi için çok sayıda malzemeye ya da bir özel yeteneğe ihtiyacınız yok. Önemli olan sevgilinizi mutlu edecek bir fikirle yola çıkmak. 

¨Peki, Sevgililer Günü hediyesi ne yapabilirim?¨ dediğinizi tahmin ediyoruz. Öyleyse birkaç kolay DIY örneği verelim: Seyahat etmeyi seven sevgilinize şehir haritalarını kesip büyük bir kalp şeklini oluşturduktan sonra bunu çerçeveletebilirsiniz. Birkaç farklı renk ve dokudaki kağıdı kalp şeklinde kesebilirsiniz. İç kısmına beyaz ve daha küçük bir kalp kesip yapışıtırabilir, üzerine ise kalbi dolduracak şekilde sevginizi anlatabilir ya da şiir yazabilirsiniz. Diğer yaratıcı DIY hediye önerileri için de ¨Kendin Yap Sevgililer Günü Hediyeleri¨ başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Teknoloji Tutkunlarına: Kullanışlı Hediyeler

Sevgililer Günü Teknolojik Hediyeler

Kullandıkça sizi hatırlatan eşyaların belki de en kullanışlılarından birisi artık vazgeçilmezimiz olan teknolojik cihazlar. Sevgilinizin günü keyifle geçirmesini sağlayacak bir hoparlör, en sevdiği müziği rahatlıkla dinleyebileceği kulaklık ya da antrenmanını takip edebileceği bir akıllı saat alabilirsiniz.

Teknolojik hediyeler, diğer kategorilere göre çok daha fazla seçenek sunuyor. Bunlar arasında seçim yapabilmek için sevgilinizin ihtiyaçlarını, belki konuşurken size tüyo verebilecek isteklerini ve zevklerini gözden geçirebilirsiniz. Örneğin sevgiliniz müzik tutkunuysa ve vintage eşyalardan hoşlanıyorsa ona retro bir hoparlör alabilirsiniz. Açık havada spor yapmaktan hoşlanıyorsa taşınabilir hoparlör ya da su geçirmez kulaklık hediye edebilirsiniz. 

Zamana Meydan Okuyanlar: Vazgeçilmez Hediyeler

Sevgililer Günü Klasik Hediyeler

Kabul ediyoruz ki ¨Sevgililer Günü hediyesi kadın için ne alınır?¨ sorusunun cevabını bulmak her zaman çok da kolay olmayabiliyor. Kimi zaman sevdiğimiz kişinin istediği her şeyi zaten aldığını düşünüyor ve çıkmaza giriyoruz. Böyle durumlarda ise her zaman beğenilebilecek bazı seçenekler akla geliyor. Gelin, bunlara bakalım ve son gün hediye alma telaşına düşmeyin.

Şubat ayında havalar soğuk olduğu için bere, eldiven ve atkı seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bunlar mutlaka kullanılacak ve her zevke özel bir çeşidini bulabileceğiniz hediyelerden. Önemli olan sevgilinizin stiline hitap eden bir giyim türüne karar vermeniz. Örneğin hediye edeceğiniz eldiven deri mi, yoksa yün mü; incili mi, yoksa metal aksesuarlı mı olmalı?

Değişmeyen Sevgililer Günü hediyesi fikirlerinden diğerleri ise inci kolye, yüzük, kol saati gibi aksesuarlar. Ancak aksesuarları giyim ile sınırlamanıza gerek yok. Dekorasyona önem veren sevgiliniz için tablo, düş kapanı gibi hediyeler de seçebilirsiniz. 

Anne Adaylarına: Keyifli Hediyeler

Hamilelere Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü hediyesi hamile olan eşinizi mutlu etmenin yollarından birisi. Elbette hamile eşlere Sevgililer Günü hediyesi olarak buraya kadar listelediğimiz tüm seçenekler geçerli. Ancak bu heyecanlı bekleyişi keyifli hale getirecek hediyeler almayı da tercih edebilirsiniz.

Eşinizin hamilelik ve sonrasında anılarını not düşebileceği bir hamilelik günlüğü alabilirsiniz. Tam da bol su içtiği bu dönemi kolaylaştırmak için su matarası tercih edebilirsiniz. Eşinizi rahatlatmak için ayak banyosu alabilirsiniz. Sevgililer Günü hediyesi fikirleri ile size yardımcı olmaya çalıştık. Bu seçimi daha keyifli ve kolay bir hale getirmek için de ¨Test: Sevgilin İçin En Uygun Hediyeyi Söylüyoruz¨ başlıklı testimizi çözebilirsiniz. Bir diğer seçenek de ¨Sevgililer Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?¨ başlıklı yazımızı okumak.