14 Şubat Hediye Önerileri: Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı ve tüm sevgilileri tatlı bir telaş sardı! Eğer siz de Sevgililer Günü için güzel hediyeler arasından seçim yapmak istiyorsanız ama ne hediye alacağınızı bilemiyorsanız ve bunun yanı sıra sevgiliye sıra dışı hediye fikirlerini değerlendirmeyi düşünüyorsanız bu yazı tam size göre olabilir! Çünkü bu yazımızda sevgiliye farklı hediyeler ve sevgililer gününe özel hediyeler neler olabilir, bunu aktaracağız. Haydi şimdi, kişiye özel ve yaratıcı olmaları ile dikkat çeken Sevgililer Günü için hediye alternatiflerini sıralamaya başlayalım.

Sevgililer Günü İçin Orijinal Hediyelerden Biri: İllüstrasyon Tablolar

İlginç 14 Şubat Hediyeleri

Pek çok insan için özel bir fotoğraf ile tamamlanmış çerçeveler, Sevgililer Günü anlamlı hediye fikirleri arasında yer alıyor. Peki, buradan yola çıkarak sevgilinize sevdiğiniz bir fotoğrafı farklı bir formatta hediye etmeyi düşünmez misiniz? Son dönemlerin oldukça gözde özel tasarımlarından olan illüstrasyon çizimler, verebileceğiniz çok yaratıcı Sevgililer Günü hediyeleri seçenekleri arasında.

Bu özel tasarım çizimleri oluşturması için bir tasarımcı ile anlaşabilirsiniz. İnternet üzerinden pek çok bağımsız tasarımcıya ulaşabilir ve isteğinizi dile getirip fiyat alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Photoshop gibi uygulamalar ya da bazı mobil uygulamalar sayesinde de var olan bir fotoğrafı illüstrasyona çevirmek mümkün. İnternet üzerinden yapacağınız kısa bir araştırma sonrasında kollarınızı sıvayabilir, 14 Şubat için ilginç ve anlamlı hediyelerden birini sevgilinize verebilirsiniz.

Görseli oluşturduktan sonra sırada onu bastırmak var ve çerçeveletmek var. Sevgililer Günü’ne özel ilginç fikirlerden biri olan bu hediyeye uygun çerçeve modelleri Koçtaş’ta sizi bekliyor. “Çerçevesi de hediyem kadar özel olsun.” diyenlerdenseniz de “Evi Emeğinizle Süsleyin: Kendin Yap Çerçeve Fikirleri” yazımızı okumanızı öneririz.

Anlamlı Sevgililer Günü Hediyeleri Sunmak İsteyenlere: Ahşaba Fotoğraf Baskı

Anlamlı Sevgililer Günü Hediyeleri

Görsel Kaynak

Unutmak istemediğiniz bir anın olduğu fotoğrafın en güzel hediye fikirlerinden biri olduğunu düşünüyorsanız, emeğinizi de dâhil ederek Sevgililer Günü’nde ilginç ve güzel hediyeler arasında seçim yapmak istiyorsanız size önerimiz ahşap üzerine fotoğraf baskı! Sevgililer Günü değişik hediye fikirlerini hayata geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan olan bu uygulama sayesinde fotoğraf, ahşap ile bütün bir şekilde oldukça şık duruyor. Gelin, ahşaba fotoğraf baskı nasıl yapılır, keşfedelim:

Ahşap Üzerine Fotoğraf Baskı İçin Gerekli Malzemeler

  • Ahşap plaka
  • Fotokopi yöntemi ile çıktısını aldığınız bir fotoğraf
  • Ahşap tutkalı
  • Fırça
  • Eski ve temiz bir bez
  • Ağırlık (taş, kitap vb.)

Ahşap Üzerine Fotoğraf Nasıl Basılır?

  1. Çıktısını aldığınız kağıtta fotoğrafın olduğu yüzeye ahşap tutkalını temiz bir fırça yardımı ile uygulayın.
  2. Fotoğrafı, görsel kısmı ahşap plakaya bakacak şekilde plakanın üzerine yapıştırın. Bu aşamada fotoğrafı plakaya ortaladığınıza ve düz bir şekilde zemine yapıştırdığınıza emin olmalısınız.
  3. Kuru ve temiz bir bezle kağıdı ahşap plakaya iyice bastırın. Fakat bu işlem sırasında kağıdın yerinden oynamaması gerektiğini unutmamalısınız. Aksi takdirde fotoğraf, ahşap plaka üzerine net bir şekilde geçmeyebilir.
  4. Ahşabın üzerine, ahşabı tamamen kapatacak ağır bir kitap ya da düz bir taş yerleştirin. Bu ağırlık en az 12 saat beklemeli. Bu sayede fotoğraf, ahşap plaka üzerine güzel bir şekilde geçecektir.
  5. Bekleme süresi dolduktan sonra nemli ve temiz bir bez yardımı ile kağıdı ahşap plaka üzerinden nazikçe çıkarın. Ahşap plakada kağıt kalmayıncaya kadar silme işlemini devam ettirin. Bezin çok nemli olmamasına ve plakanın üzerine çok baskı uygulamamaya dikkat etmek ise bu aşamadaki püf nokta!

Özel günlerde verebileceğiniz yaratıcı sevgili hediyelerinden birini hazırlamak işte bu kadar kolay! Orijinal Sevgililer Günü hediyeleri için ihtiyacınız olan kendin yap malzemelerini ise Koçtaş’ta bulabilirsiniz.

Kendin yap

Sevgiliye Değişik Hediyeler Vermek İsteyenlere: Zodyak Haritası Takılar

Yaratıcı Hediyeler

Görsel Kaynak

Sevgiliye alınabilecek değişik hediyeler neler olabilir, düşünüyor ama bir sonuca varamıyorsanız belki de trendlerin izinden gitmeyi düşünebilirsiniz. Biliyorsunuz ki son dönemlerde burçlar ile ilgili objeler oldukça popüler. Siz de sevgiliye klasik olmayan hediyeler almak için bu trendden yararlanabilir ve sevgilinize burç Zodyak haritasının yer aldığı bir kolye ya da küpe hediye edebilirsiniz. Ayrıca bunun yanı sıra burçların sembollerinin olduğu dekoratif masa lambası, Türk kahvesi fincanı gibi objeleri de bulmanız mümkün; bizden söylemesi.

Ayrıca burçların izinden gitmeye karar verdiyseniz ve sunduğumuz öneriler dışındaki hediye seçeneklerini de değerlendirmek isterseniz “Merhaba Sevgililer Günü! Burçlara Göre Hediye Alma Rehberi” başlıklı yazımız hediye arayışınız konusunda size yardımcı olabilir.

Sevgililer Günü’ne Özel Hediyelerden: Anı Defteri

14 Şubat Hediye Fikirleri

Hediye almak yerine 14 Şubat Sevgililer Günü yaratıcı hediyeler için kollarınızı sıvamaktan çekinmiyorsanız ve “Sevgililer Günü hediyesi romantik olmalı!” diye içinizden geçiriyorsanız tam size göre bir hediye önerimiz var! 14 Şubat Sevgililer Günü ilginç hediyeler arasında yer verebileceğimiz bu hediye sayesinde adeta bir kitap oluşturacaksınız. Evet, düşündüğünüz şeyi kastediyoruz: Birlikte yaşadığınız anıları -mümkünse kronolojik bir sırayla- bir deftere yazın ve varsa o anılarla ilgili fotoğrafları da sayfalara yapıştırın!

Sevgililer Günü için yaratıcı hediyelerinden biri olan bu fikri hayata geçirmek için olmazsa olmaz şey, şık bir defter! Sonrasında defteri şık bir şekilde bir kurdele ile kaplayabilir ve sevgilinize hediye edebilirsiniz. Bizce sevgiliniz emek ve yaşanmışlık kokan bu hediyeye bayılacak!

Daha Çok Anı Biriktirmek İsteyenler İçin Bonus: Birlikte Yapılacaklar Listesi 

Eminiz ki sevgilinizle birlikte gezmek istediğiniz pek çok yer, izlemek istediğiniz filmler, gitmek istediğiniz konserler ve daha yapmayı planladığınız pek çok aktivite vardır. Peki, bu planları yazılı hale getirip Sevgililer Günü ilginç hediye fikirlerinden birini hayata geçirmeye ne dersiniz?

Hediyenizin yanında oluşturacağınız bu listeyi de verebilir ve listede yapılacakların her birini gerçekleştirdikten sonra birlikte bu maddenin üzerini çizebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, birlikte yapmayı planladığınız şeyleri düşünüp bunları kağıt üzerinde ya da bilgisayarda şık bir tasarım haline getirmek ve ardından çıktısını almak! Bu armağan, hiç kuşkusuz ki sevgiliye en orijinal hediyelerden biri olabilir. Yani ilginç Sevgililer Günü hediyeleri arayışındaysanız oldukça uygun bir seçenek!

Sevgililer Günü hediye fikirlerini sizin için sıraladık, en iyi Sevgililer Günü hediyesi ne olabilir birlikte kafa yorduk. Umarız sunduğumuz Sevgililer Günü için yaratıcı fikirlerin de desteği sayesinde partnerinizle birlikte unutulmaz bir 14 Şubat Sevgililer Günü yaşarsınız. Ayrıca vereceğiniz hediyenin dışında bu güne özel bir sürpriz de yapmak isterseniz “Unutulmaz Bir 14 Şubat: Sevgililer Günü Sürprizleri” yazımız bu konuda size yardımcı olabilir.

Ayrıca erkek sevgiliye hediye almak için önerilere ihtiyaç duyuyorsanız Sevgililer Günü’nde Erkek Sevgiliye Ne Hediye Alınır?, kadın sevgiliye hediye almak için hediye fikirlerini değerlendiriyorsanız Sevgililer Günü’nde Kadın Sevgiliye Ne Hediye Alınır? yazılarımızı da okuyabileceğinizi belirtmeden geçmeyelim. Sevgiliye değişik hediye fikirleri ve Sevgililer Günü en güzel hediyeleri için dilerseniz Koçtaş’a da göz atabilirsiniz. Bütçenize ve partnerinizin tarzına, ihtiyaçlarına uygun hediye alternatifleri Koçtaş’ta sizi bekliyor!