Sevgililer Günü’nde Erkek Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Erkeklere Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgiyi göstermenin birçok yolu var. Bunlardan birisi de sevdiğimiz kişilerin yüzünde gülümseme yaratacak bir hediye almak. Hazır 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşmışken bu fırsatı değerlendirmeye ne dersiniz?

Çünkü bu sevgiyi her an hissetseniz de özel anlar yaratmak çok da kolay olmuyor. İşte, Sevgililer Günü bu atmosferi kendiliğinden yaratıyor. Ne de olsa her yer kırmızı rengin sıcaklığına bürünüyor. Siz de hemen ¨Erkeklere Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim?¨ sorusunun cevaplarını keşfedin. Bu 14 Şubat, en güzel Sevgililer Günü hediyesi aldığınız tarih olarak anılarınızda yer alsın. İşte, erkeğe Sevgililer Günü hediyesi fikirleri:

Erkeklere Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?

Erkeklere Ne Hediye Alınır

Öncelikle şunu hatırlatalım: En iyi Sevgililer Günü hediyesi herkes için başka bir anlam ifade eder. Sevgiliniz için alacağınız hediyenin onun zevklerine uygun olduğundan emin olmak için biraz gözlem yapmanızda fayda var. 

Örneğin hediye alacağınız kişi kendine ayırdığı zamanlarda neyle ilgileniyor? Erkek arkadaşınız ya da eşiniz akşamlarını gamer koltuğunda mı, yoksa kitap okuduğu odada mı geçiriyor? En özel Sevgililer Günü hediyesi, sizin sevgilinizi tandığınızı gösterecek bir seçim olacak. Sevgililer Günü hediyesi seçmenin püf noktalarını paylaştığımız ¨Sevgililer Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?¨ başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz. Hazırsanız ¨Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim?¨ sorunuzun her zevke ayrı cevapları:

Outdoor Tutkunu Sevgiliye Hediyeler

Erkeklere Özel Hediye Önerileri

Tanışma hikayeniz bir tırmanış ya da dalışla mı ilgili? Sevgiliniz bir adrenalin tutkunuysa ona şaşırtıcı Sevgililer Günü hediyesi almak için çok seçeneğiniz var. Öncelikle son dönemlerde popüler olan bir hediye seçeneğinden bahsedelim: Deneyim. 

Mutlaka sevgilinizin henüz denemediği ya da yapmak için can attığı bir deneyim bulabilirsiniz. Ne de olsa outdoor macera türleri hayalinizle sınırlı. Her ikiniz için de deneyim satın alıp bu anı sevdiğiniz kişi ile paylaşarak 14 Şubat’ı ölümsüz kılabilirsiniz.

Outdoor söz konusu olduğunda elbette sıkı bir ekipman hazırlığı da gerekiyor. Bu konuda kendinizi sınırlamayın. ¨Erkek arkadaşıma ya da eşime Sevgililer Günü hediyesi olarak hiç görmediği ne alabilirim?¨ diye düşünmenize gerek yok. 

Outdoor ekipmanları arasından sevgilinizde olmayan bir renk ya da bir üst model almanız bile yeterli. Çünkü bu malzemeler onun atıldığı macerada işini kolaylaştıracak en önemli şeyler olmaya devam edecek.

Gamer Sevgiliye Özel Hediyeler

Sevgililer Gününde Gamer Erkeklere Özel Hediyeler

Gamer sevgiliye Sevgililer Günü hediyesi olarak oyun ekipmanları almak keyifli bir seçim olabilir. Outdoor tutkunlarına özel seçimde olduğu gibi gamer’lar için de ¨Zaten var¨ diye düşünmeden bir hediye alabilirsiniz. Çünkü teknoloji söz konusu olduğu zaman hep daha gelişmiş bir modeli bulmanız mümkün. Önce gamer koltuğu, mouse, klavye, kulaklık gibi konfor sağlayan ve mutlu etme garantili hediyeleri gözden geçirebilirsiniz. 

Eğer değişik Sevgililer Günü hediyesi arayışındaysanız işin içine biraz daha yaratıcılık katabilirsiniz. Oyuncu ekipmanları yerine sevgilinizin en sevdiği ikonik oyunlar ile ilgili eşyalar alabilirsiniz. Bu bir sweatshirt, çanta, şapka gibi giyim malzemesi ya da afiş, tablo gibi görsel tasarım ürünü olabilir. 

Buraya kadar önerdiğimiz erkeklere alınabilecek Sevgililer Günü hediyesi önerileri ‘oyun tutkunu’ deyimini hak edenler içindi. Eğer hediye alacağınız kişi tüm gece oyun oynamak yerine sadece VR gözlüğün keyfini çıkarıyor ya da arkadaşlarıyla oyun oynuyorsa ona esprili hediyeler alabilirsiniz. Ona nostaljik oyunları içeren bir hediye kutusu hazırlayabilir, Pac-Man gibi eski oyun karakterlerinin bulunduğu giysiler hediye edebilirsiniz. 

Gurme Sevgiliye Özel Hediyeler

Gurme Erkeklere Özel Sevgililer Günü Hediyesi

Eğer gurme birine Sevgililer Günü sürprizi yapacaksanız güzel bir mekanda yemeğe çıkmak asla yeterli olmayacaktır. Sevgilinize hazırlayacağınız hediye için biraz daha detaylı düşünmeniz gerekebilir. Öncelikle sevdiğiniz kişiyi gurme olarak tanımladığınız özelliğe odaklanın. Sevgiliniz ya da eşiniz dünya mutfaklarından birinin mi tutkunu, yoksa yeni yemekler keşfetmekten zevk mi alıyor?

Böylece sevgilinizin tutkusuna özel bir seçim yapabilirsiniz. Örneğin ünlü bir şefin verdiği eğitime katılmasını sağlayabilir, ödüllü şeflerin mutfaklarında yemek keyfi yaşatabilirsiniz. Eğer damak çatlatan lezzetler peşindeyse gurme şehirlere uğrayacağınız bir gezi planlayabilirsiniz.

Belki de Sevgililer Günü hediyesi alacağınız kişi yemek yapıp sevdikleri ile paylaşmayı seviyordur. Eğer bu sevgilinizi tanımlıyorsa döküm tava, gurme bıçağı gibi yemek yapmayı keyifli hale getiren mutfak malzemelerinden alabilirsiniz. Mutfak aksesuarları arasından bir hediye seçimi yapmak için de Koçtaş’ı ziyaret edebilirsiniz.

Elbette gurmelik sadece yemek türleri ile sınırlı değil. Sevgilinize aylık kahve aboneliği hediye edebilir, dünya baharatlarından seçmeler hazırlayabilir veya butik çikolata çeşitleri ile onu mutlu edebilirsiniz. 

Kitap Kurdu Sevgili İçin Hediyeler

Erkek Sevgiliye Hediye

Sevgililer Günü hediyesi erkekler için de kadınlar için de özeldir. Bu nedenle sevgilinizin zevklerini bir üst noktaya taşıyacak hediyeler seçerek günü onun için özel kılabilirsiniz. Gelin, bunu sağlamak için kitap okumayı seven sevgilinizi şaşırtacak hediyelere bakalım.

Elbette hediye alacağınız kişinin kitap kokusunu ve kağıdı sevdiğini tahmin ediyoruz. Ancak neden kitap okumayı daha kolay hale getirmeyesiniz ki? Sevgilinize e-kitap okuyucu alabilir veya sesli kitap dinlemesine imkan veren bir üyelik başlatabilirsiniz. Bir diğer seçenek de bir köy okulu ya da yeni açılacak kütüphaneye sevgiliniz adına kitap bağışlamak. Bunların yanı sıra sevgilinizin başucu kitabının ilk basımı ya da imzalı halini bulmayı da deneyebilirsiniz.

Klasik Sevenlere Özel Hediyeler

Kişisel zevke göre hediye almak tabii ki çok keyif verici. Ancak bir de karşımızdakini yeterince tanımadığımız ya da çok uzun süredir tanıdığımız için alacak hediye bulmakta zorlandığımız durumlar var. İşte, bu gibi zamanlarda “kocaya Sevgililer Günü hediyesi” ya da “erkek arkadaşa Sevgililer Günü hediyesi” arayışında bazı klasik hediyeler tercih edilebilir. 

Örneğin Sevgililer Günü hediyesi olarak kol saati, cep telefonu, kol düğmesi gibi kullanışlı eşyalar alabilirsiniz. Geleneksel bir görünümden çıkarmak için de Sevgililer Günü’ne özel bir kutu hazırlayabilirsiniz. Kutu içerisine sevdiğiniz kişinin kullanabileceği eşyalar ve keyif verecek çikolata, kahve, tütsü gibi küçük sürprizler de ekleyebilirsiniz. Böylece hem risksiz bir hediye tercihi yapabilir hem de şaşırtabilirsiniz. 

Erkeklere göre Sevgililer Günü hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz bir seçenek daha var: Kendin yap armağanlar. Sevginizi göstermenin tatlı yollarından birisi de kendi ellerinizle (DIY) hediye hazırlamak yani emek vermek. Sevgililer Günü hediyesi arayışına eğlence katmak için de bu aşk dolu güne özel hazırladığımız testi çözebilirsiniz. İşte, 14 Şubat’a özel testimiz: Testimizi Çözün, Verebileceğiniz Sevgililer Günü Hediyesini Söyleyelim!

Stil Sahibi Erkeklere Hediyeler

Sevgililer Günü İçin Erkeklere Giyim Hediyeleri

Sevgililer Günü hediyesi, giyim konusunda zevk sahibi erkeklere hediye alanların daha kolay seçim yapabileceği bir şeymiş gibi görünür. Aslında stil sahibi kişilerin gözlerinden kaçmayacak kadar ince detaylara sahip giysiyi bulmak zorlayıcı olabilir. 

Sevgilinizi mutlu edecek bir tercih yapabilmek için öncelikle gardırobunu gözden geçirebilirsiniz. Stiline uygun bir giysi alabileceğiniz gibi film, oyun, spor gibi kişisel zevklerini yansıtan özelleştirilmiş bir hediye de yaptırabilirsiniz. 

Bir diğer seçenek de sevgilinizin sadece günlük kullanımına yönelik olmayan giysi türlerini hediye etmek. Örneğin imzalı basketbol ayakkabısı, bluetooth kulaklıklı bere ya da özel bir teknolojiye sahip kıyafet alabilirsiniz.