Misafirliğe Giderken Alınabilecek Hediyeler

Misafirliğe Giderken Ne Alınır

Evinize misafir geleceği zaman özeniyor, pek çok güzel yemek ya da atıştırmalık yapıyorsunuz. Tüm misafirperverliğinizle konuklarınızın mutluluğu ve konforu için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz. Elbette evinize misafir geldiğinde dikkat etmeniz gereken şeyler bulunuyor. Peki ya misafirliğe giderken? “Misafirliğe giderken nelere dikkat etmeliyiz?” sorusunun en önemli cevaplarından biri hiç kuşkusuz eli boş gitmemek! Peki; misafirliğe giderken ne alınır yani ev hediyesi olarak neler alabilirsiniz?Şimdi, hediyelik eşya fikirlerini ve ev hediye önerilerini sıralama zamanı!

dekorasyon ürünleri

Ev Hediyesi Ne Alınır?

Ev hediyesi denildiği zaman öncelikle akla nevresim, havlu, saat, bardak takımı gibi bazı hediyeler geliyor. Ancak size önerimiz ¨Ev ziyaretine giderken ne alınır?¨ diye düşünerek alışıldık hediyeler almak yerine ¨Yaratıcı ev hediyeleri neler?¨ sorusunun peşine düşmeniz. 

Bu sorunun cevabı ise gideceğiniz kişide gizli. En iyi ev hediyesi için öncelikle ziyaret edeceğiniz kişinin zevklerini, evinin özelliklerini ve ihtiyaçlarını düşünebilirsiniz. Biz de ev hediyesi önerileri hazırlarken bunu dikkate aldık ve her zevke uygun ev hediyelikleri seçtik. Gelin, ev gezmesine giderken ne alınır, kullanışlı ev hediyeleri nelerdir, sıralayalım.

Okumayı Sevenlere En Güzel Ev Hediyesi: Masa Lambaları

En İyi Ev Hediyesi

Eğer misafirliğe gideceğiniz kişinin evinde büyük bir kütüphane varsa ve ondan “Bu kitabı okumuştum.” cümlesini sıklıkla duyuyorsanız onun okumayı sevdiğini tahmin etmek çok da zor değil! Okuma yaparken ya da çalışırken düşük ışık seviyesinden olumsuz etkilenmemesi için masa lambasını misafirliğe giderken alınacak hediyelerden biri olarak değerlendirebilirsiniz. Ayrıca “Ev hediyesi ne alabilirim?” sorusunun yanıtlarından biri olan masa lambaları, ev dekorasyonuna katkı sağlayan küçük kahramanlardan biri; belirtmeden geçmeyelim.

“Bitkilerim Olmadan Asla” Diyenlere Yeni Ev Hediyesi: Saksı ve Bitki

Ev Hediyesi Saksı Ve Bitk,

Misafirliğe giderken çiçek almak oldukça zarif bir davranış, bunda hemfikiriz. Peki, bu hediye fikrinizi daha özel hale getirmeye ne dersiniz? Ev dekorasyonunun en huzurlu yardımcıları olan bitkileri hediye olarak vermek istiyorsanız evde büyüttüğünüz bitki ya da çiçeğin bir kısmını, yeni bir saksıya dikerseniz kişiye özel bir hediye vermiş olursunuz. Örneğin “Küçük Bitkileri Sevenlere: Sukulent Nasıl Çoğaltılır?” yazımızdan yardım alarak evinizde sukulent üretebilir ve yeni ev hediyesi (çiçek) olarak bunları armağan edebilirsiniz. Emin olun ki şık bir saksı ve bitkinin buluştuğu bu hediye, sevdiklerinizi çok mutlu edecek ev hediyesi seçenekleri arasında.

Bu arada kendin yap ev hediyesi fikirlerine açıksanız ve misafirliğe giderken alınacak çiçek önerileri arıyorsanız size önerimiz, teraryum yapmak için kollarınızı sıvamanız! Değişik hediye fikirleri ve dekoratif ev hediyeleri arasında yer alan teraryumu yapmak için izlemeniz gereken adımları videomuzdan keşfedebilirsiniz!

Bahçesi ya da Balkonu Olanlara En Güzel Ev Hediyeleri: Bahçe Feneri ve Meşaleler

Bahçe Meşalesi Ev Hediyesi

Aydınlatma ürünlerinin hem şık hem de kullanışlı hediyeler olduğunu kabul edelim. Eğer misafirliğe gideceğiniz yakınınızın bahçesi ya da balkonu varsa nasıl bir ev hediyesi almak gerektiğini daha fazla düşünmeyin! Birbirinden şık bahçe fenerleri ve meşaleleri, en hoş misafirlik hediyeleri arasında. Ayrıca teknolojik ev hediyesi alternatiflerini değerlendirmek istiyorsanız solar aydınlatma ürünlerini tercih edebilirsiniz. Güneş enerjisi ile çalışan, balkonların ve bahçelerin dekorasyonuna katkı sağlayan solar aydınlatma ürünleri orijinal ev hediyesi fikirleri arasında.

Kullanışlı Ev Hediyeleri Arayanlara: Set Üstü Banyo Aksesuarları

Banyo Aksesuarı Ev Hediyesi

Belki “Yeni ev alana ne hediye alınır?” diye düşünüyorsunuz, belki de yaratıcı ev hediyeleri arayışındasınız. Bu hediyenin akıllara gelme oranının çok az olduğundan emin olabilirsiniz! Eğer ev sahibi, değişikliği seviyorsa verdiğiniz hediye ile bunu banyo dekorasyonuna yansıtmasını da sağlayabilirsiniz. Yani evinde bu aksesuarlardan olup olmaması önemli değil. Ev sahibi, dilediği zaman set üstü banyo aksesuarlarını değiştirebilir.

Misafirlerini Önemseyenlere Ev Hediyeleri: Tepsiler ve Servis Setleri

Ev Hediyesi Ne Alınır

Şık ve aynı zamanda işe yarar bir hediye almak istiyorsanız ve gideceğiniz evin sahibi, misafirlerine çok önem veriyorsa ona tepsi ya da servis seti hediye edebilirsiniz. Birbirinden şık tepsiler ve servis setleri sayesinde misafirlerini şık bir şekilde ağırlamasına yardımcı olabilirsiniz.

Küçük Bir Evi Olduğunu Söyleyenlere Ev Hediyesi: Dekoratif Aynalar

Dekoratif Ayna Ev Hediyesi

Salonunuzu Geniş Göstermenizi Sağlayacak İpuçları” yazımızda da bahsettiğimiz gibi aynalar, alanı olduğu büyük gösterme konusunda size en çok yardımcı olan ürünler. Eğer bu durumdan şikayet eden birinin evine misafirliğe gidecekseniz yeni ev hediyesi olarak dekoratif ayna hediye edebilirsiniz.

Renkliliği Sevenlere Hediye Ev Eşyası: Kırlentler

Ev Hediyesi Kırlent

Küçük Dokunuşlarla Ev Dekorasyonuna Katkı Sağlayacak Ürünler” arasında yer alan kırlentler, evinde renkli bir atmosfer yaratmak isteyenler için mükemmel hediyelik eşya seçeneklerinden. Doğa temalı, geometrik desenli, yazılı ya da etnik desenli… Koçtaş’ta, ev sahibinin zevkine ve evinde uyguladığı dekorasyon tarzına uygun bir kırlent bulacağınıza şüpheniz olmasın!

Ev Dekorasyonuna Önem Verenlere Alınabilecek Hediyeler: Dekoratif Objeler

Eğer sevdiklerinize misafirliğe gittiğinizde onlara, baktıkça sizi hatırlatacak bir hediye vermek istiyorsanız tercihinizi dekoratif objelerden yana kullanabilirsiniz. Birbirinden hoş vazo ve biblolar, mum ve mumluklar ya da duvar dekorasyonuna katkı sağlayan duvar panoları, tablolar, çerçeveler, duvar saatleri… Hangi dekoratif ürünü alacağınıza sevdiklerinizin zevki doğrultusunda karar verebilirsiniz.

Ev Hediyesi Duvar Saati

Manevi, Şık Ev Hediyesi Tavsiyesi: Duvar Saatleri

Yaşam alanlarında duvarların olmazsa olmazı saatler de “Hediyelik ev eşyası ne alınır?” sorusunun yanıtlarından biri! Üstelik hediyelik dekoratif ürünler arasında yer alan duvar saatlerini dilerseniz kendin yap fikirleri ile hayata geçirerek kişiye özel ev hediyesi verebilirsiniz. Kullanışlı ev hediyesi seçeneklerinden olan el yapımı ev hediyesi duvar saatleri önerilerimiz ise “Saatler El Emeğiyle Yapılsın: Kendin Yap Duvar Saati Fikirleri” yazımızda sizi bekliyor!

Yeni Evlenenlere Ev Hediyesi Önerileri: Saklama Kapları ve Kavanozlar

Yeni evlilere ev hediyesi almak istiyorsunuz, ama ne hediye almak istediğinize bir türlü veremiyorsunuz. Yeni evliler depolama ihtiyaçları konusunda öngörülü davranamayabilirler. Bu nedenle yeni evlilere hediye olarak şık saklama kapları ve kavanozlar onlar için güzel hediyeler olabilir.

Bonus: Misafirliğe Giderken Yiyecek Ne Alınır?

Akşam Yemeğine Giderken Ne Alınır

İlk defa gidilecek, yeni taşınılmış eve ya da yeni evlilere hediye olarak genellikle eşya seçeriz. Ancak bir de daha önce ziyaret ettiğimiz için eşya yerine ne alacağımıza karar veremediğimiz durumlar var.  Örneğin ¨Akşam yemeğine misafirliğe giderken ne alınır?¨ diye düşünerek karar veremeyip çiçek aldığınız olmuştur.

Böyle durumlarda uzun süre kullanılmasa da hediye ettiğiniz kişinin yüzünde tebessüm oluşturacak hediyeler seçebilirsiniz. Örneğin isminin ya da bir mesajın yazılı olduğu çikolata, çok sevdiği bir pasta türü, yılın o dönemine özel meyveler ya da peynir tabağı gibi gurme hediyeler de alabilirsiniz.

Hediye Paketini Unutmamak Güzel Fikir

Yılbaşı özelinde “Kendin Yap Hediye Paketi Fikirleri” hakkında detayları sizinle paylaşmıştık. Fakat bu hediye paketi önerilerini, misafirliğe giderken aldığınız hediyeler için de kullanabilirsiniz. Yani yılbaşını beklemenize gerek yok! Üstelik hediye paketini yapmanıza yardımcı olacak Koçtaş’tan aldığınız kutular da depolama konusunda oldukça kullanışlı hediyelik ürünler! Misafirliğe giderken ne alınır, anlattık ve hediyelik ev aksesuarlarını sizinle paylaştık. Bu önerileri yeni evli çifte ev hediyesi, yeni geline ev hediyesi, sevgiliye ev hediyesi, arkadaşa ev hediyesi, ablaya ev hediyesi veya yeni ev hediyesi fikirleri olarak değerlendirebilirsiniz.

Sevdiklerinize kendini özel hissettirecek hediyelik eşya alternatifleri Koçtaş’ta!