Çeyizlik Hediye Ne Alınır?

Çeyizlik Hediye Ne Alınır

Dostlarınız ya da yakın akrabalarınız yeni bir yuva kurarken evlilik hazırlıkları boyunca onlara destek olmak en büyük görevlerden biri. Birlikte yeni bir hayat yolculuğuna çıkacak olan sevdikleriniz için çeyizlik hediye almak istiyor ancak ne alacağınıza karar veremiyorsanız da doğru yerdesiniz. Çünkü ilham alabileceğiniz çeyizlik hediye fikirlerini derledik.

Çeyiz

Çeyiz listelerinin olmazsa olmaz ürünlerini Koçtaş’ta bulabileceğinizi de unutmayın. 

Hediye almadan önce eksikleriyle ilgili bir ağız yoklaması yapabilirsiniz. Artık yeni evlenecek çiftler yakın dostlarına yardımcı olabilmek için eksiklerinin olduğu listeler de hazırlayabiliyor. Elbette hiçbir eksikleri olmasa bile yedek olarak bulundurduklarında dahi işlerine yarayabilecek pek çok ürün de mevcut. Hem eksikleri için hem de yedek bulundurduklarında faydalı olabilecek çeyizlik hediye listemizi oluşturduk. Çeyizlik hediye ne alınır kaygınızı gidermek isterseniz listemize geçelim. 

Hediyelik Çeyiz Eşyaları

Hediyelik Çeyiz Eşyaları

Yeni evlenecek çiftlere hediye seçerken hem kullanışlı hem de estetik olmasına dikkat ederek tercihlerde bulunabilirsiniz. Evlenecek olan kişiyle yakınlığınız, ihtiyaçları ve tarzı gibi konular da alacağınız hediyeyi şekillendirebilir. Elbette gördüğünüzde ya da içinizden geçirdiğinizde onu mutlu edeceğini düşüneceğiniz hediyeler varsa onları da değerlendirebilirsiniz. 

Şimdi, çeyizlik hediye listemizi sıralayalım. Sonrasında bu hediyeleri daha detaylı inceleyelim.

  • Havlu
  • Nevresim takımı
  • Çay seti
  • Fincan takımı
  • Tost makinesi
  • Airfryer
  • Battaniye
  • Tütsü ve buhurdanlık seti
  • Duvar tabakları
  • Şık duvar saatleri

Havlu

Havlu

Çeyizde ne kadar çok havlu bulunursa bulunsun alındığında asla pişman etmeyecek bir banyo tekstili ürünü olarak hediye seçenekleri arasında değerlendirebilirsiniz. Banyo havlusu, misafir havlusu ya da mutfak havlusu gibi farklı havlu çeşitleri arasından uygun gördüğünüz bir havluyu seçebilirsiniz.

Seçimlerinizi yaparken yüz havlularının %100 pamuklu olmasına, cilde dost olması için organik pamuk kullanılmasına ve yumuşak olmasına dikkat etmeniz gerekir. Banyo havlu seçiminizde de aynı şekilde organik pamuklu olmasına ve emiciliğinin yüksek olmasına bakabilirsiniz. Mutfak havlularında ise bambu, pamuk ve keten gibi emiciliği hem yüksek hem de yıkandıkça bozulmayacak ürünleri tercih edebilirsiniz. Dilerseniz hediyenizi bir kutu içerisinde birkaç lavanta dalı ile süsleyebilirsiniz.

İhtiyacınıza uygun havlu modelleri için de Koçtaş’ı ziyaret edebilirsiniz. 

Nevresim Takımı

Nevresim Takımı

Nevresim takımı kaliteli ve kullanışlı olduğu zaman alınabilecek ve mutlu edebilecek en güzel çeyizlik hediye seçimlerinden biri. Hem misafir için hem de çiftlerin kendi yatak odalarında kullanabileceği nevresim takımlarını seçerken kumaş konusuna önem vermeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Tarzını bildiğiniz ve yakından tanıdığınız biri için nevresim takımı almayı planlıyorsanız işiniz çok daha kolay olur. Ancak tarzı konusunda çok emin değilseniz renk seçiminde daha sade ve pastel tonlara yönelmenizi öneririz. Nevresim takımı seçmek için tel sıklığı ve kumaş tipi gibi detaylar bulunuyor. İncelemek isterseniz “Nevresim Takımı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Sevdiklerinize çeyizlik hediye alabileceğiniz en güzel nevresim takımları ise Koçtaş’ta!

Battaniye

Battaniye

Salonlarına hem şıklık hem de sıcaklık katacak TV battaniyeleri ya da yatak odalarında değerlendirebilecekleri büyük boy battaniyeler oldukça güzel seçenekler. Özellikle çiftinize hediyeyi kış ayında vermeyi planlıyorsanız battaniye fikri çok hoşlarına gidebilir. Battaniye seçerken %100 pamuklu olmasına önem vermenizi öneririz. Seçim konusunda kararsızsanız “Battaniye Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Renk renk çeşit çeşit battaniye modellerini Koçtaş’ta bulabilirsiniz. 

Çay Seti

Çay Seti

Çaydanlık ve çay takımından oluşan çay setleri yeni evli çiftlere çeyizlik hediye olarak alınabilecek kullanışlı hediyelerden. Eğer yakın bir dostunuzsa porselen çay setlerini tercih ederek hem şık hem kullanışlı hem de hatıra değeri olacak bir hediye verebilirsiniz. Dilerseniz kristal ya da cam çay bardak ve tabaklarıyla birlikte bir de çaydanlık alabilirsiniz. 

Çeyizlik hediye olarak aradığınız çay setleri modellerini Koçtaş’ta bulabilirsiniz.

Mutfak

Fincan Takımı

Fincan Takımı

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derler. Peki, o kahvelerin keyifle içileceği fincan takımlarının hatırı olmaz mı? Elbette sevdiklerinize hediye olarak alacağınız kahve fincanı takımları onları mutlu edecektir. Misafir geldiğinde ya da keyif kahvelerinde kullanacakları fincan takımlarından kahve içerken hediye edilen kişiyi mutlaka anacaklar. Siz de evlenecek yakınlarınızı çeyizlik hediye seçimlerinizle mutlu etmek isterseniz tarzlarına uygun bir fincan takımı alabilirsiniz.

Fincan takımı seçeneklerini değerlendirmek ve en güzel fincan takımını bulmak için Koçtaş’ı ziyaret edebilirsiniz. 

Tost Makinesi

Tost Makinesi

Yeni evlenecek sevdiklerinizin hayatını kolaylaştırmak için tost makinesi alabilirsiniz. Sabah erkenden kalkıp işe giden bir çiftin sahip olacağı bir tost makinesi, kolay kahvaltı hazırlamalarına yardımcı olabilir. Ayrıca tost makinelerinde artık waffle ya da ızgara gibi farklı tatlara da yer var. Tabii bu hediyeyi bir sürpriz olmadan almadan önce arkadaşlarınızla paylaşın. Bu şekilde onlar almadan eksiklerini tamamlamış olursunuz. Seramik ya da döküm plakaya sahip tost makinelerini değerlendirebilirsiniz.

Sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz en iyi tost makineleri ise Koçtaş’ta!

Airfryer

Airfyer

Mutfakların pratiklik sağlayan yardımcısı airfryer’lar son dönemlerde en çok tercih edilen ürünlerden. Yeni evlenecek çiftlerin mutfakta vakit geçirmek yerine birbirlerine vakit ayırabilmesi için güzel bir seçenek olarak çeyizlik hediye için airfryer’ı değerlendirebilirsiniz. Yeni evli bir çift oldukları için küçük hacimli modellere göz atabilirsiniz. 

Pek çok farklı marka ve modelde airfryer bulmak mümkün. Sevdikleriniz için en güzel airfryer modellerini Koçtaş’ta bulabilirsiniz. 

Tütsülük ve Buhurdanlık Seti

Tütsülük ve Buhardanlık Seti

Evinden tütsü, palosanto eksik etmeyen dostunuz evleniyorsa hediye olarak tütsülük ve buhurdanlık hediye edebilirsiniz. Yeni eve yepyeni bir enerji vermek ve sevdiğinizi mutlu etmek için çeyizlik hediye seçiminizi elbette buhurdanlıktan yana kullanabilirsiniz. 

Çeyizlik hediye için tütsülük ve buhurdanlık modelleri arıyorsanız Koçtaş’a bakmanız yeterli!

Duvar Tabakları

Duvar Tabakları

Klasik hediyelik çeyiz eşyaları listelense belki ilk sırayı duvar tabakları için ayırmayabilirsiniz. Ancak zarif, unutulmaz ve dekoratif bir çeyizlik hediye arıyorsanız duvar tabaklarını değerlendirebilirsiniz. Sıradanlıktan uzaklaşmak ve kalıcı bir hediye bırakmak için duvar tabağının güzel bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. 

Hediyelik duvar tabağı modelleri için Koçtaş’a göz atmayı unutmayın.

Şık Duvar Saatleri

Şık Duvar Saatleri

Saati öğrenmek için artık telefonları ya da kol saatlerini kullandığımızdan duvar saatleri pek akıllara gelmiyor olabilir. Ancak duvar saatleri sadece zamanı takip edebileceğimiz bir araç olarak değil, dekoratif bir ürün olarak da değerlendirmemiz gerekir. Çünkü evin dekorasyonuyla uyumlu olan saatler, dekoratif olarak tamamlayıcı olabiliyor. Çeyizlik hediye olarak yakınınızın ev dekorasyonunun nasıl olduğunu biliyorsanız buna uygun şık bir duvar saati hediye edebilirsiniz. Evlerinin başköşesinde duracak saate baktıkça sizi de hatırlamış olurlar.  

Yeni evlenecek dostlarınıza hediye etmek için aradığınız duvar saatleri modelleri ise Koçtaş’ta!

Yeni evlilere özel, zarif ve kullanışlı çeyizlik hediye önerilerimizin sonuna geldik. Bohça hazırlanırken dostlarına yardımcı olmak isterseniz de “Gelinin Yüzünü Güldürecek Gelin Bohçası Hazırlığı Nasıl Olmalı?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. Çeyiz ile ilgili aradığınız ne varsa Koçtaş’ta bulabilirsiniz.