Unutulmaz Bir 14 Şubat: Sevgililer Günü Sürprizleri

Sevgililer Günü Sürprizleri

Özel günlere önem verenlerdenseniz şubat ayının sizin için Sevgililer Günü ile özdeşleştiğini tahmin edebiliyoruz. Sevdiğinize ona ne kadar önem verdiğinizi anlatmak için bir fırsat olan Sevgililer Günü’nde, anlamlı 14 Şubat hediyelerinin yanı sıra sevgiliye küçük sürprizler yaparak da bu özel günü daha anlamlı hale getirebilirsiniz. O halde sizi daha fazla bekletmeden Sevgililer Günü kutlama fikirlerini paylaşmaya başlayalım.

Bu arada sevgiliye şaşırtan sürprizler yapma önerilerini sıralamadan ve “Sevgililer Günü’nde ne yapılır?” sorusuna yanıt olabilecek fikirleri paylaşmadan önce anlamlı Sevgililer Günü hediyeleri alternatiflerini de size sunmak isteriz. Sürpriz Sevgililer Günü hediyesi fikirleri için aşağıdaki yazılarımızı okuyabilirsiniz:

Bu arada minik bir fikir: Hediyenizin daha özel olmasını sağlamak için kendin yap hediye fikirlerini kesinlikle değerlendirmenizi öneririz. Kendin yap 14 Şubat hediyelerini yaparken ihtiyacınız olan ürünler için Koçtaş’a göz atmayı unutmayın!

Kendin yap

“Sevgiliye küçük sürpriz hediyeler neler olabilir?” sorusuna yanıt niteliğindeki yazılarımızı paylaştığımıza göre şimdi, 14 Şubat’ta ne yapılır anlatalım ve eşinize ya da sevgilinize yapabileceğiniz değişik Sevgililer Günü sürprizlerini anlatmaya başlayalım.

İlk Sevgililer Günü’nde Ne Yapılır? 14 Şubat’ta Yapılacak Aktiviteler

14 Şubat Aktiviteleri

Hem siz hem de sevdiğiniz insan Sevgililer Günü’ne önem veriyorsanız ve bunun yanı sıra beraber geçireceğiniz ilk Sevgililer Günü’ne doğru geri sayım başladıysa bu durumda “Sevgililer Günü ne yapsam?” sorusunun yanıtını aramanız gayet normal. Hatta bu önerilerimizi, ilişkiniz uzun süreden beri devam ediyorsa da değerlendirebilirsiniz. İşte, kadın ya da erkek sevgiliye sürpriz fikirleri:

  • Sevgilime / Eşime Sevgililer Günü sürprizi yapmak istiyorum.” diyorsanız öncelikle bu özel günü unutulmaz kılacak bir şeye ihtiyacınız var demektir. Partnerinizin haberi olmadan alabileceğiniz bir konser, tiyatro, sinema, stand-up bileti sevgiliye hazırlanacak küçük sürprizler arasında yer alabilir.
  • Buz pateni, bisiklet ya da paten turu, tema park ziyareti gibi aktiviteler de “Sevgililer Günü için nasıl bir sürpriz yapabilirim?” sorusunun yanıtlarından biri olabilir.
  • Yemek yapmak, resim çizmek, fotoğraf çekmek gibi hobiler için oluşturulan günlük workshop’lar da Sevgililer Günü için güzel sürprizler arasında yer alabilir. Sizin ve partnerinizin ilgi duyabileceği bir hobi belirleyip bu doğrultuda bilet almanız yeterli!
  • Sevgililer Günü özelinde ister kadına ister erkeğe yapılabilecek jestlerden biri de kesinlikle ona masaj hediye etmek! “Eşime nasıl sürpriz yaparım?” diye soruyorsanız ya da 14 Şubat Sevgililer Günü ilginç sürprizler için öneri arayışındaysanız bu fikri değerlendirebilirsiniz.
  • Sevgiliye yapılacak romantik sürprizler denildiğinde akla gelen seçeneklerden biri hiç kuşkusuz güzel bir akşam yemeği! Eğer sevgilinizin ne zamandır gitmek istediği bir restoran varsa buraya rezervasyon yaptırabilir ve unutulmaz bir 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi yapabilirsiniz.
  • “Sevgiliyi şaşırtacak küçük sürprizler bence bu gün için yeterli değil. Sevgiliye yapılacak büyük sürprizlere ihtiyacım var.” diyorsanız kendinize küçük bir sırt çantası hazırlamanızı öneriyoruz. Çünkü bir sevgiliye yapılacak en güzel sürprizlerden biri, birlikte çıkacağınız seyahatin planlamasını yapmak! Yaşadığınız bölgeye yakın olan ve ne zamandır görmek istediğiniz bir noktaya özel aracınız, otobüs ya da uçakla giderek günübirlik bir tatil yapabilir ve Sevgililer Günü sürprizi fikirlerinden birini hayata geçirebilirsiniz.
  • Dilerseniz “Sevgililer Günü’nde nasıl sürpriz yapılır?” sorusunun yanıtı olarak bu özel günü başkalarına yardım ederek geçirebileceğinizi de söyleyebiliriz. Sosyal yardım projeleri gerçekleştiren bazı kuruluşlarda gönüllü olarak çalışmanız mümkün. Birlikte bu tip kuruluşlara gidip yemek yapabilirsiniz.

Sevgililer Günü Evde Yapılacak Sürprizler

Sevgililer Günü Evde Yapılacak Aktiviteler

Bu özel günde dışarı çıkmak yerine evde Sevgililer Günü sürprizi yapmak istiyorsanız ve evde Sevgililer Günü romantik sürprizleri neler olabilir merak ediyorsanız hemen sizin için önerilerimizi sıralamaya başlıyoruz:

  • 14 Şubat’ı evde geçirmeyi planlıyorsanız ve “Sevgililer Günü’nde sevgilime sürpriz ne yapabilirim?” diye soruyorsanız bunun cevaplarından biri kuşkusuz güzel bir sofra hazırlamak! Peki, kokulu mumları yakıp mum ışığı eşliğinde güzel bir akşam yemeği yemek için nasıl bir ambiyans oluşturabilirsiniz. Size önerimiz, hemen yemek masasının yanına ya da uygun bir duvara anı duvarı yapmanız olur.

Duvara gereceğiniz jüt iplere asacağınız fotoğraflarınız ve küçük notlarınız sayesinde dikkat çekici, güzel anılara yer vereceğiniz bir 14 Şubat dekorasyonu yapabilirsiniz. LED yılbaşı ışıkları, birkaç mandal ve fotoğraflarınız ile yapabileceğiniz en güzel Sevgililer Günü sürprizlerinden olan anı duvarı yapımı hakkındaki tüm detaylara videomuzu izleyerek ulaşabilirsiniz.

  • Sevgililer Günü için evde yapılabilecek sürprizlerden biri olan yemek fikri hoşunuza gittiyse partnerinizle birlikte yemek yapmaya ne dersiniz? Sevgiliye evde yapılacak romantik sürprizler kadar şaşırtıcı değil belki, ama ilginç 14 Şubat sürprizlerinden biri olduğu kesin! Birlikte alışveriş yaptıktan sonra mutfağa girebilir ve damak tadınıza uygun, birbirinden lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Masayı da birlikte kurdunuz mu, tamamdır bu iş! Bu arada romantik bir ortam oluşturmak için masaya gül yaprakları dökmeyi düşünebilirsiniz.

Uzaktaki Sevgiliye Sevgililer Günü Sürprizleri

Uzaktaki Sevgiliye 14 Şubat Sürprizleri

Sevgililer Günü’nde partnerinizle birlikte zaman geçirecekseniz şanslısınız; çünkü herkes bu özel günde bir arada olamayabiliyor. Ama merak etmeyin; bu durum elbette Sevgililer Günü için özel sürprizler yapmaya engel değil. Siz de online bir şekilde telefondan ya da bilgisayardan yapılabilecek sürprizleri hayata geçirmek için kollarınızı sıvayabilirsiniz. İşte, uzaktaki sevgilinize yapabileceğiniz farklı Sevgililer Günü sürprizleri:

  • Hediye almak da vermek de her zaman güzel, fakat el emeğinizi işin içine katarak yapacağınız bir hediyenin yeri tabii ki daha ayrı olacaktır. Siz de Sevgililer Günü’nde yapılacak hediyeleri hazırladıktan sonra sevgilinize kargolayarak Sevgililer Günü için sürprizlerden birini unutulmaz bir şekilde yapabilirsiniz. Hatta dilerseniz bu kutunun içerisine el yapımı kurabiyeler ve aşkınızı anlatan notlar da ekleyebilirsiniz.
  • Sevgilinizle birlikte olduğunuz fotoğrafların ve videoların yer aldığı bir video oluşturmak da Sevgililer Günü sürpriz önerileri arasında. Sevgilinize bu videoyu online yapacağınız buluşmada izletebilir ve mutluluğuna, şaşkınlığına şahit olabilirsiniz.
  • Tabii ki imkanınız varsa sevgilinizi ziyaret etmeye gidebilir ve Sevgililer Günü’nde nasıl sürpriz yapılır, herkese gösterebilirsiniz!

Erkeklere yapılabilecek küçük sürprizler, Sevgililer Günü sürprizleri kadınlar için fikir önerileri, ilginç Sevgililer Günü sürpriz fikirleri… Hepsini sizin için sıraladık. Dileriz sevgi dolu, mutlu ve unutulmaz bir 14 Şubat Sevgililer Günü yaşarsınız.

Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun!