Küçük Yardımcılar, Büyük Değişimler: Banyo Dekorasyon Ürünleri

banyo-icin-dekoratif-urunler

Banyonuzun dekorasyonunu değiştirmek istiyor, ama özellikle bu değişimin maliyetinin fazla tutacağından çekinip değişiklik fikrinden hemen vazgeçiyorsanız belki de henüz size uygun çözüm önerileri ile karşılaşmamışsınızdır! “Tasarruflu Banyo Yenileme Fikirleri” yazımızda uygun fiyatlı banyo dekorasyonu önerilerini sıralamıştık. Şimdi ise daha uygun fiyatla banyosunu güzelleştirmek isteyenlere yardımcı olabilecek banyo dekorasyon ürünlerini sıralayacağız! Haydi, o banyo dekorasyon objelerine göz atalım.

Onsuz Bir Banyo Düşünmek mü: Banyo Aynaları

Banyo dolabının üst modülünde ayna bulunmuyorsa ya da üst modülsüz bir ürün tercih ettiyseniz kesinlikle bir banyo aynasına ihtiyacınız var demektir. Aynalar ihtiyacınıza cevap vermenin yanı sıra ışığı yansıttıkları için alanı daha geniş de gösterebilirler.

Şık ve dikkat çekici bir banyo dekorasyonu yapmak istiyorsanız ve bu konuda banyo aynalarından da yardım almayı düşünüyorsanız size önerimiz trendleri takip etmeniz! Peki, bu ne demek? Son yıllarda banyolarda sade tasarımlı değil; salon, oturma odası, antre gibi alanlarda yer verilen ve daha dikkat çekici tasarımlara sahip olan aynalar tercih edilmeye başlandı. Yani banyo için dekoratif ürünler arasında yer alan şık çerçeveli, alışılmışın dışında tasarımlara sahip aynalar sayesinde alanı farklı kılmanız mümkün.

Banyo aynası seçiminde değerlendirmek isteyeceğiniz bir diğer seçenek ise LED ışıklı aynalar. Ayna arkasına yerleştirilen LED şeritler sayesinde monte edildiği alana ışık verip derinlik algısı oluşturan bu aynalar, banyolarda çok şık duruyor. Üstelik dilerseniz kendinden LED’li banyo aynaları satın alabileceğinizi de belirtmeden geçmeyelim.

Banyo Dekorasyonu

Şık ve Kullanışlı: Banyo Aksesuarları

Sıvı sabunluk, diş fırçalığı, çöp kovası, klozet fırçası, tuvalet kağıtlığı, çamaşır sepetleri… Banyo aksesuarlarının alanı düzenli ve kullanışlı kıldıkları bir gerçek. Peki, banyo aksesuar setlerinin uygun fiyatlarla alanın dekorasyonuna katkı sağladıklarının da farkında mısınız? İhtiyacınıza ve zevkinize uygun banyo setleri sayesinde alana renk gelecek!

Stil, üretiminde kullanılan malzeme, bütçeniz, kullanım kolaylığı… İhtiyacınıza ve zevkinize uygun banyo seti seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar, ürünlere göre farklılık gösterebiliyor. Dilerseniz “Banyo Aksesuarı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler” yazımızı okuyarak hangi banyo aksesuarını alırken nelere dikkat etmeli, keşfedebilirsiniz.

Banyo İçin Dekoratif Ürünler

Daha Renkli Alanlar Mümkün: Banyo Süsü Olarak Değerlendirilebilecek Ürünler

Banyonuzda yer vereceğiniz farklı ürünler sayesinde de daha şık bir alan kurgulayabilirsiniz. Peki, hangi ürünlerden yardım alarak bu alana farklı bir hava katabilirsiniz? İşte, dekorasyon ürünleri doğrultusunda hayata geçirebileceğiniz banyo dekorasyon önerileri:

  • Evinizin diğer alanlarında olduğu gibi banyonuzun duvarlarına asacağınız dekoratif ürünlerle de alanın atmosferini değiştirebilirsiniz. Dolayısıyla küçük boyutlu tabloları ya da duvar panolarını da banyo dekoratif objeleri arasında değerlendirmek mümkün.
  • Bildiğiniz üzere yaşam alanlarında bitkilere yer vermek son yılların en çok uygulanan trendlerinden biri. Peki; hava bitkisi, paşa kılıcı, sarmaşık gibi banyoda bakmaya uygun olan nem seven bitkilere ya da şık bambu dallarına güzel saksılar içerisinde yer vermeye ne dersiniz? Saksıların ve bitkilerin banyonuza samimi bir hava katacağına emin olabilirsiniz.
  • Banyo duvarlarına monte ettirebileceğiniz dekoratif raflar; dilerseniz ek depolama alanı sunma, dilerseniz de banyoya farklı bir görsellik katma konusunda size yardımcı olabilir. Örneğin raflara biblo, saksı gibi dekoratif objeler yerleştirebilir ya da bu alanı havlu gibi tekstil ürünlerine ayırarak düzenli ve dolayısıyla dekorasyona katkı sağlayan bir alan haline getirebilirsiniz.
  • Banyo paspasları da alana şık bir görünüm kazandırmak için yardım alabileceğiniz ürünlerden! Merak etmeyin; banyonuzun dizaynına ve zevkinize uygun banyo paspasını bulmakta hiç zorlanmayacaksınız.

Banyo Aksesuarı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler adlı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Banyo Dekorasyon Ürünleri

Mobilyadan dekoratif ürünlere kadar banyonuzun ihtiyacı olan her şey Koçtaş’ta sizi bekliyor. Banyonuzu güzelleştirmek istiyorsanız “Koçtaş Banyo” kategorisine göz atmayı ihmal etmeyin.