Size İlham Olacak 10 Antre, Kapı Girişi Dekorasyonu Fikri

Ev Giriş Antre Dekoru

Yaşam alanına girildiğinde ilk karşılaşılan yerler olan antreleri şık ve kullanışlı kılmak için yapabileceğiniz pek çok dekorasyon uygulaması var! İşte, evinizin girişinde değerlendirebileceğiniz birbirinden güzel antre dekorasyonu önerileri:

Kapı Girişi Dekorasyonu
Görsel Kaynak

“Ev girişi dekorasyonu” olarak da bilinen antre dekorasyonunda, duvarlarda yapacağınız uygulamalar fark yaratabilir! Mesela bir duvarı, tarzınıza uygun bir duvar kağıdı ile kaplamak ya da boyamak güzel fikir!

Antre Dekorasyonu Fikirleri
Görsel Kaynak

Duvar dekorasyonu için tercih edebileceğiniz alternatiflerinden bir diğeri de duvar çıtaları!

Antre Dekorasyonu
Görsel Kaynak

Portmanto için yeterli alanınız olmadığında farklı çözümlere ihtiyaç olabilir. Küçük bir askılık ve ayakkabılarınızı giyerken oturabileceğiniz bir bench hem işlevsel hem şık bir çözüm! Ayakkabılarınızı ise ayakkabı saklama kabına koydunuz mu tamamdır!

Antre Dekorasyonu Örnekleri
Görsel Kaynak

Renk paletine uygun kırlentlerle tamamlanmış puflar, küçük antreleri renklendirmek ve kullanışlı kılmak için en büyük yardımcılardan!

Antre Dekorasyon Örnekleri

Minimalizmi benimsiyorsanız ya da tasarruflu bir ev dekorasyonu yapmak istiyorsanız antre tasarımında ağaç dalından bir askılık ve kasalardan ayakkabılık yapmayı düşünebilirsiniz.

Antre Tasarımları
Görsel Kaynak

Dresuarlar, antreye en çok yakışan mobilyalardan! Tarzınıza uygun dresuar modelleri arasından seçim yaptıktan sonra dekoratif objelerinizi üzerine konumlandırabilir, saklama kutusu ya da sepetlerden yardım alarak alt kısmı depolama alanı olarak kullanabilirsiniz.

Ev Girişi Dekoru
Görsel Kaynak

Dresuarların üzerine koyulacak bitkilerin yanı sıra büyük boyutlu bitkilere antrede yer vermek de alandaki doğal etkiyi artırıp samimi bir dekorasyon uygulaması yapmanızı sağlayabilir.

Ev Girişi Dekorasyonu

Evinize girilir girilmez iç ısıtan, samimi bir etki oluşturmak istiyorsanız elbette ahşap mobilyalardan yardım alabilirsiniz. Doğal yansımaların gücünü artırmak için alanda hasır veya bambu saklama çözümlerinden yararlanmak, antrede bitkilere yer vermek, girişte parke kullanmak faydalı olabilir.

Ev Girişi Tasarımı

Görsel Kaynak

Antreye tek parça bir mobilya almak yerine birkaç ayakkabılık ve bench gibi ayrı mobilyalar alarak alana country bir hava katmak mümkün! Ayrıca bu dekorasyon fikriyle son yıllarda moda olan antrede oturma alanı oluşturma trendini de hayata geçirmiş olursunuz!

Antre Giriş Dekorasyon

Görsel Kaynak

Antre duvarlarında şapkaları sergilemek de son yılların popüler dekorasyon uygulamalarından! Alanda vintage bir sandığı depolama alanı olarak kullanarak bu dikkat çekici trendi tamamlayabilirsiniz.

Evinizi güzelleştirmek için ihtiyacınız olan sadece biraz ilham! Umarız paylaştığımız antre dekorasyonu örnekleri bu konuda size yardımcı olmuştur. Ayrıca “İlk İzlenim Önemlidir! Şık Bir Antre Dekorasyonu İçin 5 İpucu” yazımızı da okuyabileceğinizi belirtmeden geçmeyelim.