Evrim Taşer Yılmaz Yazdı! Balkonumu Nasıl Yeniledim?

Evrim Taşer Balkon Yenileme

Evden uzaklaşmış olmadan da hem kendi başımıza vakit geçirip dinlenebileceğimiz, hem ailemiz veya arkadaşlarımızla biraz olsun temiz hava soluyarak bol sohbetli kahvaltılar
yapabileceğimiz balkonları hepimiz isteriz. Özellikle kalabalık şehirlerde yaşayanlar için evin küçük de olsa bir balkonu olması büyük şans diyebiliriz.

İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde hepimiz evlerimizde normalde geçirdiğimizden çok daha fazla vakit geçirdik ve bu süreçte balkonlarımıza çok iş düştü. Aylarca süren pandemi döneminde sürekli evde bulunmak sağlığımız için çok önemli olsa da hepimizi psikolojik olarak yıprattığı bir gerçek. İşte bu zamanlarda biraz olsun kendimizi iyi hissetmek, zihnimizi yeni bir şeyler ile uğraşarak rahatlatmak istedik. Bu yüzden çoğumuz evlerimizde yeni dekorasyonlar yaptık ve özellikle balkonlarımız bu dönemde hepimiz için daha kıymetli oldu.

Pandemi döneminde ailem ile bir ev taşıma süreci geçirdik ve yeni evimizdeki balkonumuzu fırsat bulup bir yaşam alanı haline getiremedik. Taşındığımızdan beri ardiye olarak
kullandığım balkonumun eksikliğini fazlasıyla hissettim.

Balkon Nasıl Yenilenir

Balkon Yenileme

Sonbahar ile birlikte artık ardiye haline gelen balkonumu sıcak bir kış balkonu olarak yenilemek ve içinde keyifli zamanlar geçirebilmek için kolları sıvadım. Özellikle son dönemde
daha güvende hissetmek için hepimiz alışverişlerimizi çoğunlukla internet üzerinden yapmayı tercih ettik. Balkonumu yenilemek için almam gereken ürünleri Koctas.com.tr üzerinden kolaylıkla seçip satın aldım ve en yakınımda bulunan Koçtaş mağazasına giderek, temassız teslimat yardımı ile hızlı ve güvenli bir şekilde teslim aldım.

Balkonuma ahşap ve bambu ürünler tercih ederek sıcak bir kış balkonu havası kattım. Cambalkonumun pencerelerine bambu storlar ve bir bütünlük sağlaması için yere yine bambu bir kilim seçtim. Balkonumun boyutuna uygun, küçük ve şirin bir ahşap masa takımı ve çiçeklerim için bir ahşap çiçek standı ile dekorasyonumu tamamladım.

Balkon Yenileme Fikirleri

Balkon Dekorasyonu

Bu yenileme sürecinden çok memnunum ve çok keyif aldım. Artık ailem ile balkonumuzda oturarak güzel vakitler geçirebileceğiz. Balkonumu yenilediğim videomu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.