Yılbaşı Hediyeleri Hazır mı? Fiyat Aralığına Göre Yılbaşı Hediyesi Önerileri

Uygun Fiyatlı Yılbaşı Hediyeleri

Sürprizleri sevmeyen var mı? Peki ya, hediyeleri? Bu ikisi birleşince olumsuz bir cevap vermek daha zor bir hal alıyor; farkındayız. Hediye almak kadar sevdiklerinize sürpriz bir şekilde hediye vermeyi sevdiğinizi de tahmin ediyoruz. Hele hediye verdikten sonra sevdiklerinizin heyecanlı bir şekilde hediye paketini açması yok mu! Bu heyecanı yaşamanın ve yaşatmanın zamanı geldi. Çünkü yeni yıla artık sayılı günler var!

“Bu heyecan güzel ama ah bir de şu “ne alacağım’ derdi olmasa…” diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Bütçenize uygun yılbaşı hediyesi almak sandığınız kadar zor ve biz de bu yazımızda size bu konuda yardımcı olacağız. Arkadaşa, ebeveyne, sevgiliye yılbaşı hediyesi hiç fark etmez… Birbirinden güzel yeni yıl hediyeleri için Koçtaş’ın farklı bütçelere uygun yılbaşı hediye önerilerine göz atmanız yeter! 

Şimdi, yeni yıla heyecanla hazırlanan herkesin aklındaki soru olan “Yılbaşında ne hediye alınır?”ın cevabını, Koçtaş’ın önerileri ve bütçeye göre hediye seçenekleri ile verelim!

1₺ – 50₺ Arası Yılbaşı Hediyeleri

Sevdiklerinize hediye almak istiyorsunuz fakat bunun için ayırdığınız bütçe oldukça kısıtlı mı? Hiç sorun değil çünkü uygun yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Mum ve Mumluklar: Mumlar ve onların tamamlayıcıları mumluklar, vazgeçilmez dekoratif objeler arasında. Alacağınız şık mumlar ve mumluklar sayesinde sevdiklerinizin yeni yıla mutlu girmesini sağlayabilirsiniz. Bu arada iç mekânda kullanılan ürünler dışında, bahçe ve balkonda kullanılabilecek şık mum ve mumlukları da yılbaşı hediye fikirlerinden biri olarak değerlendirebilirsiniz.

Kupa Bardaklar: Evet, biliyoruz; kupalar vazgeçilmez hediyeler! Birbirinden güzel tasarımlarını düşününce popüler bir hediye olmalarına da hak veriyoruz. Tabii ki uygun fiyatlı olmaları da pek çok insanın hediye seçiminde etkili oluyor. Sevdiklerinizin ilgi alanları doğrultusunda bir kupa seçebilir ve hediye olarak verebilirsiniz.

Kırlentler:Küçük Dokunuşlarla Ev Dekorasyonu: Yeni Yıla Yeni Bir Evle Girmek İçin 7 Basit Öneri” yazımızda da bahsettiğimiz gibi kırlentler evin atmosferini değiştirmek için etkili ürünlerden. Yazılı, geometrik desenli, doğa ya da hayvan temalı… Dikkat etmeniz gereken tek şey, hediye alacağınız kişinin ev dekorasyonuna uygun tasarımda bir kırlent seçmek!

Yılbaşı Dekorasyon Önerileri

50₺ – 100₺ Arası Yılbaşı Hediyeleri

Bu fiyat aralığında, hem ev dekorasyonuna katkı sağlayabilecek hem de sevdiklerinizin işlevsel bir şekilde kullanabileceği yeni yıl hediyesi önerileri var. Gelin, birkaç hediye fikrine göz atalım…

Dekoratif Obje ya da Vazo: Küçük bir ayrıntı evleri tamamlayabilir; bunun hepimiz farkındayız. O halde sevdiklerinize dekoratif obje ya da vazo almak güzel fikir! Her tarza uygun tasarımlarda ve evde uygulanan renk paleti ile uyumlu olabilecek renklerdeki vazo ve dekoratif objeler, sevdiklerinizin çok hoşuna gidecek!

Çerçeve: Belki kulağa biraz klişe gelebilir ama kabul edelim içerisinde sevilen bir fotoğrafın bulunduğu çerçevenin verdiği huzuru da pek çok hediye veremiyor! Hoş tasarımlı bir çerçevenin içerisine, çerçeveyi hediye edeceğiniz kişi ile birlikte fotoğrafınızı koyabilir hatta üzerine bir de yeni yıl mesajı yazabilirsiniz. 

Cam Meşrubat Seti: Güzel bir tabaktan yemek yemek, hoş tasarımlı bir bardaktan içecek yudumlamak aslında hepimizin hoşlandığı bir şey. İşte, tam da bu nedenle uygun yeni yıl hediyeleri arasında cam meşrubat setinin de olması gerektiğini düşünüyoruz. Böylece sevdikleriniz, pipetli küçük şişelerin içerisine diledikleri meşrubatı koyup keyifle içebilirler.

Bluetooth Hoparlör: Sevdiklerinizin dinledikleri müziklerin, izledikleri filmlerin tadını çıkarmasını istiyorsanız “Yılbaşı hediyesi ne alınır?” sorusunun cevabı bellidir: Bluetooth hoparlör. Üstelik yılbaşı hediyesi olarak mükemmel bir alternatif olan kablosuz hoparlörlerde birbirinden güzel modeller var!

Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir

100₺ – 250₺ Arası Yılbaşı Hediyeleri

“Aldığım hediyeye baktıkça beni hatırlasın!” diyenler burada mı? Bu fiyat aralığında tam size uygun yeni yıl hediye fikirleri var!

Tablo: Duvar dekorasyonu tablosuz olmaz! Erkek, kız arkadaşınıza ya da ailenizden birine; hiç fark etmez! Güzel bir tablo her eve yakışır. Yapmanız gereken sadece hediye alacağınız kişinin zevkine uygun bir ürün seçmek.

Duvar Panosu: Eğer tablodan daha farklı, daha modern görünümlü bir armağan almak istiyorsanız tercihinizi duvar panolarından yana kullanabilirsiniz! Geometrik çizgilerle tasarlanmış duvar panoları sevdiklerinizin, ev dekorasyonunu trendler doğrultusunda yapmasını sağlayabilir.

Nevresim Takımı: Kaliteli bir uyku için uyku grubu ürünlerinin önemi büyük. Peki, sevdiklerinize şık bir nevresim takımı alıp yeni yılın ilk günlerinden itibaren keyifli uykular çekmelerini ister misiniz? Dilerseniz bu hediye seçiminde “Nevresim Takımı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?” yazımızdan yardım alabilirsiniz.

Puf: Eğer ailenizden birine ya da çok yakın bir arkadaşınıza hediye alacaksanız hem şık tasarımlarıyla dekorasyona katkı sağlayan hem de konfor sunan pufları değerlendirmeye ne dersiniz? Bu fiyat aralığında bütçenize uygun bir puf modeli bulmakta zorlanmayacaksınız!

Yılbaşı Hediyesi Ne Alabilirim

250₺ ve Üzeri Yılbaşı Hediyeleri

“Bütçe sıkıntım yok, yeter ki sevdiklerim için kullanışlı bir hediye alayım!” diyenlerden misiniz? O halde sıraladığımız yeni yıl hediye önerilerimize göz atın…

Set Üstü Banyo Aksesuar Seti: Banyo dekorasyonunu tamamlamanın yanında banyonuzu pratik de kılan set üstü banyo aksesuarları bizce mükemmel bir hediye! Bu arada Koçtaş’ta çok daha uygun fiyatlara banyo aksesuar seti bulabileceğinizi de belirtelim. Yani dilerseniz 100₺ altında bir seti de hediye olarak alabilirsiniz. Hediye seçiminde size rehber olması için “Banyo Aksesuarı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler” yazımıza kesinlikle göz atmanızı öneririz.

Kişisel Blender: Zinde olmak için bol sebze-meyve tüketmek gerekse de bazen bu ihtiyacı es geçebiliyoruz. Açık konuşmak gerekirse, bunun nedenlerinden biri ise pratiklik arayışımız, kimi zaman üşenmemiz! Pratiklik açısından ise kişisel blender’lar gibisi yok. Sevdikleriniz bu blender’lar sayesinde lezzetli smoothie’ler yapabilir ve meyve-sebze tüketimini artırabilir!

Termos: Atıkları azaltmanın en etkili yöntemlerinden biri de hiç kuşkusuz termos kullanımı! Bu nedenle kullanışlı bir alternatif olan termoslar da yılbaşı hediyesi fikirleri arasında yer alıyor.

Boyama Masası: Yılbaşı hediyesi bu; her yaştan insan sizden hediye bekliyor olabilir. Eğer küçük yaşta bir çocuğunuz ya da yeğeniniz varsa boyama masası alarak onu mutlu etmeye ne dersiniz?

Evcil Hayvan Evi: Küçük dostlarımızın da yeni yıla keyifli bir şekilde girmeye hakları var! Birbirinden güzel evcil hayvan evleri de hem kendi dostunuz hem de sevdiklerinizin evcil hayvanı için hoş yılbaşı hediyeleri arasında yer alabilir.

Bu arada hediye paketini de kişiye özel olarak hazırlamak güzel fikir! “Hediyeniz Gibi Paketi de Özel Olsun! Kendin Yap Hediye Paketi Fikirleri” yazımızdaki önerilerimiz sayesinde hediyelerinizi son derece dikkat çekici bir şekilde paketleyebilirsiniz.

Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek yılbaşı hediyeleri Koçtaş’ta sizi bekliyor.

Şimdiden sevdiklerinizle birlikte güzel bir yıl dileriz!