Hem Kampta Hem Evde Kullanılabilecek Kurtarıcı Ürünler

kampta-ve-evde-kullanilabilecek-urunler

Kampa gitmek için bazı kamp malzemelerine ihtiyaç duyacağınız bir gerçek. Peki; çadır, uyku tulumu, mat gibi spesifik kamp ekipmanlarının dışında bazı malzemeleri hem evinizde hem de kampta kullanabileceğinizin farkında mısınız? Şimdi, sıralayacağımız ürünleri hem kampta hem de evinizde kullanarak bir taşla iki kuş vurmanız mümkün!

Ayrıca kamp ekipmanı alırken incelemeniz gereken kriterlere “Kamp Malzemeleri Nelerdir? Kamp Malzemeleri Alırken Nelere Dikkat Etmeli?” yazımızdan ulaşabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Haydi, kampta ve evde kullanılabilecek ürünleri sıralamaya başlayalım!

Kamp Sandalyesi

Pratik, kolay taşınabilir, konforlu… Üstelik evde kullanıyorsanız kapandıklarında yer tasarrufu sağlamaları sayesinde de küçük balkon ve bahçelerin kurtarıcıları… Elbette ki kamp sandalyelerinden bahsediyoruz. İhtiyacınıza ve isteklerinize cevap verebilecek bir kamp sandalyesi evinizde ve kampta konforlu bir şekilde zaman geçirmenizi sağlayabilir. 

Tabii kamp malzemesi listesinin olmazsa olmazları arasında yer alan kamp sandalyesi seçiminde de ince eleyip sık dokumak şart. En doğru ürünü seçebilmeniz için ise kamp sandalyesi modellerinin özelliklerini bilmeniz faydalı olacaktır. “Kamp Sandalyesi Çeşitleri” infografiğimiz ise bu konuda size yardımcı olmaya hazır; kesinlikle göz atıp kamp sandalyesi türlerini yakından tanımanızı öneririz.

Açılır-Kapanır Masa

Kamp sırasında yemeğinizi konforlu bir şekilde yiyebilmeniz için açılır-kapanır bir kamp masasına ihtiyacınız olabilir. Satın alacağınız kamp masasını balkonunuzda da kullanabilirsiniz.

Eğer evinizde kamp için özel üretilmeyen, ama açılır-kapanır özelliğe sahip bir masa varsa ve kamp alanına özel aracınızla gidecekseniz bu durumda evinizdeki masayı da kullanabilirsiniz!

Hem Kampta Hem Evde Kullanılabilecek Ürünler

Hamak ve Salıncak

Kamp yapmak çok keyifli; hepimiz bunda hemfikiriz, ama bir hamağınız ya da salıncağınız varsa kamptan alacağınız keyfin katbekat artabileceği de bir gerçek! Yani bahçenizde ya da balkonunuzda kullandığınız hamağı kampa da götürmek güzel fikir! Peki ya salıncak? “2 Kendin Yap Önerisi ile Evde Salıncak Yapımı” yazımızda anlattığımız fikirleri hem evinizde hem de kamp alanında değerlendirmeniz mümkün!

Işıldaklar ve Solar Aydınlatma Ürünleri

Fenerler ve ışıldaklar, yaşam alanlarımızda genellikle ihtiyacımız olan zamanlarda yardıma yetişen süper kahramanlar. Üstelik bu ürünler, kamp için hazırladığınız sırt çantasında olması gereken kamp gereçlerinden. Kısacası ışıldakları ve fenerleri evde de kampta da kullanabilirsiniz.

Bataryalarını güneş ışığı sayesinde doldurup elektriğe ihtiyaç duymadan çalışan solar aydınlatmalar da bahçenizin yanı sıra kamplarda da değerlendirilebilir. Ayrıca solar aydınlatma ürünleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz “Bir Süper Kahraman: Güneş Enerjili Lamba Nedir, Nasıl Çalışır?” yazımızı okuyabileceğinizi belirtmeden geçmeyelim.

Kamp Ürünleri

Şemsiye

Yaz aylarında balkonunuzda ve bahçenizde zaman geçirip açık havanın tadını çıkarmayı çok sevdiğinizi tahmin edebiliyoruz, ama güneşin sert açıyla geldiği saatlerde bu keyfiniz yarıda kalabilir. İşte, şemsiyeler de tam olarak bunun yaşanmaması için size yardımcı oluyor. Ortadan kollu şemsiyeler sayesinde hem balkonunuzda, bahçenizde hem de kamp alanında güneş, hatta yağmur gibi hava koşullarına karşı bir çözüm bulabilirsiniz.

Çok Amaçlı Ürünler

Termos

Kampta çay ve kahveniz elinizde doğanın mucize manzaralarının tadını çıkarmak gibisi yok. Bu içeceklerin sıcaklıklarını koruyabilmelerini sağlamak için ise termoslar olmazsa olmaz. Yürüyüşe ya da sahile oturmaya giderken yanınıza aldığınız termoslarınızı kampa da götürmeyi ihmal etmeyin.

Elbette evde ve kampta kullanabileceğiniz ürünler bunlarla sınırla değil. Sinek kovucular, boyun yastıkları, mutfak gereçleri hatta şişme yataklar bu gruba dâhil olabilecek diğer ürünler.

Hayalinizdeki kamp deneyimini yaşayabilmeniz için hem güzel bir kamp alanı bulmanız hem de ihtiyacınız olan kamp malzemelerini eksiksiz bir şekilde yanınıza almanız önemli. Bu iki konuda da size yardımcı olmak isteriz. “Koçtaş Kamp Tatili Rehberi” sayfamız sayesinde hayalinizdeki kamp alanını bulabilir, kampa giderken ihtiyaç duyabileceğiniz ürün önerilerini alabilirsiniz.

Şimdiden unutulmaz bir kamp dileriz.