Koçtaş İndirimin Kralı’nda Kaçırmamanız Gereken 12 Ürün

Koçtaş bahçe mobilyaları

Bahar geldi! Evinizi yenilemenin ya da ihtiyacınız olan eşyayı almanın tam zamanı! Tabii ki bunu tasarruflu bir şekilde yapmanız da oldukça önemli. Hiç merak etmeyin; İndirimin Kralı sayesinde ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla almanız, hatta evinizi tasarruflu bir şekilde yenilemeniz mümkün! Şimdi, 5 Mayıs 2019 tarihine kadar geçerli olan İndirimin Kralı kampanyası dâhilinde kaçırmamanız gereken 11 ürüne göz atalım.

1. Bahçe Mobilyaları

Bahar ve yaz eşittir açık hava! Evinizde açık havanın tadını çıkarabilmek için ise bahçe ve balkon keyfi olmazsa olmaz. Daha keyifli zaman geçirebilmek ve sevdiklerinizle konforlu bir şekilde birlikte olmak için bahçe mobilyaları, alanın süper kahramanları. Birbirinden kullanışlı ve ihtiyacınıza uygun bahçe mobilyaları Koçtaş’ta sizi bekliyor.

Koçtaş bahçe mobilyaları

2. Gardıroplar

Depolama alanınızın yetersiz olması, gardırobunuzun dağınık görünmesine yol açabilir. Düzensiz bir alan ise temiz olmayan bir algı oluşturabilir. Ayrıca aradığınızı kolaylıkla bulmanızın önünde engel de oluşturabilir. Hem sürgülü hem de kapaklı seçenekleri ile ihtiyacınız olan giysi depolama alanı ürünlerine Koçtaş’ta uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Gardırop modelleri

3.Banyo Dolapları

Banyo dolapları, depolama ihtiyacınızı karşılamanın yanı sıra alanın dekorasyonuna da büyük katkı sağlıyor. Eğer banyo dolabınızın eskidiğini düşünüyorsanız ya da yeni taşınacağınız ev için zevkinize ve ihtiyacınıza uygun banyo dolapları arıyorsanız Koçtaş büyük indiriminin sunduğu alternatifleri inceleyebilirsiniz.

Banyo dolapları Koçtaş

4. Duş kabinleri

Duş kabinleri, banyonuzun görünümünü etkileyen en önemli ürünlerden. 2019 banyo dekorasyon fikirleri arasında ise şeffaf camlı ve orta kısmı desenlerle süslenmiş duş kabinleri var. Bu yılın trend duşakabin modellerini inceleyip banyonuzu yeni bir duş kabini ile buluşturmak #güzelfikir! Ayrıca bazı duş seti modellerinin indirimde olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Duşakabin modelleri Koçtaş

5. Mutfak Dolapları

Mutfağınızın en dikkat çeken ürünlerinden biri hiç kuşkusuz ki mutfak dolapları. Mutfağınızın görünümünü anında değiştirebilecek farklı boyutlarda ve renklerdeki mutfak dolaplarının yanı sıra Koçtaş İndirimin Kralı sayesinde pek çok küçük ev aletine de uygun fiyatlarla sahip olabileceğinizi belirtelim.

Mutfak dolabı modelleri

6. Aydınlatma Ürünleri

Küçük bir detay gibi görünebilir, ama evinizde yer vereceğiniz aydınlatma ürünlerinin, alanın şıklığını tamamladıkları bir gerçek. Ev dekorasyonuna katkı sunan ve birbirinden farklı stillere hitap eden aydınlatma ürünlerine Koçtaş’ın büyük indirimi sayesinde sahip olabilirsiniz. Lambaderden avizeye, plafonyerden spota farklı dekoratif aydınlatma seçenekleri sunan bu özel indirim sayesinde tasarruflu ampulleri de alışveriş listenize ekleyip enerji tasarrufu yapabileceğinizi hatırlatalım.

Aydınlatma seçenekleri

7. Parke ve Seramikler

Güzel havalar, tadilat için kolları sıvamanızı ve evinizi güzelleştirmenizi kolaylaştırıyor. Evet, kökten bir yenilik istiyor ve zeminlerinizi yepyeni parkeler ya da seramikler ile kaplamayı düşünüyorsanız İndirimin Kralı’na göz atmanızda fayda var.

Seramik ve parke modelleri

8. Kilim

Havalar ısınıyor… Gardırobunuzdaki kışlık giysileri kaldırmaya başladıysanız zeminlerinizi de yaza hazırlamanın vakti. Kalın halıların yerine kullanabileceğiniz, balkon ya da teras dekorasyonunuza katkı sağlayabilecek trend kilim modelleri Koçtaş’ta sizi bekliyor.

Kilim çeşitleri

9. Duvar Kâğıdı ve Duvar Boyası

Yaşam alanınıza hareket katmaya ne dersiniz? Bunu kim istemez ki! Birbirinden güzel duvar kâğıtları ve duvar boyası renkleri sayesinde evinizin dekorasyonunu bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bu arada dilerseniz “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızı okuyarak duvarlarınızı sıra dışı kılmak için ihtiyacınız olanları öğrenebilirsiniz.

Duvar kağıdı modelleri

10. El Aletleri

Kendi evinizin ustası olmak #güzelfikir! Evinizle ilgilenmek ve birbirinden güzel kendin yap fikirlerini hayata geçirmek için ise el aletleri olmazsa olmaz! Pek çok el aleti çeşidine indirimli bir şekilde sahip olabilmek için adresi biliyorsunuz. Tabii ki Koçtaş!

El aletleri çeşitleri

11. Saklama Kutuları

Evinizin düzeni onlardan sorulur! Tabii ki düzenleyici kutulardan bahsediyoruz. Ayakkabı kutularından makyaj malzemesi düzenleyicilere, örme kutulardan hasır sepetlere kadar ihtiyacınızı karşılayacak ve yaşam alanınızı düzenleyecek pek çok ürün Koçtaş İndirimin Kralı’nda! Ayrıca kışı geride bıraktığımızı ve kışlık giysileri kaldıracağımızı düşünürsek vakumlu hurçlardan almakta da yarar var. Bu arada yazlıkları çıkarırken “Mevsimi Olmayan Giysiler ve Ürünler Nasıl Saklanır, Kaldırılır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Saklama kutusu çeşitleri

12. Klima

Yaz geliyor, klima mevsimi açılıyor! Peki, yaşam alanınızda ya da iş yerinizde bir klimanız var mı? Eğer yoksa ve yaz aylarını daha konforlu geçirmek için klima almayı düşünüyorsanız adresiniz Koçtaş olmalı! Ne de olsa indirimli bir şekilde klima almak #güzelfikir!

Klima modelleri

Koçtaş’ta indirim ile alabileceğiniz ürünler elbette bunlarla sınırlı değil. Mobilyadan mutfak ürünlerine, seramiklerden kamp çadırına kadar pek çok ürüne indirimli fiyatlarla sizi bekliyor!